Poznamo že dolgo. Takoj ko sem poguglal firmo ki je dobila posel sem
To kar objavljajo na yt je njihova svetla plat, bolj je problem kar se dogaja v ozadju.
Lol, sm kliknu random video in takoj o drogi nekaj bluzi...pa ne morš se tko izpostavljat no, če že tak posel dobiš...ne morš pa tud tazga posla takim modelom dat v teh časih...đizs.Če še niste spoznali biznismenov, ki so nas rešili pred COVID-19
Kaj ne bom, midva z McGiver jem se še tistih iz catch the casha spomniva.G
Ti bi moral poznat kislošvice ki so pred 15 leti harali gem collection in eurosuckcess v vaših koncih. No, tisto so bili amaterji za tele dobavitelje. Jaz sicer še vedno trdim da tudi za take riti raste palica, samo na gnoja svoje sorte morajo naletet. Kar pa v njihovem poslu niti ni tako zelo težko.
Lep povzetek
in vrgel ga boš iz razpisa kako? firmo so kupili ki že 20 let posluje, predvidevam da izpolnjujejo potem pogoje za razpis.to kar pišeš, nikakor ne more bit razlog, da spelješ posel z dripcom.
tale dripec, če bi prišel na razgovor za službo, odleti gladko
država pa z njim sklene posel? pa ne kr je poceni..., ampak ker mutijo na polno.
se pa počasi odvija, in ko se bo odvilo, bo počilo, fejst.
Poleg tega pa vsi antijajoti pozabljajo da je vse skupaj podpisal DESUSov minister gantar.in vrgel ga boš iz razpisa kako? firmo so kupili ki že 20 let posluje, predvidevam da izpolnjujejo potem pogoje za razpis.
ga vržejo in razpisa in isti bodo jamrali kako fašistična je vlada ker je "zavrnila" ponudbo najugodnejšega in goljufa ker je dala dražjemu(GOLJUFAJO!!!).
ne gre to tako da samo zato ker ga ne maraš bi ga pa vn vrgel. je pa kot je tomi napisal - prijavlja se šrot in še večji se bo. komur se gre za svoje ime se v take posle ne vpleta(SPLOH!! po izkušnji iz spomladi), koliko se gre temu dripcu pa vidimo če ga cela slo pozna kot nateguna.
Eeeem, nisem šolan za zdravnika in za nabavnika v javni upravi, sem en navaden kmet, ampak morda pa bi v razpisu zahtevali eno čisto majhno malenkost: JEBEN VELJAVEN EVROPSKI CERTIFIKAT. Ne pa unga, ki ga kitajc sam napiše.in vrgel ga boš iz razpisa kako? firmo so kupili ki že 20 let posluje, predvidevam da izpolnjujejo potem pogoje za razpis.
ga vržejo in razpisa in isti bodo jamrali kako fašistična je vlada ker je "zavrnila" ponudbo najugodnejšega in goljufa ker je dala dražjemu(GOLJUFAJO!!!).
ne gre to tako da samo zato ker ga ne maraš bi ga pa vn vrgel. je pa kot je tomi napisal - prijavlja se šrot in še večji se bo. komur se gre za svoje ime se v take posle ne vpleta(SPLOH!! po izkušnji iz spomladi), koliko se gre temu dripcu pa vidimo če ga cela slo pozna kot nateguna.