Si prepričan, da ni šlo za socialni primer in je zato občina plačala pogreb?
Socialnega stanja ne poznam...ampak bom dopustil, da je lahko tudi to...
Si prepričan, da ni šlo za socialni primer in je zato občina plačala pogreb?
Med drugim je dobesedno povedala tudi, da smo najbolje na svetu pripravljeni in opremljeni za šolanje od doma.Dejte povzetek
Zakaj pa ne? Uradni jezik v EU je tudi Slovenščina. Naj pa dobi prevajalca.Čez par dni moram v avstrijo... kje bi tole lahko poštempljal?
Poglej priponko 40176
Lih telefon tudi ne morem na meji kazat, pa je verjetno v slovenščini.
Še dopoldan je pisalo na spletni strani naše občine, da negativnih ne obveščajo. Sedaj je to izginilo, namesto tega pa piše, da na zahtevo izvid dobite takoj, ker je rezultat znan v trenutku, v pripravi pa da je SMS obveščanje. Jebiga, ni zraslo na mojem zelniku.o čem ti to?
Danes brezplačn negativn test. Rezultati 2h po testiranju na sms.
Zato, ker je stisnil rep med noge.Zakaj se nihče ne obregne ob gantarja, ker je on podpisnik teh testov?
Med drugim je dobesedno povedala tudi, da smo najbolje na svetu pripravljeni in opremljeni za šolanje od doma.
V bistvu je hotela povedat da bo vrnitev v sole korak nazaj.
Med vrsticami pa: daj Marcel, ne sprašuj preveč, govorim to, kar so mi naročili, ne želim pa biti tista ta usrana, ki bo vladi in Janši pokazala sredinca. Naj bo kdo drug.Med drugim je dobesedno povedala tudi, da smo najbolje na svetu pripravljeni in opremljeni za šolanje od doma.
Ampak vseeno je ODGOVOREN, ker je PODPISAL pogodbo!
Bodo vsaj imeli izgovor.Skratka bo to zafurana generacija.
Točno to. En Ivanov tvit pa ne bo več idealno. Sploh pa bo treba praznične bombončke plačat in resno se bojim prihajajočih cifer.
Gantar je fejst dečko. Parkrat na tem položaju, 2x odstopil, uredil 0 - primeren še za eno rundo. Zakaj bi ga kritizirali?Ampak vseeno je ODGOVOREN, ker je PODPISAL pogodbo!
A si opazil, da se ukrepi določajo glede na to, kdo bolje lobira ali kaj reče JJ? Primer: Gantar predlagal totalni lockdown gospodarstva čez praznike, rezultat je bil še večje odpiranje vsega. Si opazil, da je Gantar moral skoraj na kolenih prositi naj mu iz kabineta odstranijo osebo, ki ji ne strokovno ne osebno ni zaupal (Bregantova) ? Torej on kot minister ni imel kontrole niti nad ožjimi sodelavci? V luči teh dejstev, a resno misliš, da je Gantar osebno želel tega dobavitelja? Menda v razpisu ni bil zahtevan EU certifikat za teste - a misliš, da se je Gantar tega spomnil?Ampak vseeno je ODGOVOREN, ker je PODPISAL pogodbo!
nobene moči ampak lisica je na koncu res odstopil šele ko so mu drugi stranko odpeljali iz koalicije?
pocen si, plača ministrov ni nič posebnega.Za tako plačo se jaz ne bi sekirala a je vse po mojem al ne. Pač za par stvari je moral poskrbet, da so drugi zaslužili, kje drugje je pa on zaslužil. (Npr. ko je želel vturit akreditacijo vsem zdravstvenim domovom in ostalim po državi, akreditacijo pa izvaja le eno "prijateljsko" podjetje.)
pocen si, plača ministrov ni nič posebnega.
glede tega da so zaslužili drugi oziroma ISTI KOT DO TAKRAT pa jasno, saj zato je bil tja postavljen. spremenil ni nič, poglej pa zakaj je zadnjič odstopil.