Ne verjamem.Tudi tisto, da so placevali za pogreb, ce si priznal, da je umrli imel Korono in so dali v statistiko, je vse res, ceprav so v novicah po TV-ju zanikali!
studio citiya ne gledam. ker se cenim
Ne vem kako lahko zagovarjaš tako nesposobnost te ženske pa lahko ima položene vse doktorate vseh šol.brez problema poguglaš. vprašanje je pa če si ti?
Tudi jaz nisem neki fan Stefančiča in Studia City ampak kaj pa ta kokoš govori pa ni za nikamor.studio citiya ne gledam. ker se cenim
zgornje napisano pa zato ker uporabnik o šoli za katerega nekateri vemo o njegovi "šoli"
Ne verjamem.
Le zakaj bi plačevali za pogreb, pa svojce spraševali za dovoljenje, če lahko, če le hočejo, sami brez kakšnihkoli vprašanj in dovoljenj svojcev, napišejo da je umrli imel kovid, pa nič ne plačajo pogreba???????.
Si prepričan, da ni šlo za socialni primer in je zato občina plačala pogreb?Ja, primer je, zato sem tudi napisal. Ker pa gre za varstvo osebnih podatkov, ne bom tukaj pisal, za koga se je slo.
Kako to misliš? Nisi dobil SMS-a z rezultatom testiranja?Banda pokvarjena. Po novem pri negativnem brezplačnem hitrem testu ne sporočajo več rezultatov. Imam starejšo sorodnico, ki sem zanjo najbolj okužen človek na svetu in me zato ne spusti v stanovanje. Z negativnim hitrim testom sem ji hotel dokazati, da le nisem tako nevaren, sedaj pa tega ne morem.