vsak ma svojo cifro pravjo.Pa lej, še vedno višja od moje...
Ja, jasno mi je zakaj je odstopil - in je tudi jasno, da ni bil čisto navdušen nad odstopom... Le zakaj...
SMC ministri tudi vztrajajo na položajih, čeprav se menda ne strinjajo s premierjem... Le zakaj...
jap... kultura je problem... kultura ljudstva.
vsak ki je porinjen čez rob ve, da nek minister ni osebno odgovoren za njegov propad.
kriv je cel sistem. in krivi smo sami, da smo dopustili, da je nastal tak sistem. V osnovi ni bil zamišljen tako svinjski.
Hja, odvisno kakšen človek si.Kot mi je nekdo reku, ki se je kandidiral za poslanca, pa je sam priznal, da ga ne vodijo neki višji interesi, al pa, ampak €. Poslanska plača sploh ni v prvotnem planu, ampak dodatki, z raznoraznimi sejnine, odbori... lahko iztrži nekje do 8k€ na mesec neto. To pa ni več tko malo poleg plače.
Pa dejstvo je še eno: ko se enkrat tako ''umažeš'' je zelo mala šansa, da greš iz svinjaka ven, ker te nobeno normalno podjetje tudi od daleč ne bo več povohalo.
Hja, odvisno kakšen človek si.
Če se poščiješ na svoje ime in ti je vseeno, če boš nategnil x ljudi, zato da bo tebi kanilo nekaj v žep in se ti bo po možnosti cela Slovenija obešala nate in te imela za Hojsa, potem ne vem, če 8k E mesečno to pokrije. Da ne govorim, da moraš stalno delat s smetmi od ljudi, to tudi precej živcev požre. Vsaj meni ne bi. Res pa je, da je nekaterim to največje veselje, da so v istem svinjaku z ostalimi svinjami.
Pa dejstvo je še eno: ko se enkrat tako ''umažeš'' je zelo mala šansa, da greš iz svinjaka ven, ker te nobeno normalno podjetje tudi od daleč ne bo več povohalo.