Če USA pošiljajo orožje za odvračanje Rusov lahko Rusija napade USA in tu bo se moral nato vplesti v bran članici.
To se ne bo zgodilo...
Če USA pošiljajo orožje za odvračanje Rusov lahko Rusija napade USA in tu bo se moral nato vplesti v bran članici.
Vseved si ti?neznosna nesreča
Po padcu z balkona umrl 39-letni ruski baletni zvezdnik Vladimir Škljarov
Pri starosti 39 let je umrl ruski baletni zvezdnik Vladimir Škljarov, potem ko je padel z balkona v petem nadstropju stavbe v Sankt Peterburgu. Po poročanju ruskih medijev baletnikovo smrt zdaj preiskujejo tamkajšnje zvezne oblasti.www.rtvslo.si
neznosna nesreča
Po padcu z balkona umrl 39-letni ruski baletni zvezdnik Vladimir Škljarov
Pri starosti 39 let je umrl ruski baletni zvezdnik Vladimir Škljarov, potem ko je padel z balkona v petem nadstropju stavbe v Sankt Peterburgu. Po poročanju ruskih medijev baletnikovo smrt zdaj preiskujejo tamkajšnje zvezne oblasti.www.rtvslo.si
Človek bi si mislil da imajo baletniki dobro ravnotežje
"da je Škljarov "šel na balkon, da bi se nadihal zraka in pokadil" cigareto, ob tem pa je "izgubil ravnotežje" na "zelo ozkem balkonu"."
Ok, zdaj mi je malo bolj jasno…sem upal po tihem vseeno na sarkazem… zelo žalostno v bistvu, odrasel ‘razmišljujoč’ človek. Noro je, da ti uspeš spisat tako skropucalo po obveznih 8ih let osnovne šole oz. po novem je to 9 let. Mogoče je nisi še končal? Če pa si jo in si še starejši od 18, ni čudno da dobimo Goloba kjer je Ampak očitno res nisi imel nobenega rusa še okoli sebe )
Tako kot obstaja povprečni Janez, povprečni Joe, povprečni Stipe, tako obstaja tudi povprečni Vladimir. Za vsakega obstajajo določeni stereotipi, bodisi bolj ali manj resnični in so hote ali nehote del pretekle kulture in običajev in so že zdavnaj zasidrani. Vidim pa, da te je globoko prizadelo predalčkanje rusov kot povprečnega rusa.Ok, zdaj mi je malo bolj jasno…sem upal po tihem vseeno na sarkazem… zelo žalostno v bistvu, odrasel ‘razmišljujoč’ človek.
Le zakaj sedaj to kar naenkrat rabijo. Ali se jim ni z vstopom v nato varnost povečala?V Skandinaviji posodobili brošure z nasveti za preživetje v vojni | 24ur.com
Na Švedskem bodo gospodinjstva začela prejemati izvode nove brošure z nasveti prebivalcem, kako naj se pripravijo in ravnajo v primeru vojne ali drugih nepričakovanih kriz. Nasvete prebivalcem za ravnanje v primeru kriz ali vojne sta nedavno posodobili tudi Norveška in Finska. Med drugim brošura...www.24ur.com
A boš o kakšnem od približno stotih slovencev, ki vsako leto umrejo zaradi padca z višine tudi kaj napisal?Človek bi si mislil da imajo baletniki dobro ravnotežje
"da je Škljarov "šel na balkon, da bi se nadihal zraka in pokadil" cigareto, ob tem pa je "izgubil ravnotežje" na "zelo ozkem balkonu"."
A boš o kakšnem od približno stotih slovencev, ki vsako leto umrejo zaradi padca z višine tudi kaj napisal?
Se mi je kar zdelo da spet nimaš jajc, da bi odgovoril na vprašanje.Predvsem mislim, da so Poljaki precej bolj pametni, kot ti tu sedaj nakladaš in ne bodo napadli rusije za kar brezveze oz. prvi. Če še nisi dojel, živimo v 21. stoletju, že zdavnej smo šli (ali pa naj bi šli) mimo barbarstva. Razen nekaterih, očitno.