Vojna v Ukrajini 2

corsol

Guru
11. mar 2010
3.006
976
113
neznosna nesreča

Človek bi si mislil da imajo baletniki dobro ravnotežje :sprasujemse:
"da je Škljarov "šel na balkon, da bi se nadihal zraka in pokadil" cigareto, ob tem pa je "izgubil ravnotežje" na "zelo ozkem balkonu"."

mlinar

Pripravnik
21. jan 2008
105
-3
18
Noro je, da ti uspeš spisat tako skropucalo po obveznih 8ih let osnovne šole oz. po novem je to 9 let. Mogoče je nisi še končal? Če pa si jo in si še starejši od 18, ni čudno da dobimo Goloba kjer je :) Ampak očitno res nisi imel nobenega rusa še okoli sebe :))
Ok, zdaj mi je malo bolj jasno…sem upal po tihem vseeno na sarkazem… zelo žalostno v bistvu, odrasel ‘razmišljujoč’ človek. ‍♂️

damirj

Guru
9. maj 2012
5.259
2.384
113
Ok, zdaj mi je malo bolj jasno…sem upal po tihem vseeno na sarkazem… zelo žalostno v bistvu, odrasel ‘razmišljujoč’ človek. ‍♂️
Tako kot obstaja povprečni Janez, povprečni Joe, povprečni Stipe, tako obstaja tudi povprečni Vladimir. Za vsakega obstajajo določeni stereotipi, bodisi bolj ali manj resnični in so hote ali nehote del pretekle kulture in običajev in so že zdavnaj zasidrani. Vidim pa, da te je globoko prizadelo predalčkanje rusov kot povprečnega rusa.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.347
-2.727
113
Le zakaj sedaj to kar naenkrat rabijo. Ali se jim ni z vstopom v nato varnost povečala?

Kljub temu, da švedi 70+ let niso imeli novene žrtve v vojni, sedaj nekaj mesecev po vstopu v nato jih pa že štejejo v desetinah po nekaterih virih.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.347
-2.727
113
Predvsem mislim, da so Poljaki precej bolj pametni, kot ti tu sedaj nakladaš in ne bodo napadli rusije za kar brezveze oz. prvi. Če še nisi dojel, živimo v 21. stoletju, že zdavnej smo šli (ali pa naj bi šli) mimo barbarstva. Razen nekaterih, očitno.
Se mi je kar zdelo da spet nimaš jajc, da bi odgovoril na vprašanje.

A to so vsi v državah nata tako pametni, vključno z kandidatkami za v nato: Ukrajino. Gruzijo, Moldavijo.. da ne bodo napadli prvi Rusije? A to zato, ker imajo Ruse tako radi?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.347
-2.727
113
Dej tole statistiko STOTINE nesrec padca z visine...
Kar sam jo poišči.
Tudi nisem napisal stotine amapak približno sto.
Da ti namignem, padec z višine je drugi najpogostejši način samomorov, ki jih je v Slovenijo cca 500 - 600. Potem pa lahko prišteješ še nesreče v gorah, pa tud po nesreči kak pade iz strehe ali lojtre.

Boš rekel da ne?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Floki

Guru
6. sep 2007
10.103
3.158
113
Kar sam jo poišči.
Da ti namignem, padec z višine je drugi najpogostejši način samomorov, ki jih je v Slovenijo cca 500 - 600. Potem pa lahko prišteješ še nesreče v gorah, pa tud po nesreči kak pade iz strehe ali lojtre.

Boš rekel da ne?
Pa mnoziš to z 70 in dodaš še vpliv vodke, vsak dan jih z "balkona" pade enih 20.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.966
-387
113
Kar sam jo poišči.

Boš rekel da ne?

aha, res sem prehitro bral.

torej namigujes, da je bil samomor. to je sicer mozno... ni pa to nesreca.

gorskih nesrec pa ne mores v isti kos metat.

• Haha
Reactions: jonny77 in Matey