Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

corsol

Guru
11. mar 2010
2.972
958
113
Jah, naslednja stopnja bo obvezno nošenje zaščitnih očal.

Kam gre neumnost je že neverjetno. Pa to ni mišljeno osebno, samo čudim se še ...

Grem iskat še en zanimv članek, pol pa počivat; ne morem (no ne da se mi) več ...

.... virus vstopa skozi sluznico(usta, nos, oči).....zakaj misliš , da kjer delajo z dokazano okuženimi nosijo vizirje (ali očala) ????

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in SamSvoj

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.674
113
Eno je, da ne znaš pojasnit oz. ne veš in nekaj drugega, da nočeš povedati.

Zdaj pa ali ljudje dejansko nočejo povedati kje so se okužili ali pa gre enostavno za šum v komunikaciji in/ali v razumevanju je pa spet druga stvar.

Ali bi ti priznal, da si se okužil pri ljubici, ki je po možnosti poročena? :fredi:

Jaz se nebi okužil pri ljubici, ki je po možnosti poročena, saj ne podpiram nezvestobe. In enako ne bi zganjal scen oz. se lagal na meji v kolikor bi mi policaji zaradi obiska Srbije v najmanj primernem času odredili karanteno.

Oh kako smo si različni.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.137
354
83
Članek

(ajd da vidim kdo se bo prvi spotaknil ob ...)

Video iz tega članka

Več o teh aktivistih (in cela konferenca)

(kako to da je tole še na FB? ne zmorejo metat dol sproti :valjamse:...)

luka51

Guru
16. avg 2007
14.389
5.670
113
Če komu ne potegne si to ti.
Če ti ni jasno da vse te probleme z masko rešiš. Daš jo na gobec in tako ne pljuvaš okoli po ljudeh.
Zakaj bi mogli drugi skafandre nosit, če lahko ti masko

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: SamSvoj in Kamele0N

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Andrej Šter z ministrstva za zunanje zadeve, ki je spomladi v imenu države organiziral reševanje slovenskih državljanov po vsem svetu, da so se ti lahko vrnili domov, zdaj opozarja, da je vsakršno potovanje tvegano. Evakuacijskih aktivnosti tokrat ne bo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.344
2.387
113
Pomurje
Kako rešiš, če je limal zgoraj "verodostojne" članke, ki te demantirajo?

Kam gre pamet, bomo vsi maske nosili tudi, ko ne bo več bolezni. Aja to je nikoli, zato bomo od zdaj naprej vedno nosili maske in po možnosti tudi smučarska očala.
Skozi ušesa se ne moreš okužit? Za zadnjo od še ne naštetih odprtin vem, da se lahko :evil:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

corsol

Guru
11. mar 2010
2.972
958
113
Kako rešiš, če je limal zgoraj "verodostojne" članke, ki te demantirajo?

Kam gre pamet, bomo vsi maske nosili tudi, ko ne bo več bolezni. Aja to je nikoli, zato bomo od zdaj naprej vedno nosili maske in po možnosti tudi smučarska očala.
Skozi ušesa se ne moreš okužit? Za zadnjo od še ne naštetih odprtin vem, da se lahko :evil:

...članek je že verodostojen....če pa se komu zdi da dokazjuje , da če ne nosiš maske je okužba manj verjetna... si podatke po svoje oz. napačno interpretira.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Drzni si ti še kdaj komurkoli napisat da paniko zganja.
Tadaaam!

Se ena od mojih napovedi se uresnicuje. In to po koliko milijardah, ki smo si jih ze izposodili in nam je bilo podarjenih od EU?
Pa smo sele oktobra.

Se en lockdown, jaaaaa. To mi deli. Bedaki nas vodijo in gre vse po crnem scenariju. Pa tako preprosto je bilo.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in doctorz

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113
sam ne gre mi skupej, po eni strani nas "prisilno" bremzajo, po drugi strani se pa strasansko pufajo. kaj bojo na koncu imeli od vsega tega? nezadovoljno ljudstvo in kup pufov?

• Všeč mi je
Reactions: doctorz in 8888

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.657
9.462
113
Sem sicer čakal Kalbota s temle, ampak nič zato; to je tisti mentalni salto mortale o katermsem govoril....

Torej, jaz kužen in nosim masko (tadobro, hudo medicinsko), ki preprečuje da moje pljuvanje ko govorim doseže tebe, nedolžnega in nič hudega slutečega in te s tem ščitim (pa tvojo babico, dedeka in podobne... )
Zdaj pa druga situacija; jaz nemarni, neodgovorni, zalega najhujše vrste kužen in brez maske pljuvam vse okoli sebe, ti pa nosiš super duper kvalitetno medicinsko masko (enako kot jaz v prejšnji situaciji, ko te je ščitila) in te NE ZAŠČITI pred istimi/enakimi kapjicami v luftu.

Najbrž sem jaz nor (dobro, nemaren pacek sem itak že), ker tega enostavno NE RAZUMEM....
A to si se zdej mene lotil provocirat? Aja sej res, zakaj ma že kirurg masko gor, ko šari po tebi?

• Haha
Reactions: SamSvoj

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
EjpeC6HXsAYF0hD.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Navid, sad in 8888