Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Divje številke, če bi take spomlad ven metali bi kdo harakiri naredu. Na respiratorjih pa 15 ljudi. Očitno so s tega vidika zadeve precej manj strašljive, zaenkrat...

Verjetno je 50:50, da pridejo celo domov. Ampak maš prav, ni važno.

Respirator cifre so posledica cifre števila okuženih pred cca 15 dnevi, ko smo jih imeli cca 100 na dan... Lahko računaš kaj to pomeni za naprej.

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
Sicer pa danes kakor sem gledal parkirišča IT firm, npr. Tehnološki park Brdo, Rudnik, BTC, to je bilo vse polno avtov,. Tako da nakljub temu da bi večina teh firm lahko organizira delo od doma, se lastniki požvižgajo no to in delavce kličejo v pisarne. Fora je da ta priporočila od Kacina dokler niso obvezna jih ne jebejo pet posto.

• Všeč mi je
Reactions: sad in Ginginova

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sicer pa danes kakor sem gledal parkirišča IT firm, npr. Tehnološki park Brdo, Rudnik, BTC, to je bilo vse polno avtov,. Tako da nakljub temu da bi večina teh firm lahko organizira delo od doma, se lastniki požvižgajo no to in delavce kličejo v pisarne. Fora je da ta priporočila od Kacina dokler niso obvezna jih ne jebejo pet posto.

Glede na tekoči promet do šihta zjutri se mi zdi, da kar dosti folka dela od doma.

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.988
9.531
113
Verjetno je 50:50, da pridejo celo domov. Ampak maš prav, ni važno.

Respirator cifre so posledica cifre števila okuženih pred cca 15 dnevi, ko smo jih imeli cca 100 na dan... Lahko računaš kaj to pomeni za naprej.
Nisem rekel, da ni važno. Govorim o tem, da imamo očitno zdravnike bolje pripravljene kot spomladi.
Edit: Upal bi si trdit, da imamo vsako leto 15 ljudi na respiratorjih zaradi pljučnic, sam objavlja se ne tega kot loto listke.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.988
9.531
113
Ne more vsak delat od doma.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Neuradno pa smo v torek presegli novi neslavni rekord in doslej zabeležili že več kot 500 okužb.

Valda...ker smo v prvem valu mislili, da delamo prav in švedi narobe, sedaj žanjemo uspeh.
Bravo slovenski narod, bravo ovce, blejajmo še naprej.