Torej razmere v ZDA sploh niso tako grozne kot jih mediji prikazujejo?
Torej razmere v ZDA sploh niso tako grozne kot jih mediji prikazujejo?
2. Darjan ne bo mogel na fitnes
Dve slabi novici za danes.
1. Danes neuradno že več kot 500 okužb.
2. Darjan ne bo mogel na fitnes
Divje številke, če bi take spomlad ven metali bi kdo harakiri naredu. Na respiratorjih pa 15 ljudi. Očitno so s tega vidika zadeve precej manj strašljive, zaenkrat...
Sicer pa danes kakor sem gledal parkirišča IT firm, npr. Tehnološki park Brdo, Rudnik, BTC, to je bilo vse polno avtov,. Tako da nakljub temu da bi večina teh firm lahko organizira delo od doma, se lastniki požvižgajo no to in delavce kličejo v pisarne. Fora je da ta priporočila od Kacina dokler niso obvezna jih ne jebejo pet posto.
Obračaj kakor hočeš, humor je v teh/takih razmerah najboljše zdravilo.
Šala na Potrča zmaga.
Nisem rekel, da ni važno. Govorim o tem, da imamo očitno zdravnike bolje pripravljene kot spomladi.Verjetno je 50:50, da pridejo celo domov. Ampak maš prav, ni važno.
Respirator cifre so posledica cifre števila okuženih pred cca 15 dnevi, ko smo jih imeli cca 100 na dan... Lahko računaš kaj to pomeni za naprej.
Ne more vsak delat od doma.Sicer pa danes kakor sem gledal parkirišča IT firm, npr. Tehnološki park Brdo, Rudnik, BTC, to je bilo vse polno avtov,. Tako da nakljub temu da bi večina teh firm lahko organizira delo od doma, se lastniki požvižgajo no to in delavce kličejo v pisarne. Fora je da ta priporočila od Kacina dokler niso obvezna jih ne jebejo pet posto.
Da ne zbolijo.
Saj miljarde kar z neba padajo. Zelo enostavno
Ne more vsak delat od doma.
Ne vem . Me tudi ne zanima.Zbolijo? Kolik % od covid okuženih dejansko zboli?
A zdaj je kar naenkrat slabo, če zbolimo? Prehlad tudi pomeni zboleti, ali pa gripa?