Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.716
6.110
113
blizu močvirne prestolnice
še en prilepljen na cicke pa tako piše? Kdo je ubijal bolne ljudi?
1601826146835.png

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.670
9.468
113
Zdej boste našli vse sorte besed za Kordiša uni nafultadesni. Sej se z njegovimi ekstremnimi redko strinjam, sam tokrat ima prav.
Tud moja babica je umrla pri 85, pa glih prehlad jo je dokončal. Da je bla sam rastlina zarad alchajmerjeve in možganske kapi je verjetno pomemben podatek, al je za vas umrla od prehlada? Pa je leta 2011 noben ni prešteval kot žrtve prehlada.
Ste se vprašal, kok ljudi je v pol leta šlo zarad prepozne obravnave na primarni ravni? Vsako leto kar neki otrok umre za meningitisom recimo. Da o raku in srčno žilnih boleznih ne govorimo. Kr Kreka poglejte, masko ma na frisu, žre pa ko konj.
Mal zdrave pameti ne bi škodil. Pa uskladijo se nej že enkrat, pa Kreka pa Kacota nej nekam pošljejo pa bo prec bolj.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in Cash

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zdej boste našli vse sorte besed za Kordiša uni nafultadesni. Sej se z njegovimi ekstremnimi redko strinjam, sam tokrat ima prav.
Tud moja babica je umrla pri 85, pa glih prehlad jo je dokončal. Da je bla sam rastlina zarad alchajmerjeve in možganske kapi je verjetno pomemben podatek, al je za vas umrla od prehlada? Pa je leta 2011 noben ni prešteval kot žrtve prehlada.
Ste se vprašal, kok ljudi je v pol leta šlo zarad prepozne obravnave na primarni ravni? Vsako leto kar neki otrok umre za meningitisom recimo. Da o raku in srčno žilnih boleznih ne govorimo. Kr Kreka poglejte, masko ma na frisu, žre pa ko konj.
Mal zdrave pameti ne bi škodil. Pa uskladijo se nej že enkrat, pa Kreka pa Kacota nej nekam pošljejo pa bo prec bolj.

Daj se ti vprašaj, kak % smrtnosti bi bil, če bi se virus razpasel po populaciji na onkološkem? Ali na pulmologiji? Ali pa tudi na infekcijski?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja, in? Kaj mi želiš povedat? Zakaj bi se mogu to spraševat?

Zakaj? Ker sprašuješ, koliko se je zdaj manj obravnavalo v zadnje pol leta. Lahko bi se obravnavalo normalno, pa bi se v primeru, da se na okologiji med bolanimi za pljučnim rakom razširi virus, pa bi bila na koncu smrtnost še veliko večja, kot če se jih je manj diagnosticiralo. Sploh se ne zavedate, kako nevarno bi to bilo, če se bi virus razširil po UKC LJ ali MB.

• Všeč mi je

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Ma to ti jaz lahko iz prve roke povem kako gre...

Ko je test pozitiven, te pokličejo iz NIJZ in povprašajo po tesnih stikih za zadnje dni. Osebe, ki jih našteješ potem pokličejo iz NIJZ, se pogovorijo z njimi in dobijo karanteno za 10 dni, brez testiranja.
Kje dobijo telefonske? Meni so pošto poslali, naj jim sporočim telefonsko številko. Dokler ne pošljejo priporočeno, bom ignoriral.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Okuzenega vprasajo za kontakte menda?
Da ne boš neumen, pa jih res posredoval. Če imaš ti moj osebni podatek, ga brez moje pisne privolitve ne smeš posredovati nekomu drugemu. Čudi me, da sploh zahtevajo, da ljudje na nezakonit način posredujejo kontakte. Potem pa še jočejo po TV, ko nekdo noče posredovati kontaktov. Pa je sama država poskrbela za takšne glupe zakone ...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Kaki pomor? Sved sigurno ni tako razmisljal.

Je bilo kar nekaj napisanega na tem forumu. Tudi edina preostala razlaga za smrtnost na svedskem mu je ostala da so "v zacetku" stvari jemali z rezervo do starejsih saj bi v domovih itak vsak cas umrli.

• Všeč mi je

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Je bilo kar nekaj napisanega na tem forumu. Tudi edina preostala razlaga za smrtnost na svedskem mu je ostala da so "v zacetku" stvari jemali z rezervo do starejsih saj bi v domovih itak vsak cas umrli.

Vse je odvisno od trajanja tega sranja.
Če bo kmalu na voljo učinkovito cepivo, so se Švedi zajebali, če cepiva (še dolgo) ne bo,pa vprašanje, katera taktika je naredila manj škode.

2. okt 2007
3.777
2.264
113
Tako razmislja oz je razmisljal svedski strateg. Na koncu pa imel pomor.

a ane
Zakaj? Ker sprašuješ, koliko se je zdaj manj obravnavalo v zadnje pol leta. Lahko bi se obravnavalo normalno, pa bi se v primeru, da se na okologiji med bolanimi za pljučnim rakom razširi virus, pa bi bila na koncu smrtnost še veliko večja, kot če se jih je manj diagnosticiralo. Sploh se ne zavedate, kako nevarno bi to bilo, če se bi virus razširil po UKC LJ ali MB.
torej zagovarjaš za covid-19 lahko preštevamo, prej pa ne smemo... kje pa so ostale bolezni?... mi smo letos pokopali v družini zaradi drugih bolezni, a to ne šteje?