Največ mrtvih je bilo nasilno priklaplanje na golfe, pardon na ventilatorje v prvem valu. Velja za vse države.
prisotnost virusa ali prisotnost ostankov virusa?Eno je bris "nosu". Kar je PCR. Torej dokazujejo prisotnost virusa v sluznici.
...
prisotnost virusa ali prisotnost ostankov virusa?
Coronavirus: Tests 'could be picking up dead virus'
Scientists say a positive coronavirus result does not guarantee that someone is infectious.www.bbc.com
jaz še vedno ne vem, zakaj so mi pri covid testu morali poriniti palčko v nos čisto do možganov. če je ta virus res tako super kužen, bi zadostovalo, da bi pljunil na palčko
Pravzaprav, če maska res tako zadržuje viruse, bi jih lahko kar iz maske dol pobraliprisotnost virusa ali prisotnost ostankov virusa?
Coronavirus: Tests 'could be picking up dead virus'
Scientists say a positive coronavirus result does not guarantee that someone is infectious.www.bbc.com
jaz še vedno ne vem, zakaj so mi pri covid testu morali poriniti palčko v nos čisto do možganov. če je ta virus res tako super kužen, bi zadostovalo, da bi pljunil na palčko
Prosim popravi ga ti, saj si od foha. Boš rekel, da ni možno, da fašem korono, mal posmrkam, prebolim in čez dva tedna zbolim za ajde recmo gripo in mi pokaže test na korono pozitiven?
In to je vse kar ima tvoje strokovno velecenjeno božanstvo za povedat...NE? Čimprej se spokaj s tega foha, ker nisi za to.
In to je vse kar ima tvoje strokovno velecenjeno božanstvo za povedat...NE? Čimprej se spokaj s tega foha, ker nisi za to.
To tudi jaz vem, da so Rusi in Kitajci ze naprej, ampak a ti resno misliš, da bomo kupili rusko ali kitajsko cepivo?
Kako le, če je Merklca že naročila Oxfordsko cepivo?
Cepljen boš s cepivom od AstraZenece pa pika. Bi cepil sebe in svoje otroke s tem cepivom?
Vidim, da si poseben đek. No upam, da ti nekdo, ko boš rabil štromarja odgovarja z ne in ja.... Še enkrat spusti se na zemljo.Odgovorjeno ti je na vprasanje. Za ostale idiotizme pa se preusmeri v kak spam koticek.
Kar nekaj strani zagovarjanja šalabajzerstva.ksz
Par dni nazaj je bil pripet članek z odgovori dr.Ihana.
Komur se ne da brat, nič hudega, samo potem ni treba bit Potrč.
Sem prebral in njega vedno rad preberem, ker je realen in ne podaja enozložnih odgovorov. Kar pa ne pomeni, da je odgovor gospoda višje z NE pravilen. Odgovor je namreč DA!!!!ksz
Par dni nazaj je bil pripet članek z odgovori dr.Ihana.
Komur se ne da brat, nič hudega, samo potem ni treba bit Potrč.
A ni tako, da lahko test pokaže pozitivno če si okužen tudi če nimaš simptomov?Vidim, da si poseben đek. No upam, da ti nekdo, ko boš rabil štromarja odgovarja z ne in ja.... Še enkrat spusti se na zemljo.
Kako je možno, da test pokaže pozitivno še nekaj tednov po prenehanju simptomov, ni pa možno, da bi v teh nekaj tednih zbolel za drugim virusom s podobnimi simptomi in ti test ne bi pokazal pozitivno?
Vidim, da si poseben đek. No upam, da ti nekdo, ko boš rabil štromarja odgovarja z ne in ja.... Še enkrat spusti se na zemljo.
Kako je možno, da test pokaže pozitivno še nekaj tednov po prenehanju simptomov, ni pa možno, da bi v teh nekaj tednih zbolel za drugim virusom s podobnimi simptomi in ti test ne bi pokazal pozitivno?
DaA ni tako, da lahko test pokaže pozitivno če si okužen tudi če nimaš simptomov?
Đek na zemlji, razjasni si pojme preden se petelinis v tri krasne.
Eno je pozitiven PCR na kororonavirus drugo pa okuzba z drugim virusom.
Ce je COVID prisoten in pozitiven potem nima veze s cem si se ti zraven okuzen, lahko se adenovirusi, rinovirusi, gripe itd. PCR se odreja specificno glede na zeljen DNA/RNA. V te namene se dela tzv. multiplex PCR kjer se detektirajo se drugi povzrocitelji.
Odgovor je NE dovolj jasen, da ce zbolis zaradi (npr) gripe PCR na koronavirus ne more biti pozitiven. Ker moras delat PCR na virus gripe. Lahko pa si eden od "srecnezev" ki imajo pozitiven bris se 2-4 tedne po ze jasno preboleli okuzbi. To je tudi za publiko navedeno v "ihanovih" zapiskih.
Še lahko prosim objavijo kakšno firmo, v katero je vdrl virus? Ali imajo samo dohtarji spet probleme s higieno?