Toliko o odnosu do situacije. Če se vi ne držite, zakaj bi se mi (provizija, biznis mojim).
Vi lahko žer občinsko mejao, mi pa ne igrati golfa čez 20+ meja?
Ali za ostale ne poteka naprej šolanje na daljavo? Zaenkrat mi je še vsak resen učitelj rekel, da sedaj krepko več dela kot če mora delo opraviti v šoli.V šolo gre slabe pol populacije - ostali jeseni. Kaj tu ni jasno? Učiteljev menda ostane dovolj na razpolago.
Zdaj prebral, da 5.-8. in srednje šole razen maturantov sploh ne grejo več v šolo letos. Ok, ajde, potem je rešeno vsaj vprašanje fizičnega prostora po učilnicah. Ostalo pa mi še vedno ni jasno. Namreč, otroke do 4. razreda učijo učitelji razrednega pouka, pa ne vem, če jih imajo glih x2 na lagerju... (Učitelji za višje stopnje za prekvalifikacijo za učenje v prvi triadi menda rabijo nek oh in sploh 2-letni program, torej ni glih z danes na jutri.)
Če pa je v tej temi nekdo nalimal link, kjer celo WHO pravi, da še niso zabeležili enega primera, kjer bi otrok <10let prenesel okužbo na odraslo osebo?Ampak, kot smo prej v clanku prebrali, da ni primera, da bi iz otroka virus presel na odraslo osebo..torej, zakaj ze imet razcepljene razrede na pol? Edino, ce ni cisto res, da se ne prenasa med otroki in naprej...
Zapiranje v občine je bila popolnoma politična odločitev, ki jo stroka ni nikoli predlagala. Seveda so jo potem nekateri vritolezniški "strokovnjaki" vneto zagovarjali.A oni to resno? Za 1.Maja bodo odpiral Obcine... Ko najvec folka rine na morje, piknike, kresovanja... Ne bi se dal pocakat do ponedeljka? Res izredno strokovna odlocitev... Ko bodo pa cez 14 dni 3 okuzeni vec na dan, bodo pa ugotavljal, da je ponovno treba zapirat ker to je bil pa dejansko najboljsi ukrep... Ne vem... Al nej se smejem al jocem... Kaksni “strokovnjaki” nas drzijo na striku...
A oni to resno? Za 1.Maja bodo odpiral Obcine... Ko najvec folka rine na morje, piknike, kresovanja... Ne bi se dal pocakat do ponedeljka? Res izredno strokovna odlocitev... Ko bodo pa cez 14 dni 3 okuzeni vec na dan, bodo pa ugotavljal, da je ponovno treba zapirat ker to je bil pa dejansko najboljsi ukrep... Ne vem... Al nej se smejem al jocem... Kaksni “strokovnjaki” nas drzijo na striku...
Saj novinarji še vedno ne smejo biti prisotni na novinarskih konferencah.Skratka, men tle marsikaj ni jasno, ampak novinarji samo prepisujejo uradne izjave in nič ne znajo vprašat ali pokomentirat.