Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
523
18
18
A oni to resno? Za 1.Maja bodo odpiral Obcine... Ko najvec folka rine na morje, piknike, kresovanja... Ne bi se dal pocakat do ponedeljka? Res izredno strokovna odlocitev... Ko bodo pa cez 14 dni 3 okuzeni vec na dan, bodo pa ugotavljal, da je ponovno treba zapirat ker to je bil pa dejansko najboljsi ukrep... Ne vem... Al nej se smejem al jocem... Kaksni “strokovnjaki” nas drzijo na striku... :obesise::bonk::nigladek::valjamse::aplauz:

ametist

Fizikalc
5. nov 2012
181
47
28
A oni to resno? Za 1.Maja bodo odpiral Obcine... Ko najvec folka rine na morje, piknike, kresovanja... Ne bi se dal pocakat do ponedeljka? Res izredno strokovna odlocitev... Ko bodo pa cez 14 dni 3 okuzeni vec na dan, bodo pa ugotavljal, da je ponovno treba zapirat ker to je bil pa dejansko najboljsi ukrep... Ne vem... Al nej se smejem al jocem... Kaksni “strokovnjaki” nas drzijo na striku... :obesise::bonk::nigladek::valjamse::aplauz:

Sej se lahko še za 20 let minimalno daš v karanteno, tako za vsak slučaj, upam samo da do sedaj nisi hodil v trgovino in na delo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
zdej bo pa čivkanje da je prehitro :valjamse:
sam še darjana, misrija pa andija čakamo da podajo strokovna mnenja :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
523
18
18
Sej se lahko še za 20 let minimalno daš v karanteno, tako za vsak slučaj, upam samo da do sedaj nisi hodil v trgovino in na delo.

Sem absolutno PROTI zapiranju Obcin... Od samega zacetka...Hocem povedati da se mi zdi taka odlocitev priznanje da je bil ta ukrep (zapiranje obcin) totalna bedarija... Ce bi ta ukrep dejansko imel neke pozitivne ucinke, tole ne bi storili ravno pred 1.Majem... In me samo skrbi, da bodo kakrsnekoli negativne trende v prihodnje povezovali s tem in bomo spet imeli “lock down”...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Ja lahko bi brez problema počakal do ponedeljka ker bo itak dež pa vse zaprto. Če sem že mesec in pol doma bom pa še teh par dni.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113

Dvomim, da bo kje kako kresovanje. Kolikor je bilo rečeno so itak odpovedana zaradi visoke požarne nevarnosti.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.116
649
113
ka se pa naj zdej bunim?
edini ukrep kateri me je res motil bo z jutrisnjim dnem odpravljen.
naceloma vsem drugim ukrepom sem bil naklonjen razen tte obcine so me motle.

zdej se pa tut bunit nimam vec za kaj ☹️

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in brane_new

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.577
6.661
113
pri taščici

Priponke

• IMG_20200426_151104.jpg
    IMG_20200426_151104.jpg
    1,6 MB · Ogledi: 177

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Kaj, prednost da gres v svoj stanovanje? Ne razumem. Mene briga ta trenutek za morje, plaže, rad bi samo preveril če je vse ok. Naj naredijo tako da grem na vikend in sem v karanteni dokler sem tam. Mi je čisto vseeno, samo da se bodo folsivci bolje počutili.
Davek na nepremičnino v tujini plačuješ sosedom, vlada plačana z denarjem vseh Slovencev, tudi tistih brez stanovanja tam, pa se prednostno ukvarja kako bi vi lahko šli tja. OGABNO:bruh:

Js bi predlagal, 500€ na osebo za vsak prestop južne meje, če ni glih iz poslovnih razlogov.
Nazaj grede pa obvezni samoplačniški test na meji in v primeru pozitivnega, delno sofinanciranje morebitnega zdravljenja in seveda, brez pravice do bolniškega staleža.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.636
505
113
Bravo :) Še en se je pofočkal.
Če imaš ti težave z ostalimi narodi, jih mej, jaz se super razumem z domačini. Politika me pa boli k. Nikoli ne sodi naroda po politikih in njihovih odločitvah.

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova