A oni to resno? Za 1.Maja bodo odpiral Obcine... Ko najvec folka rine na morje, piknike, kresovanja... Ne bi se dal pocakat do ponedeljka? Res izredno strokovna odlocitev... Ko bodo pa cez 14 dni 3 okuzeni vec na dan, bodo pa ugotavljal, da je ponovno treba zapirat ker to je bil pa dejansko najboljsi ukrep... Ne vem... Al nej se smejem al jocem... Kaksni “strokovnjaki” nas drzijo na striku...
Sej se lahko še za 20 let minimalno daš v karanteno, tako za vsak slučaj, upam samo da do sedaj nisi hodil v trgovino in na delo.
A oni to resno? Za 1.Maja bodo odpiral Obcine... Ko najvec folka rine na morje, piknike, kresovanja... Ne bi se dal pocakat do ponedeljka? Res izredno strokovna odlocitev... Ko bodo pa cez 14 dni 3 okuzeni vec na dan, bodo pa ugotavljal, da je ponovno treba zapirat ker to je bil pa dejansko najboljsi ukrep... Ne vem... Al nej se smejem al jocem... Kaksni “strokovnjaki” nas drzijo na striku...
Tole je izjava. Polagam jo na srce. Vsem nam!Tole bo zrelostni izpit.
Nedeljska slikaDvomim, da bo kje kako kresovanje. Kolikor je bilo rečeno so itak odpovedana zaradi visoke požarne nevarnosti.
Davek na nepremičnino v tujini plačuješ sosedom, vlada plačana z denarjem vseh Slovencev, tudi tistih brez stanovanja tam, pa se prednostno ukvarja kako bi vi lahko šli tja. OGABNOKaj, prednost da gres v svoj stanovanje? Ne razumem. Mene briga ta trenutek za morje, plaže, rad bi samo preveril če je vse ok. Naj naredijo tako da grem na vikend in sem v karanteni dokler sem tam. Mi je čisto vseeno, samo da se bodo folsivci bolje počutili.