Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113

Prejeli smo: Najnovejši koronavirus je univerzalen lakmusov papir, ki točno pokaže, kakšni smo in kakšni so drugi, v kakšnem času živimo in kaj se nam obeta.

Podatek je zastonj iskal ker je večina zdravnikov delala dokaj normalno ali pa v dveh izmenah - teden doma, teden v službi, da ne zboli cela ekipa na enkrat v primeru širjenja okužbe - tu ni pomembno na kak način zbolijo, tudi če z minimalno simptomi, ampak to, da lahko potem SBSG recimo celo travmo za tri tedne zapre, ponesrečenci s koroške pa kam? V MB? V Celje? Dajte malo razmišljat preden se v take globoke monologe spustite.

• Haha
Reactions: jonny77

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.606
113
Iskajoč brata
Zdele sn prebral izjavo ministra.... da bodo samo lastniki vikendic na hrvaškem lahko prestopali mejo.

Kje je sedaj enakopravnost??????? Že sedaj lahko lastniki vikendov prestopajo občinske meje za "nujna popravila", ki lahko trajajo tudi več dni zapored.
Če bo takole šlo naprej, bo tale vlada obstala....... ne dolgo
Že vidim da nas bodo z novo (našim denarjem) nakupljenemi pendreki pretepali.

• Žalosti me
  • Všeč mi je
Reactions: muho in bpfc

Fly

Guru
21. jul 2007
2.636
505
113
Sama folšija. Ja pač eni mamo vikend tam eni ga imajo tu, eni ga pa nimajo. Normalno da bi rad prišel do svoje lastnine, da preveriš če je vse ok. Če bi takrat vedel ko sem bil nazadnje tam da me ne bo 2 meseca bi marsikaj drugače pustil, sploh ogrevanje.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.041
3.556
113
41
Lj
Sama folšija. Ja pač eni mamo vikend tam eni ga imajo tu, eni ga pa nimajo. Normalno da bi rad prišel do svoje lastnine, da preveriš če je vse ok. Če bi takrat vedel ko sem bil nazadnje tam da me ne bo 2 meseca bi marsikaj drugače pustil, sploh ogrevanje.

Kaj pa če se tisti brez vikendov javijo da gredo preveriti vikende bogatašev?
Kao socialna država, ampak bogati imajo zmeraj prednost, tudi pri odhodu na dopust. Standard.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.636
505
113
Kaj, prednost da gres v svoj stanovanje? Ne razumem. Mene briga ta trenutek za morje, plaže, rad bi samo preveril če je vse ok. Naj naredijo tako da grem na vikend in sem v karanteni dokler sem tam. Mi je čisto vseeno, samo da se bodo folsivci bolje počutili.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.606
113
Iskajoč brata
Dobro si napisal, sedaj ti je vseeno za morje, kaj pa poleti? Boš šel preveriti samo stanovanje?

Že sedaj je nepošteno, se strinjam, ampak za "dobro vseh", bomo zdržali. Še posebej, ker v kratkem pričakujemo odprtje občinskih mej. Da pa že takole napovedujejo in nas masirajo že za poletno sezono....

Fly

Guru
21. jul 2007
2.636
505
113
Itak bi bilo vse skupaj skoraj istočasno tako da ne vidim razloga zakaj ostali ne bi mogli uživati na morju. Pomoje 1teden ali dva zamika za ostale. Verjetno da postopno vidijo kako poteka. Kot pravim naj naredijo karanteno za lastnike. Se povsem strinjam

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zdele sn prebral izjavo ministra.... da bodo samo lastniki vikendic na hrvaškem lahko prestopali mejo.

Kje je sedaj enakopravnost??????? Že sedaj lahko lastniki vikendov prestopajo občinske meje za "nujna popravila", ki lahko trajajo tudi več dni zapored.
Če bo takole šlo naprej, bo tale vlada obstala....... ne dolgo
Že vidim da nas bodo z novo (našim denarjem) nakupljenemi pendreki pretepali.

Saj veš, da ni odvisno samo od nas ampak tudi od hrčkov?

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.515
843
113
Načeloma imaš prav. Vendar kaj so pa ljudje nosili na svojih vratovih takrat ko so hoteli manjšo občino.
Sedaj se vidi nesmisel občin z eno hišo in cesto - karikirano.
Ne. Vidi se nesmisel zapiranja občinskih meja. Ko so občine risal, ni nihče rekel, da očinske meje lahko pomenijo karkoli razen administrativno mejo.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.515
843
113
Kao socialna država, ampak bogati imajo zmeraj prednost, tudi pri odhodu na dopust. Standard.
Še več. Raja mora ždeti za občinskimi mejami (morda jih pripuste do mej upravnih enot - naj virus vidi, kako deluje naša birokracija, brez potnega lista ni prestopanja!), "bogati" (v resnici bogata raja, ker res bogati tudi vprašali ne bodo, in imajo vikende kvečjemu na Hvaru, če že pri sosedih) pa bodo nabirali viruse po svetu. Če bo kakega fasal, boimo pa solidarno spet vsi trpeli, kot za smučarje :p

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.041
3.556
113
41
Lj
očitno bojo od jutri občine odprte

To bodo podivjane horde šle kresovat na Bled in obalo. Zdaj so še gume zamenjali za letne tako da jih nič ne ustavi.

bdae495378994b7e9f3d3b7882775845.jpeg

• Haha
Reactions: gas, Car in McGiver