Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.574
6.660
113
pri taščici
Za ženske

Za veliko potrebo: kote stisne nema drugova
Bo treba tiste skrete z juga privlečt, kjer moraš opraviti v čepe.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.753
645
113
Governor Cuomo Announces Phase II Results of Antibody Testing Study Show 14.9% of Population Has COVID-19 Antibodies
Saj tudi pri nas ne bo dosti drugače moje mnenje je da bo nekje do tretinjske prekuženosti. Zanimivo je to, da so pri določenih osebkih v De, ki so covid preboleli dokazali da nimajo protiteles, na re-testih pa so negativni

• Všeč mi je
Reactions: navlixx in AndY1

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.880
6.961
113
Saj tudi pri nas ne bo dosti drugače moje mnenje je da bo nekje do tretinjske prekuženosti. Zanimivo je to, da so pri določenih osebkih v De, ki so covid preboleli dokazali da nimajo protiteles, na re-testih pa so negativni

Jaz bi rekel, da bo pri nas manj, ker smo prehitro šli v lockdown.

• Wow
Reactions: bpfc

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113

Upam, da jim to pokaže, da ni zadostne javne komunikacije o načrtih. Bojim se, da enako čaka tudi mene. Zaščitno opremo sem sicer že naročil (dobil še ne), smernice (popolnoma nerealne) so pripravljene ampak ne potrjene. Včasih mi res ni jasno, pri vseh teh ministerstvih in sekretarijih in podsekretarijih, da se ne more za vsako področje enega določit, ki vse skupaj vodi in skomunicira.

• Všeč mi je
Reactions: navlixx in darjan

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.060
113

Upam, da jim to pokaže, da ni zadostne javne komunikacije o načrtih. Bojim se, da enako čaka tudi mene. Zaščitno opremo sem sicer že naročil (dobil še ne), smernice (popolnoma nerealne) so pripravljene ampak ne potrjene. Včasih mi res ni jasno, pri vseh teh ministerstvih in sekretarijih in podsekretarijih, da se ne more za vsako področje enega določit, ki vse skupaj vodi in skomunicira.

Sej to je bila klasika že na začetku. Ne sprašuj kako je ministrstvo za šolstvo dalo v petek ob 16:00 okrožnico z navodili da v ponedeljek ni pouka, vrtci pa morajo organizirat varstvo za nujne primere v razkuženih prostorih kjer morajo bit vzgojitelji opremljeni z maskami (nič od tega ni pisalo kje se dobi in kdo to zagotovi, v bistvu to sploh ni obstajalo nikjer).

Trenutno že vsi ravnatelji čakajo ali bodo mogoče v stilu dosedanje komunikacije in sproščanja razmer iz danes na jutri dobili jutri ob 16:00 novo okrožnico da se pouk začne 4. maja (pa da naj se učencem in učiteljem zagotovi XXX stvari pod YYY pogoji in za vse zaščitna oprema).

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113

Saj pa vaš predsednik precej komunicira z vami in z javnostjo. :cool:

Dva dni nazaj je spet imel intervju in nič povedal. ;)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113

sm govoril s frizerko... cel kaos v navodilih. mislim, da se bojo/boste 3 dni trudili komplicirat, potem pa bo šlo po hitro po starem. verjetno kakšno razkužilo več...

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

pol3ni

Fizikalc
10. jan 2011
356
239
43
Idrija

Kaj pa tisti ki smo mlajši.Pridemo tudi lahko pred 10 uro

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.268
2.548
113
Katastrofa! Muzeji še zmerom zaprti!
Glavno da frizerko lahka zje...
In kakšne frizure imajo politiki in TV-jevci? Nespremenjene!