Upam da ti pomaham čez 2 tedna, tle preko foruma hehe da se požrete
Seveda te imajo radi, saj si mobilni bankomat za njih, samo napolnjen si pa s slovenskim denarjem, za katerega bodo vračali kredite še naši vnuki.Bravo Še en se je pofočkal.
Če imaš ti težave z ostalimi narodi, jih mej, jaz se super razumem z domačini. Politika me pa boli k. Nikoli ne sodi naroda po politikih in njihovih odločitvah.
de ne bom js tebi mahal, tja dol v prisilno hrvaško karanteno v športni hali za 100€ na dan in 5imi wcji za 1000 ljudiUpam da ti pomaham čez 2 tedna, tle preko foruma hehe da se požrete
Kaj me peče?Te mal peče ane?
Zakaj imam občutek, da bo jutri ustavno sodišče podalo odgovor glede občin?
Sprostili so zato, ker je bila raziskava preko mobilnih signalov, da so ljudje mnozicno sluzbeno prehajali med obcinami in je kljub temu obolevnost padala...
Ne bo.Zakaj imam občutek, da bo jutri ustavno sodišče podalo odgovor glede občin?
Tako je. Raziskava je bila tudi objavljena in je dokazovala to, kar sem trdil, da omejevanje gibanja na obcine ni prineslo nobene dodane vrednosti k omejevanju siritve virusa.A1 je naredil to raziskavo
Tako je. Raziskava je bila tudi objavljena in je dokazovala to, kar sem trdil, da omejevanje gibanja na obcine ni prineslo nobene dodane vrednosti k omejevanju siritve virusa.
Nam je pa kratilo z ustavo zagotovljeno pravico in Ustavno sodisce je s svojim neukrepanjem jasno dalo vedeti, da je nesposobno ali nevoljano braniti ustavo.
Bosansko US in cesko sta odlocila v primernem casu, nase pa ne.
Analiza ukrepov, ki so najbolj učinkovali, omejitve gibanja na občine ni med njimi | 24ur.com
Slovenija je pred mesecem in pol razglasila epidemijo in sprejela številne ukrepe. Tokrat smo analizirali učinkovitost ukrepov na mobilnost ljudi in videli, kako se je Slovenija s 15. marcem precej ustavila, zdaj pa se postopno vrača v prejšnje stanje. Zanimivo je bilo videti, da omejitev na...www.24ur.com
16. člen
(začasna razveljavitev in omejitev pravic)
S to ustavo določene človekove pravice in temeljne svoboščine je izjemoma dopustno začasno razveljaviti ali omejiti v vojnem in izrednem stanju. Človekove pravice in temeljne svoboščine se smejo razveljaviti ali omejiti le za čas trajanja vojnega ali izrednega stanja, vendar v obsegu, ki ga tako stanje zahteva in tako, da sprejeti ukrepi ne povzročajo neenakopravnosti, ki bi temeljila le na rasi, narodni pripadnosti, spolu, jeziku, veri, političnem ali drugem prepričanju, gmotnem stanju, rojstvu, izobrazbi, družbenem položaju ali katerikoli drugi osebni okoliščini.
Določba prejšnjega odstavka ne dopušča nobenega začasnega razveljavljanja ali omejevanja pravic, določenih v 17., 18., 21., 27., 28., 29. in 41. členu.