Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Bravo :) Še en se je pofočkal.
Če imaš ti težave z ostalimi narodi, jih mej, jaz se super razumem z domačini. Politika me pa boli k. Nikoli ne sodi naroda po politikih in njihovih odločitvah.
Seveda te imajo radi, saj si mobilni bankomat za njih, samo napolnjen si pa s slovenskim denarjem, za katerega bodo vračali kredite še naši vnuki.
:bruh:

Fly

Guru
21. jul 2007
2.636
505
113
Kako pa veš da je slovenski denar. Aha če te prav razumem, potem jaz niti s tujino ne smem delati, da ja ne bom dobil tuji denar. Ali je okužen, korona pa to? :nigladek:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.786
6.461
113
A je dost biti lastnik nepremicine ali mora biti hiška ali stanovanje ali slično... Parcela gre skozi? Dol me pa Hrvatje itak ne bodo gledali, kam grem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.847
-410
113
madona, tole se bo vse odpravilo prej kot sem pricakoval.

v ponedeljek pa se svobodno pivo spijem na terasi lokalne baze.

hvala vsem za sodelovanje! zdravi ostanite, pa roke umivajte. pa maske nosite.

ceprav... pogresam izjavo PV o aferi Maske...

• Všeč mi je
Reactions: navlixx in Lery

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
A slučajno kdo v tem trenutku ve kaj se jutri spremeni?

Zaenkrat ni še nič povedano, razen, da se omejitve sprostijo postopoma, nekatere imajo fiksen datum, ostale pa ne.

Sam povem, da ne bo preveč rilcev pol po Odmevih, ali pa celo jutri, ko naj bi komaj predstavili ukrepe!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Sprostili so zato, ker je bila raziskava preko mobilnih signalov, da so ljudje mnozicno sluzbeno prehajali med obcinami in je kljub temu obolevnost padala...

• Wow
Reactions: bpfc

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.847
-410
113
pa sej da so ljudje mnozicno prehajali obcine se je itak vedelo ves cas, tko da so to lahko vedno upostevali v analizah...

al pa ne razumem cesa...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
A1 je naredil to raziskavo
Tako je. Raziskava je bila tudi objavljena in je dokazovala to, kar sem trdil, da omejevanje gibanja na obcine ni prineslo nobene dodane vrednosti k omejevanju siritve virusa.
Nam je pa kratilo z ustavo zagotovljeno pravico in Ustavno sodisce je s svojim neukrepanjem jasno dalo vedeti, da je nesposobno ali nevoljano braniti ustavo.
Bosansko US in cesko sta odlocila v primernem casu, nase pa ne.

• Žalosti me
Reactions: bpfc

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tako je. Raziskava je bila tudi objavljena in je dokazovala to, kar sem trdil, da omejevanje gibanja na obcine ni prineslo nobene dodane vrednosti k omejevanju siritve virusa.
Nam je pa kratilo z ustavo zagotovljeno pravico in Ustavno sodisce je s svojim neukrepanjem jasno dalo vedeti, da je nesposobno ali nevoljano braniti ustavo.
Bosansko US in cesko sta odlocila v primernem casu, nase pa ne.

16. člen
(začasna razveljavitev in omejitev pravic)
S to ustavo določene človekove pravice in temeljne svoboščine je izjemoma dopustno začasno razveljaviti ali omejiti v vojnem in izrednem stanju. Človekove pravice in temeljne svoboščine se smejo razveljaviti ali omejiti le za čas trajanja vojnega ali izrednega stanja, vendar v obsegu, ki ga tako stanje zahteva in tako, da sprejeti ukrepi ne povzročajo neenakopravnosti, ki bi temeljila le na rasi, narodni pripadnosti, spolu, jeziku, veri, političnem ali drugem prepričanju, gmotnem stanju, rojstvu, izobrazbi, družbenem položaju ali katerikoli drugi osebni okoliščini.
Določba prejšnjega odstavka ne dopušča nobenega začasnega razveljavljanja ali omejevanja pravic, določenih v 17., 18., 21., 27., 28., 29. in 41. členu.