Mi s starimi starši živimo pod eno streho. Kaj pa zdaj? Naj se odselimo za eno leto. Kdo? Mi ali stari? Kam? Iskat najemniško stanovanje? Ne sanjat pravljice, kako dedi in babi živita sama nekje v Halozah.Kdo sedaj izpostavlja dedeke in babice je pa res trotl.
oz ne, če starejši nimajo toliko pameti, zakaj bi morali celotno državo terorizirat? vsak je za sebe odgovoren.
In sedaj bo učitelj fizike tretje triade učil nemščino v prvi... Ali kako to misliš?V šolo gre slabe pol populacije - ostali jeseni. Kaj tu ni jasno? Učiteljev menda ostane dovolj na razpolago.
Mi s starimi starši živimo pod eno streho. Kaj pa zdaj? Naj se odselimo za eno leto. Kdo? Mi ali stari? Kam? Iskat najemniško stanovanje? Ne sanjat pravljice, kako dedi in babi živita sama nekje v Halozah.
In na koncu, kaj jaz sklepam je tole. Stavkali ste, pametovali ste kako so vsi ukrepi brezvezni, vlada pa je sedaj rekla, ko vas jebe, če mislite da ste bolj pametni od nas... evo... ko voli nek izvoli... pa pocrkajte, kteri še niste.
Pa nisem paničar, ampak odprtje DSOjev in nikakršnih ukrepov povezujem samo s tem.
Torej, sedaj so se odlocili, da bo sola do 3 razreda in vrtci odprla 18.5 potem 9 razred 25.5, ostali pa septembra.
Danes trgovine polne.. Ne skrbet za gospodarstvo
ne pa obiski DSO !300 TISOČ ljudi je šlo na čakanje. 300 tisoč...trenutno je delovno aktivne populacije nekje tolikot, kot je upokojencev.
nujno je, da se čimprej zalaufa gospodarstvo in potrošnja.
Nikjer nisem napisal da nebi smeli delat. Repliciral sem na enostransko razmišljanje nekoga ki meni, da so starci se že do sedaj mogli naučit kako se varovat.300 TISOČ ljudi je šlo na čakanje. 300 tisoč...trenutno je delovno aktivne populacije nekje tolikot, kot je upokojencev.
nujno je, da se čimprej zalaufa gospodarstvo in potrošnja.
Če povzamemo:A vsi gledate Tarčo?
Kak bruh pa je ta Počivalšek!
In na koncu, kaj jaz sklepam je tole. Stavkali ste, pametovali ste kako so vsi ukrepi brezvezni, vlada pa je sedaj rekla, ko vas jebe, če mislite da ste bolj pametni od nas... evo... ko voli nek izvoli... pa pocrkajte, kteri še niste.
Pa nisem paničar, ampak odprtje DSOjev in nikakršnih ukrepov povezujem samo s tem.
En mali popravek. Nabavljeni ventilatorji so golfi (baje).- nabavljeni ventilatorji so mercedes
Ja, za ceno MercedesaEn mali popravek. Nabavljeni ventilatorji so golfi (baje).
Ja. Še en mali popravek:En mali popravek. Nabavljeni ventilatorji so golfi (baje).