Normalen človek kontrira umiku iz ponoči na zjutraj! Pa če si levi desni zgornji spodnji
je ne kontriram takemu umiku.
torej sem nenormalen.
šola se ne začne jutri, tko da ne odkrivajte tople vode, ker do 18.5. bo verjetno kej več znano.
Normalen človek kontrira umiku iz ponoči na zjutraj! Pa če si levi desni zgornji spodnji
Seveda. Omenil sem, da se eni držimo, eni se nočejo držat. Ampak na tapeti je samo tisti, ki je golf igral preko meje.govoril sem o prehodu meje za službene potrebe.
šarec je pa verjetno govoril o časovnici za odpiranje ustanov in dejavnosti. ne za sproščanje občin državljanom.
Ryan said, “I think if we are to reach a new normal, I think, I think in many ways Sweden represents a future model, if we wish to get back to a society in which we don't have lockdowns, then society may need to adapt for a medium, or potentially a longer period of time, in which our physical and social relationships with each other will have to be mother modulating by the presence of the virus. We will have to be aware of the virus is present and we will have to, as individuals and families and communities do everything possible on a day to day basis to reduce the transmission of that virus.”
Jaz tudi nimam nobenega tam - zaprto do naslednjega Božiča!Za DSO sem mnenja da bi morali ostat zaprti do poletja.
Hja sej, kaj pa je rahljanje ukrepov drugega kot priblizovanje svedskemu modelu.WHO med drugim tudi nekaj o Švedski.
Ne vem zakaj imamo na forumu milijon tem o Covidu.
Naslednji teden bodo že dovolili obiske ...Za DSO sem mnenja da bi morali ostat zaprti do poletja.
Mi s starimi starši živimo pod eno streho. Kaj pa zdaj? Naj se odselimo za eno leto. Kdo? Mi ali stari? Kam? Iskat najemniško stanovanje? Ne sanjat pravljice, kako dedi in babi živita sama nekje v Halozah.Kdo sedaj izpostavlja dedeke in babice je pa res trotl.
oz ne, če starejši nimajo toliko pameti, zakaj bi morali celotno državo terorizirat? vsak je za sebe odgovoren.