Včeraj zvečer sem poslušal argumente strokovnega direktorja PB. Dejal je, da naj bi k njih premestili 40 pozitivnih z lažjimi simptomi, ki ne potrebujejo bolnišnične oskrbe. Da bi bil za njih za izolacijo bolj primeren hotel, kot bolnišnica.
Ne bi rekel, pomoje so že prej vedeli, ptujačni, drugače ne bi imeli tako lepih transparentov pripravljenih.
OK, če je komu v taki koloni stat, sproščujoče potem super. Taki pol bolj uživajo poleti ko se peljejo na morje, kot na morju samem.Folk je cele dneve not zaprt, izgovor "grem v meka" je prišel prav, da se malo sprostijo.
Ja saj si lahko naročiš na naslov znotraj obvoznice pa ga greš tja počakatWolt in ehrana sta dostavljala bolj kot ne samo znotraj obvoznice. Jaz sem si v ponedeljek zvečer naročil hood burger prevzem. Je pa res, da ko sem prišel tja, je bilo kot noč in dan proti temu video posnetku. Na prevzemu sem bil dobesedno edini.
A je Hotel Diana v MS zaseden? Pa še bližje je...
Bleferji. ALTER 'STRUČKOTI? pravijo, da ni nič. Da je ponovitev v Južni koreji in na Japonskem fake news.Zdrastveni delavci v ptuju se bojijo. Gotovi smo, če bi kaj resnega prišlo.....
Fake slika. Sam avtorja prispevka poglejte! Skriva se za masko
In strokovni komentar ALTER strokovnjaka? Ko #darjan obmolkne! Še ena cvetka! Darjanaova.....Švedom gre baje slabo?
He believes that life can return to normal only after summer....
Pošteno, brez izjem!... Je treba “elito” ki se v parih sprehaja po travnikih pohopsat.
#darjan še najbolje ve in zna... oblikovalca in vsaj 2 tedna časa...
Nemški ali pa angleški, so se v nemčiji pokazali za najbolj zanesljive, USA verzija košta 100eurov pa ni vredna pol kible tople vode, kitajski, se jih ne da razbratNasi naj bi bili nemski, ki naj bi bili zelo zanesljivi.
I'm one of the 500 taking part, heading to Southampton Thursday for it to begin! Have to keep an e-diary and upload any changes in my condition after the vaccine for at least 2 weeks, then 8 return visits over a 6 month period for bloodwork/physical. Never done a clinical trial before, I'm a bit nervous, not going to lie!
Tudi Slovenec v Singapurju je presenečen: Doživljamo že tretji val okužb #video
"Držim pesti, da čim prej pridemo iz tega stanja. Šele zdaj vidimo, kaj pomeni svoboda gibanja, ki se nam je vse do zdaj zdela samoumevna. Danes nihče več ne sanja o novi torbici ali počitnicah na Baliju, vsi sanjamo samo o svobodi gibanja," iz karantene v Singapurju, kjer dela in živi, sporoča...siol.net
Ma fantje, zdravstveni delavci /ne govorim o Dr. Bi morali biti veseli da lahko delajo z bav bav virusom. Za minimalca... obljubljenega dodatka pa ni... vlada korenček bo treba ne palice!Jaz se tudi čudim vsem tem pompu. Če bi sam bil minister, bi direktorja spravil iz stolčka nemudoma. Čakte, čemu je že namenjena bolnica? Bonikom, ali samo da zdravi hodijo tja na sprehod?
Ravno Ptujska bolnica je za 40 bolnikov primerna, ker se da eno stavbo karantensko ločit od ostalega dela bolnice. Murskosoboška je ena velika stavba, Ptujska pa ima več stavb povezanih z nadhodi.
Edino ministarstvo bi ob taki najavi moralo prej sestat z vodstvenim kadrom in narediti plan, kam jih bodo dali, kako se bo izvedla karantena, katero osebje bo skrbelo za njih in seveda pripeljat kamijon z zaščitno opremo. Bojim se le da so v Ljubljani rekli, tukaj imate 40 bolnikov, pa se =bite...
2 Californians died of coronavirus weeks before previously known 1st US death https://www.cnn.com/2020/04/22/us/california-deaths-earliest-in-us/index.html
"That means there was community spread happening in California as early as mid-January, if not earlier than that," Jha said.
"We really need to now go back, look at a lot more cases from January -- even December -- and try to sort out when did we first really encounter this virus in the United States," Jha said.
Pomeni pozitiven na bris.kaže pa testiranje, da temu vseeno ni tako, od 200 vzorcev še noben ni bil pozitiven..ne vem pa če to pomeni pozitiven na brisu ali tudi protitelesa.