Lej kako mu ženska zaupa in pričakuje pomoč, on pa jo gleda in točno ve, da ji laže v obraz. Priceless photo.
Zgleda kot prepit đanki, kar verjetno tudi je.droge...
Drži, sam jaz sem imel v mislih super računalnik in napovedovanje vod.ostaja mu nadomestnih hiš, dokler ne pridejo tja bi se pa ljudje počutili kot v hotelu na počitnicah.
To je razlika, ko pride španski kralj mečejo stvari vanj, ko pride Golob je topla in prisrčna dobrodošlica.
Hvala, da si nam razodel rojstne dneve elite.
Ne vem, če se je razumelo, kdor ni v tej vodah.... Mogoče ne zgleda kot đanki, iz širokega nasmeha se pa vidi, da je malo neprilagojen - na pogrebu se ne smejiš in na poroki ne jočeš (razen npr. ko se ti otrok ženi) in v tem primeru je tak nasmeh totalno neprimeren, ampak bi človek pričakoval izraz sočutja, empatijo z gospo, ki ji obup že gleda iz oči in iz njenga stiska rok se vidi, da upa na pomoč...Zgleda kot prepit đanki, kar verjetno tudi je.
to je z Ivanovega XaHvala, da si nam razodel rojstne dneve elite.
sds ovce vse plačajoP akaj ta janša sploh dobi katero tožbo kdaj ali vse izgubi
Če bo šlo tako naprej, bo ves dnar od patrie zapravil....dobro samo, da je postavil kliniko v Avstraliji, drugače bi še to šlo...
Tukaj si ti objavilto je z Ivanovega Xa
Lahko vprašam, kako si se ti izognil povečanju javnega dolga oz. zadolženosti posameznika zaradi povišanja plač v JS? Ker me res zanima kdo vse tukaj je po novih standardih ovca...sds ovce vse plačajo
Lahko vprašam, kako si se ti izognil povečanju javnega dolga oz. zadolženosti posameznika zaradi povišanja plač v JS? Ker me res zanima kdo vse tukaj je po novih standardih ovca...
teoretičen dolg je to, kot ameriški, ko bo enkrat samo nekdo na gumb pritisnil resetLahko vprašam, kako si se ti izognil povečanju javnega dolga oz. zadolženosti posameznika zaradi povišanja plač v JS? Ker me res zanima kdo vse tukaj je po novih standardih ovca...
direktno ne plačaš nič, posredno preko višjih cenKrasen razlog za tolažbo. Tudi jaz vsak mesec 20tega rečem, saj je samo teoretičen dolg...
Neverjetno, ugotovil si, da ravno tako plačaš. Bravo.direktno ne plačaš nič, posredno preko višjih cen
dolg nam itak vedno bolj narašča in ne pada...
Ivan se zaplezal spet, ne zna računat sestrična mu zračunala, da je manj
Janša se je uštel, plačal bo manj, kot je sprva mislil
Janez Janša je izgubil tožbo, zdaj pa mora plačati sodne stroške. Najprej je mislil, da bo moral plačati 44 tisočakov, a se je izkazalo, da bo znesek nižji.www.zurnal24.si