Lani je pri meni trajalo ravno nekje 3 mesece, da sta se mi normalizirala vonj in okus. Na pamet pa rečem, da sedaj bolje vonjam kor prejJp
Moja draga že 3 mesec ni ok.
Sploh ne voha smrada bi lahko šla k kumunali delat, greznice praznit.
Okus pa tudi kar nekaj.
Kak je te tebi poznavalcu svojega telesa ratalo virus spustit not?Jaz opazam enako, le da ni trajalo 3 mesece
Eni poznamo razlike med določenimi sevi.Ta virus je čista jeb*...ko je bilo koliko okuženih na dan smo bili zaprti v občine ? Sedaj je pa številka koliko krat višja pa boli vse čoko
Res ja ljudje ležijo po pločnikih mrvti...ufff sem zašvical tako me je strah.
Eni poznamo razlike med določenimi sevi.
Drugi ste pa idioti.
Pilot Vanz je bil cepljen in izgubil voh/okus ?Lani je pri meni trajalo ravno nekje 3 mesece, da sta se mi normalizirala vonj in okus. Na pamet pa rečem, da sedaj bolje vonjam kor prej
Cepil sem se pol leta po tem. Tri mesece je pa pasalo ne VOHati flatulentne mavrice sodelavcev.Pilot Vanz je bil cepljen in izgubil voh/okus ?
Kaj se je 3x cepil v Ljubljanskem ZD mimo vrste???V glavnem, moj 3x s Pfizerjem cepljeni sodelavec je decembra imel Delto, zdaj ima pa Omikron. Ja tisti, ki je kljub Delti hodil v pisarno.
Se tudi cepljenim to zgodi, poznam dva primera. Tako da vsaj tale del long covida je čisto solidno prisoten tudi med cepljenimi prebolevniki.Pilot Vanz je bil cepljen in izgubil voh/okus ?