Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113

Glavno da se dela vedno vec nesmiselnih testov…ali pa nosi maske.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Ne vem zakaj bi se bal virusov takih kot je kovid?
Vsak lahko zboli, kako hitro se potem telo “zaceli” pa je odvisno od “fit” stanja

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Dej že enkrat odnehaj s to tvojo "korajžo", kako teb kovid nič ne more. Resno, zadrž zase, pa ne frajar tle, da te ne bo slučajno kej pošlatal na orto, tako, kot že marsikoga! Nič me ne moti, če si misliš, kar si pač misliš, me pa moti, da dnevno pišeš iste bedarije tukaj, kako je kovid pichkin dim. In ja, poznam dva "fit" človeka tvoje sorte, katere je fajn pošlatal, enega pa še zdaj obračajo na ICU. Resno, vsaj mal se zamisli.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Kaj ti menis, ko gres vsak dan z avtom na pot? Da bos imel nesreco, al da zelo tezko, ker si dober voznik?

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
201
43
Klapa ste gledali poročila ob 19.00h...so vam zadosti napumpali s številkami al morate še malo na 24ur in Siol ?
Ta virus je čista jeb*...ko je bilo koliko okuženih na dan smo bili zaprti v občine ? Sedaj je pa številka koliko krat višja pa boli vse čoko :)
Res ja ljudje ležijo po pločnikih mrvti...ufff sem zašvical tako me je strah.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
V glavnem, moj 3x s Pfizerjem cepljeni sodelavec je decembra imel Delto, zdaj ima pa Omikron. Ja tisti, ki je kljub Delti hodil v pisarno.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Pilot Vanz je bil cepljen in izgubil voh/okus ?
Se tudi cepljenim to zgodi, poznam dva primera. Tako da vsaj tale del long covida je čisto solidno prisoten tudi med cepljenimi prebolevniki.

Ravno včeraj so objavili (naša stroka) seznam težav long covida. Recimo da je raziskava pod nivojem za iverco ki jih lima andy, pa vseeno je priošla v medije (ni kontrolne skupine ali vsaj ni primerjave na splošno populacijo). Razen izgube voha, so vsi ostali simptomi nedokazljivi in biološko nedefinirani. Recimo povečana utrujenost, nespečnost, depresija in anksioznost. To so vse psihološke motnje, ki ni nujno da so povezane s covidom .. jasno se jih pa poveže kot umrle 28 dni po okužbi. Depresija/anksioznost je recimo lahko povezana s covidom, sploh če se človek cepi 3x pa ga vseeno faše. Jst sem tudi malo anksiozen zaradi tega! ;)

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Depresija je že v osnovi povezana z vsemi ukrepi, ki človeka omejujejo, kaj šele 2 leti konstantnega bombardiranja o fatalnem kovidu. Da ne omenjam izgube služb, hobijev, socializacije...Saj se lepo vidi porast psiho-povezanih obolenj.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd