Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

kajn

Guru
5. okt 2007
2.840
1.685
113
Iskajoč brata
Sedaj pa poznam že kar nekaj primerov, cepljeni, 2x, 3x, necepljeni, ki so preboleli delto, in so v zadnjih 2 tednih dobili omicron. Malo glavobola, grlo in malo smrkanja...
Tako da tale blamaža s testiranji naj se zaključi in naj gremo nazaj na normalno diagnozo: Če imaš vročino ostani doma, drugače v službo...
Če bi sedaj vlada rekla: Zaradi cene testiranj, bodo čez 3 leta: višji davki, višji prispevek na zdr. zavarovanje, dražje trošarine,..... Hitro bi zaključili...
A je mogoče kje kakšen članek o tem, kdo dobavlja državi teste?

LP

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
1643866949996.png

Klapa ste gledali poročila ob 19.00h...so vam zadosti napumpali s številkami al morate še malo na 24ur in Siol ?
Ta virus je čista jeb*...ko je bilo koliko okuženih na dan smo bili zaprti v občine ? Sedaj je pa številka koliko krat višja pa boli vse čoko :)
Res ja ljudje ležijo po pločnikih mrvti...ufff sem zašvical tako me je strah.

Priponke

• 1643866892900.png
    1643866892900.png
    50,2 KB · Ogledi: 87

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
"če je vse res, kar pravijo o omikronu", potem je testiranje nesmiselno, oz bo toliko pozitivnih, kot bo testov. Vemo, da ga bomo dobili vsi v roku 2-3 tednov, why bother s testi torej? kot je rekel kajn, če so simptoni hudi, pač ostaneš doma.

Smisel bi še edino imelo testirati v bolnišnicah in pa kakšnih zavodih. Največji nesmisel pa je v šolah, še večji kot med delovno populacijo.

Ampak...je pa zanimivo, da je kljub vsemu temu brezposelnost nizka, denarja na bankah pa toliko, da ga rinejo od sebe in ga ne morejo pomagati. Tako da stanje očitno ustreza "eliti". Od kod zdaj toliko denarja na voljo, pa pite boga?

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Sem mislil spremenit naslov teme iz kitajskega super virusa v kitajski super darjan...pa ne gre...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113

Glej babo smotano…
Zakaj je smotana? Ker je ugotovila, da se testiranje izvaja nepravilno in da to lahko vpliva na rezultat kar se je tudi potrdilo zaradi vztrajanja pri testiranju po predpisanem postopku?

Sicer sem pa tudi sam ugotovil, da nekateri izvajalci to delajo tako, da bi bilo ppovsem vseenu tudi, če sploh nebi izvajali te storitve, po drugi strani pa s strani idiotov berem o domnevnem vsesplošnem načrtnem podeljevanju "P"jev :D

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zakaj je smotana? Ker je ugotovila, da se testiranje izvaja nepravilno in da to lahko vpliva na rezultat kar se je tudi potrdilo zaradi vztrajanja pri testiranju po predpisanem postopku?

Sicer sem pa tudi sam ugotovil, da nekateri izvajalci to delajo tako, da bi bilo ppovsem vseenu tudi, če sploh nebi izvajali te storitve, po drugi strani pa s strani idiotov berem o domnevnem vsesplošnem načrtnem podeljevanju "P"jev :D
Saj dobijo enako plačilo, ne glede na to, če vzorec vzamejo pravilno ali pa ne. In glede na to, da so sedaj testirne točke za vsakim vogalom, se pa lahko samo smejemo trditvam, da vzorce odvzema kvalificirano medicinsko osebje. :valjamse:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Saj dobijo enako plačilo, ne glede na to, če vzorec vzamejo pravilno ali pa ne. In glede na to, da so sedaj testirne točke za vsakim vogalom, se pa lahko samo smejemo trditvam, da vzorce odvzema kvalificirano medicinsko osebje. :valjamse:
Ekonomska logika narekuje, da so najboljše stranke tiste, ki se vračajo.

Torej vzameš vzorec "malo mimo", in imaš jutri spet človeka na vratih. Kdo pa je res bolan, pa bo itak obležal in se ne bo klatil okoli.

Zdaj ni več čas, da se lovi okužbe, ampak očitno naša stroka malo zaostaja, ali pa se namerno določen folk še dodatno bogati?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.840
1.685
113
Iskajoč brata
Mi ni treba nič dokazovat, pri sebi vem, da lahko preberem tvoj prispevek, se zasmejem in berem dalje....

saj te zastopim....
s svojimi lažmi boš prepričal toliko procentov, za tiste, ki pa podvomijo v tvoje trditve, pa daš na ignore in laži dalje....

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in darjan

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Torej....je pristno URADNO kršil karanteno za katero dejanje je zagroženo do tri leta zapora.