Trupla ne bodo, samo je pa nadležno imeti vročino vsake 3.tedne35% bolj kozen kot B1.
Spet trupla na ulicah, pa se trenutnih nismo mogli spucat
Trupla ne bodo, samo je pa nadležno imeti vročino vsake 3.tedne35% bolj kozen kot B1.
Zato da nem zgubo vonja za par dni se ze ne splaca cepit, ali?Smrt je edina negativna posledica Covida?
Če NEcepljenci delajo covid samomore se boš kj sekiral ?35% bolj kozen kot B1.
Ena raziskava je bila pred kratkim, mislim da na danskem. Rabis?Aja to se že ve, da bo točno 35% bolj kužen kot B1? Zanimivo.
Ne hvala, se mi ne da brat.Ena raziskava je bila pred kratkim, mislim da na danskem. Rabis?
Ops, narobe sem si zapomnil, takole je:Ne hvala, se mi ne da brat.
Vidiš, ko spet nimaš pojma. Pri omikronu voha ne izgubiš. No, morda pa izgubiš vonj (lasten smrad).Zato da nem zgubo vonja za par dni se ze ne splaca cepit, ali?
Kolko folka še zaj ne vonja normalno? Pa to, da ti edn izmed glavnih čutil zjebe ni glih malenkost. Mogoče za tebe neukega človeka je.Zato da nem zgubo vonja za par dni se ze ne splaca cepit, ali?
Lani je pri meni trajalo ravno nekje 3 mesece, da sta se mi normalizirala vonj in okus. Na pamet pa rečem, da sedaj bolje vonjam kor prejJp
Moja draga že 3 mesec ni ok.
Sploh ne voha smrada bi lahko šla k kumunali delat, greznice praznit.
Okus pa tudi kar nekaj.
Kak je te tebi poznavalcu svojega telesa ratalo virus spustit not?Jaz opazam enako, le da ni trajalo 3 mesece