Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113

Glej babo smotano…
Zakaj je smotana? Ker je ugotovila, da se testiranje izvaja nepravilno in da to lahko vpliva na rezultat kar se je tudi potrdilo zaradi vztrajanja pri testiranju po predpisanem postopku?

Sicer sem pa tudi sam ugotovil, da nekateri izvajalci to delajo tako, da bi bilo ppovsem vseenu tudi, če sploh nebi izvajali te storitve, po drugi strani pa s strani idiotov berem o domnevnem vsesplošnem načrtnem podeljevanju "P"jev :D

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
stevilo smrti na milijon v januarju ter precepljenost konec leta:

1643885004847.png

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zakaj je smotana? Ker je ugotovila, da se testiranje izvaja nepravilno in da to lahko vpliva na rezultat kar se je tudi potrdilo zaradi vztrajanja pri testiranju po predpisanem postopku?

Sicer sem pa tudi sam ugotovil, da nekateri izvajalci to delajo tako, da bi bilo ppovsem vseenu tudi, če sploh nebi izvajali te storitve, po drugi strani pa s strani idiotov berem o domnevnem vsesplošnem načrtnem podeljevanju "P"jev :D
Saj dobijo enako plačilo, ne glede na to, če vzorec vzamejo pravilno ali pa ne. In glede na to, da so sedaj testirne točke za vsakim vogalom, se pa lahko samo smejemo trditvam, da vzorce odvzema kvalificirano medicinsko osebje. :valjamse:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Saj dobijo enako plačilo, ne glede na to, če vzorec vzamejo pravilno ali pa ne. In glede na to, da so sedaj testirne točke za vsakim vogalom, se pa lahko samo smejemo trditvam, da vzorce odvzema kvalificirano medicinsko osebje. :valjamse:
Ekonomska logika narekuje, da so najboljše stranke tiste, ki se vračajo.

Torej vzameš vzorec "malo mimo", in imaš jutri spet človeka na vratih. Kdo pa je res bolan, pa bo itak obležal in se ne bo klatil okoli.

Zdaj ni več čas, da se lovi okužbe, ampak očitno naša stroka malo zaostaja, ali pa se namerno določen folk še dodatno bogati?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.777
1.611
113
Iskajoč brata
Mi ni treba nič dokazovat, pri sebi vem, da lahko preberem tvoj prispevek, se zasmejem in berem dalje....

saj te zastopim....
s svojimi lažmi boš prepričal toliko procentov, za tiste, ki pa podvomijo v tvoje trditve, pa daš na ignore in laži dalje....

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in darjan

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Torej....je pristno URADNO kršil karanteno za katero dejanje je zagroženo do tri leta zapora.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.777
1.611
113
Iskajoč brata
zakaj bi jaz dokazal, saj nisem jaz napisal trditve.... Ti si jo objavil... Kva ste eni flegma....
Kolikor vem imamo podatek cepljeni/necepljeni samo za sprejem v bolnico. Kdo pa umre pa nimamo podatkov.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
zakaj bi jaz dokazal, saj nisem jaz napisal trditve.... Ti si jo objavil... Kva ste eni flegma....
Kolikor vem imamo podatek cepljeni/necepljeni samo za sprejem v bolnico. Kdo pa umre pa nimamo podatkov.
ma pusti ga,
npr. v DSOjih je v 3. in 4. tednu letos za covidom umrlo 32 oskrbovancev, to je vec kot tretjina vseh covid smrti v teh dveh tednih

pa precepljenost v DSOjih ni slaba

19. jul 2007
2.838
1.562
113
Angleži so se lotili SARS-Cov-2 eksperimentriranja na človeku - namerno in kontrolirano so okužili ljudi (18- 29 let stari) s SARS-Cov-2 , orginalnem Wuhanskem sevom.
In sedaj so objavljeni rezultati:

Virusni load največji 5-dan, v povprečju je virus prisoten 10 dni, količina virusa ne korelira s simptomi (in en kup drugih podrobnosti)

Safety, tolerability and viral kinetics during SARS-CoV-2 human challenge

• Všeč mi je
Reactions: darjan