Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.554
-3.740
113
drugače povedano: če se ljudje ne morejo doma zadržat, vse prisilno pocepit, da bo mir. ne pa da jim pustijo okol hodit, na hrvaško pa take pa to.
Fail.
Samo lažje jih bo prestrašit in prisilno cepit, če jih pustiš hodit naokoli, ker bo več okuženih.

Ali niso pred časom govorili, da odslej ne bodo več preštevali okuženih, ker to ni pomemben podatek, pomembna je zasedenost bolnišnic.
Danes je z omikronom v bolnišnici samo en pacient, pa še ta iz drugih vzrokov.
Je pa ratalo pomembno, koliko se jih še bo okužilo, pa koliko karanten šele bodo izdali, in na tej osnovi vsiljujejo obvezno cepljenje.
Ampak se jim mudi.
Za vrh vala ocenjujejo konec januarja (prejšnji mesev je Logarjeva še grozila, da bomo že danes vsi okuženi)
Zdej pa računaj, če se danes gremo cepit, kdaj cepivo pravzaprav prime (če sploh kdaj) ?????? V najboljšem slučaju cepivo prime po koncu vala. O tem, kaj pomeni, da se okužiš ko cepivo še ni prijelo, smo pa tudi že dosti brali - nič dobrega.

• Všeč mi je
Reactions: javr

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.150
11.018
113
kod Džej-Zija

Treba mu priznat da ima pokoncno drzo. Lepo se je izkazalo da “stroka” in vse omejitve padejo ko kapital požuga. Novak pac lahko rece Ne, marsikdo pa ne more in podleze tej represiji :(
Evo, balkanca lepo poslali domov. Bravo Avstralija. :cheer::cheer::cheer:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Australian closed tenis turnir.

Cepljenje sedaj je največja možna neumnost.
Do konca januarja ko šel omikron skozi.

Btw
V bolnišnicah se zdravi ena oseba, okužena z omikronom." EDEN. EDEN!!!

"Hospitalizirana ni bila zaradi covidne pljučnice ampak zaradi drugega medicinskega stanja. Slučajno smo ob testiranju ugotovili, da gre za omikron. Gre za osebo, ki je že prebolela covid-19."

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1 in LeQuack

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
78% je takih, sodeč po CDC študiji

zino trolček
Bolj se potrudi.Nisi ne smešen niti ne trolaš.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
ne trolam, samo povem ti, kaj je res. da ti v napačno stran lulaš. bmi, ja, to bo krivo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.554
-3.740
113
Mene pa zanima, od kje nekaterim (sploh tebi), da si kdorkoli želi katerihkoli fašističnih ukrepov? In kako lahko žališ soforumaše ali kogarkoli s fašistom samo zato, ker imajo mogoče mal drugačno mnenje? Maš pa očitno veze na forumu, ker tvojih postov se zarad žaljenja ne brišejo. :evil: :nazdravje:
Užaljen se lahko počuti zgolj tisti, ki se je sam prepoznal pod " da si želijo fašističnih ukrepov" Kdor se pač v tem ni prepoznal, nima za kaj bit užaljen.

A ko pa zdrave necepljene označujejo z "nenaklepni morilci" je pa sprejemljivo?

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in LeQuack

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Užaljen se lahko počuti zgolj tisti, ki se je sam prepoznal pod " da si želijo fašističnih ukrepov" Kdor se pač v tem ni prepoznal, nima za kaj bit užaljen.

A ko pa zdrave necepljene označujejo z "nenaklepni morilci" je pa sprejemljivo?
Ne, seveda nikakor ni sprejemljivo! Ampak tega označevanja na forumu definitivno ni bilo toliko, kot pri tebi v vsakem postu.

• Haha
Reactions: jonny77

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
đoković v Avstraliji kazal kot kaže ponarejen dokument o covid prebolelosti :valjamse:
NEcepljenca bodo seveda deportirali

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Pa ne me narobe zastopit. Sem proti vsem kurtzevim ukrepom. Za moje pojme naj se vse odpre, pa čao.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Pametnejši odneha, ker bedaka ali pravega vernika tako ali tako ne moreš spreobrniti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Zakaj pa bi se koga moralo spreobračat?

hudiča, govora je o prehladu. Tu se moramo naučit živet s tem, ne pa drug drugega silit v nekaj, kar nihče noče.
Koga je strah se bo cepil, kdo se ne bo, bo v bolnici pač pristal. Kdo sem jaz da bi drugega silil naj se NE cepi, ali pa da se naj cepi? Virusek je piš, endemičen, obnašamo pa se kot da seje smrt - ki je že pred omikronom bila le 1.8% ...

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: brane_new in Ytbnd

jest5

Guru
18. avg 2007
26.099
-8.765
113
Ne se bat, sem nazaj.
Enim pač ni všeč, da se odzivam na njihove nebuloze, kretenizme, laži in zavajanja, zato občasno dobim tedenski ban

• Všeč mi je
Reactions: darjan