Kretenizme, kot je recimi take.obnašamo pa se kot da seje smrt
Normalno, če so pa v povprečju stari 65+ let. Koliko starih je dejansko z normalnim indeksom. Res pa je, da če prideš do intenzivne, naj bi te višja teža celo reševala nekaj časa, da ne shiraš popolnoma.Bistrona neumnost
People who are overweight or obese are at a much higher risk of much more severe disease and even death from Covid-19 -- and one new study suggests that losing weight can reduce that risk.
Wow really?? This is breaking news!!
Nekje sem zasledil, da ima 85% hospitaliziranih previsok indeks bmi.
Je to potem odgovornost posameznika ali smisel v državi da vsili cepljenje? Če je vse tako črno na belem, potem je to to?Kretenizme, kot je recimi take.
Ja, virus seje smrt. Je smrten. Pušča posledice. Tudi pri tistih, ki so imeli zelo blago obliko bolezni (par dni nazaj je bil celo povzetek raziskave na rtv, v slovenščini, za tiste, ki jim šepajo tuji jeziki)
Za ZDA je podatek, da je 90% hospitaliziranih otrok za Covid19, obese, torej visok BMI.ne trolam, samo povem ti, kaj je res. da ti v napačno stran lulaš. bmi, ja, to bo krivo.
Česa hudiča boš se bal pri cepljenju? Res, česa? Igle, kapljice krvi? Česa?Zakaj pa bi se koga moralo spreobračat?
hudiča, govora je o prehladu. Tu se moramo naučit živet s tem, ne pa drug drugega silit v nekaj, kar nihče noče.
Koga je strah se bo cepil, kdo se ne bo, bo v bolnici pač pristal. Kdo sem jaz da bi drugega silil naj se NE cepi, ali pa da se naj cepi? Virusek je piš, endemičen, obnašamo pa se kot da seje smrt - ki je že pred omikronom bila le 1.8% ...
Naenkrat nezdrav zivljenski slog ni vec najvecji zdravstveni problem, ampak samo to, da se folk ne cepi proti kovidu?Za ZDA je podatek, da je 90% hospitaliziranih otrok za Covid19, obese, torej visok BMI.
brezvezen link, zato umaknjen
Potem bi lahko vsako sezono prehladov zaprli polovico firm, ker nihce vec ne bi mogel delat.
A si kdaj pred 2020 ostal doma, ker si bil v stiku z nekom kateri ima prehlad/gripo/plučnico/virozo.....?
Jaz nisem. Če bi kaj takega omenil zdravniku, bi me poslal nekam. Danes ti pa test pove če potrebuješ bolovanje ali karanteno. Zdravnik je izpadel iz igre.
Si to res ti Darjan?.... Kdorkoli je na drugi strani si ne zasluži tega.
Tudi na sodiščih obsojene pedofile/morilce naslavljajo z gospod, ipd, ker pač nek nivo olike mora ostati. Ne zaradi njih, zaradi nas.
Dokumentacijo je moral predložiti predhodno, le to pa naj bi pregledale dve neodvisni zdravniški komisiji v AUS (brez da se vidi, kdo je vlagatelj).đoković v Avstraliji kazal kot kaže ponarejen dokument o covid prebolelosti
NEcepljenca bodo seveda deportirali
Ti si resno to misliš da nisi? Če drugega ne, ti v vrtcu takoj povejo, da se šmrkastih otrok ne vozi v vrtce. Jasno pa, da je kup ljudi vseeno vozilo šmrkaste otroke v vrtce.
Kje si pa še ti videl 12 urni prehlad? Klasičen prehlad mine v tednu dni. Tisto, kar ti opisuješ je nahod, ki ima lahko različne vzroke, med drugim tudi aletrgijo. In če si ti fasal viozo, ni bilo doma poleg tebe preventivno še 10 ljudi in v tem je težava, ker kovid postaja navadna viroza, politika pa še kar zganja paniko.Če sem fasal virozo in mel 38 vročine, sem bil doma, kakopak? Pri prehladu pa odvisno kaj sedaj ti misliš kot prehlad. Tako da dejva najprej to razčistit. Pri meni prehlad ni nikoli trajal dlje kot nekaj ur, recimo da sem zvečer šmrkal, sem ponavdi zjutraj bil že OK. Zdaj pa pejva še naprej, ko govorimo, da je covid samo prehlad. Jaz sem preboleval covid tam nekih 14dni, v času karantene mi ni bilo nič, niti "prehlad", se je pa zato začelo po karanteni. Zdaj če ti 14dnevni "prehlad" enačiš z 12urnih prehladom, super. Jaz vem da ne. In jaz če bi imel 5dnevni prehlad, bi ostal doma, že zavoljo sodelavcev, ker mi je to res nekaj najbolj nemarnega, da kihaš in kašljaš cel dan v sodelavce.
Značilni simptomi prehlada so:
- izcedek iz nosu, ki je sprva običajno redek in tekoč, pozneje pa gostejši,
- otekel nos,
- bolečina v žrelu,
- glavobol in bolečine v okončinah,
- kašelj,
- utrujenost in izčrpanost.
Kljukica pri vseh točkah.
Nahod pa:
Kaj je nahod?
Nahod je v osnovi vrsta prehladnega obolenja. Simptomi nahoda so prisotni zlasti na predelu glave in obraza in izzvenijo v približno 7-10 dneh. Običajno minejo brez zdravniške oskrbe.
Simptomi nahoda
Pri nahodu virus doseže zlasti nos in sinuse. Sam potek obolenja je zelo podoben kot pri običajnem prehladu, le da so simptomi pri nahodu na področju glave in obraza bolj izraziti.
Podobno kot pri prehladu, simptomi pri nahodu trajajo približno teden dni. Do zapletov pri tem obolenju običajno ne prihaja. Kljub temu je pri nahodu verjetnost nastopa sinusitisa ali okužbe ušes nekoliko višja kot pri običajnem prehladu.
Preberite več o simptomih nahoda in prehlada.
Kaj povzroča nahod?
Nahod povzročajo enaki virusi kot prehlad. Kljub temu so simptomi pri nahodu bolj poudarjeni na področju glave, obraza in sinusov.
Pač pobrano z neta, če veš ti kaj drugače, daj na plano.
Če si ti imeli 14 dni po okužbi s covidom pljučnico (sekundarna bakterijska okužba) nima nič z long covidom še manj pa s simptomi covida kot takega.