Pa ti si malo čez les.Bi se bilo dobro zaponit, kdo bo v parlamentu dal glas za tak fašističen zakon.
Medi so pa lepo tiho, lep dokaz, da se jih je vlada že podredila. Normalni mediji bi šli v luft će bi samo kdo pomislil kaj takega.
No saj sprememba definicije posilstva bo tudi šla lepo potihem skozi, v novem zakonu.
Mislim, da po več kot letu razlag že moj maček obvlada v nulo, zakaj je dobro prekužiti čimveč populacije s cepivom in ne pustiti "naravnega prekuževanja"In zakaj se potem že zdaj samo ne "posiljuje" s cepljenjem samo take, ki se jim to priporoča že zdaj pri gripi?
Dej no, ne bluzi toliko, sej nisi darjan ali andy...
Ja cepiva bodo dobila popravke. Ne, ne boš se cepil vsak mesec, cepiva bodo kombinirana, eno za vse.
V 10+ letih, ko bo že toliko razlike med sevi, da jih s tako kombinacijo ne boš mogel več pokriti, bo to že davno en navaden prehlad, ker ga boš že večkrat prebolel/bil cepljen in bo telo navajeno nanj-cepili se bodo le še tisti, ki jim je tudi sedaj priporočeno cepljenje proti gripi, ali pa če si boš sam želel.
Kot je prejšnji teden dejal premier Janez Janša, je glede na število precepljenih, prebolevnikov in trenutno epidemiološko stanje v državi možno pričakovati, da je razglasitev epidemije do sredine junija zadnja. V drugi polovici junija bi Slovenija tako lahko prešla v prehodno obdobje, ko bo večina ukrepov odpravljena, je dejal premier.
A ne velja več pravilo 250/50 za preklic epidemije? Še tu si bodo zmišljevali vsak dan nekaj novega?
Ja lej, s počasnimi je treba iti po korakih. Še posebno takimi, ki tako kot ti uspejo nabluziti kupe dreka.Torej je cilj prekuževanje s cepivi?
"vodilni" res morajo delati na PR ob naslednjem virusu, ker tolikokrat ko se je obrnilo ploščo...
prvo: lockdown da ne bodo trupla na ulicah, potem ščitimo naš zdravstveni sistem, potem cepimo se iz solidarnosti do ranljivih, potem cepimo se da lahko gremo na morje, zdaj pa cepimo otroke, da bodo lahko normalno šli v šolo jeseni, ipd etc.
Sem že ene 2x pisal...jest sicer dvomim v to, ampak... bomo vidl so rekl slepi.
Saj bi vas dal v majhen prostor s par bolnimi, da vidimo to mlad in fit teorijo, realnost pa je, da si zaradi vseh ukrepov moral biti kar mojster, da si Covid sploh dobil. Jaz sem bil skupaj z dvema pozitivnema nonstop pa ga nisem dobil, torej sem po tvoji teoriji Terminator. Ali pa je bila samo sreča.Po neki logiki smo necepljeni ravno najmanj ranljivi, drugace bi ze imeli PCT, ker bi bili v preteklosti bolani.
ergo gonja proti “ubermench” ne drzi vode…
Izkušnje iz drugih držav kažejo, da sprostitev vseh ukrepov najbolj težko čakajo necepljeni, kar je logično, saj imajo cepljeni lažji dostop do marsičesa. Vidimo tudi tukaj kakšno jamranje je kdaj se bo vse sprostilo. Seveda jamrajo najbolj glasno necepljeni.
V drugih državah so po sproščanju ukrepov necepljeni navalili v vse dejavnosti kot svinja med buče. Rezultat je bil povišanje okuženosti in pritiska na bolnice, kar je prineslo nove ukrepe za celotno prebivalstvo. Cepljeni so postali talci krehajočih necepljenih, medtem ko bo necepljeni še na respiratorju trdil, da so šle okužbe gor kljub temu, da ima država 50% precepljenost. V bolnici okoli sebe ima pa 95% necepljenih.
Genialci na kubik.
Ne ni treba bit mojster, da dobiš Covid. Sam sem se res merkal, pa sem vseeno fasal. V trgovini sem bil 1x na 7 do 14 dni, na šihtu smo 4 zaposleni na 800m2, brez strank. S frendi se nisem družil po garažah, doma se tud nisem okužil, ker sem samski. V glavnem, upošteval sem ukrepe maksimalno, pa sem vseeno dobil Covid. Tako da...Saj bi vas dal v majhen prostor s par bolnimi, da vidimo to mlad in fit teorijo, realnost pa je, da si zaradi vseh ukrepov moral biti kar mojster, da si Covid sploh dobil. Jaz sem bil skupaj z dvema pozitivnema nonstop pa ga nisem dobil, torej sem po tvoji teoriji Terminator. Ali pa je bila samo sreča.
Ne bodo naiven.Pa ti si malo čez les.
Katere medije si je vlada podredila, če jih jebejo na vsako besedo in vejico...