Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Pa dodat je treba to, da jih strašijo taki kot je andy. O tem kako je bla moja mat presrana zarad AZ sem že pisal. Ko sem rekel, da sem se cepil z AZ je kr dihat nehala. Napumpal jo je pa en andy v ženski osebi. Če bi moja mati pristala v bolnici, bi bila seveda odgovorna sama. Bi lahko del krivde pripisali tudi tej andyki? Pomoje definitivno.
Dejansko so se samooklicani alter strokovnjaki zgražali nad dejstvom, da andy sam sebe noče cepiti, dopustil pa je da so se cepili njegovi starši. Toliko o tem, kdo dela antireklamo za cepljenje. Odziv anticepilcev je zgolj reakcija na pritiske politike, da se je vsem potrebno cepiti in pogojevanja, če se ne boš cepil. Kot sem že omenil, kako poteka njihova reklamna propaganda za cepljenje ... brez dejstev, brez podatkov, če izvemo ven novico da je nekdo umrl po cepljenju, pa kdo upa na glas vprašat, če je možno da od cepiva, pa je itak takoj označen za antivakserja, domačega izdajalca, komunajzarja, ... :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Andy je sam sebe hotel cepit, pa se je vmes jokcal, da ne pride na vrsto, pol je pa iz vrste pobegnil.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Ne bo dovolj, če 40% starejših od 60 let ne bo cepljenih, kar pa v mnogih državah kaže, da bo kar realnost, tudi zaradi močne anticepilske reklame. Če pa se zgodi, da cepivo ne bo pomagalo nič in jih bo v bolnicah enako cepljenih kot necepljenih (čeprav podatki že sedaj kažejo čisto drugače), nam pa nihče ne more več pomagat.

Bomo prešteli hospitalizrane, pa jih razdelili med cepljene in necepljene. V teoriji bi moralo biti zadnjih krepko več.

kalbo sam nisem anticepilec. Zaupam zanosti in strokovnjakom. Ne zaupam pa cepivu, katero je bilo ustvarjeno in "stestirano" v manj kot letu. Enostavno smo zaobšli vse varovalke v sistemu. Ker rednim in preverjenim cepivom zaupam, si resnično ne želim poloma z kovid cepivom, ker bo le to podrlo že tako krhko zaupanje v reden cepilni program.

Pogojevanje z cepljenjem, popolnoma drugačnimi kriteriji za vrednotenje smrti po kovidu ali po cepljenju, skrivanje podatkov o hospitalizacijah in okužbah cepljenih, fokusiranje na otroke namesto na kritično populacijo,.........

To je prava anticepilska reklama. Ne pa jaz, andi ali darjan.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
tale je ekstremna ja... jaz recimo od zacetka vem da bom zadnji v vrsti za cepivo, dokler me ne bodo prisilili... PCT je ze korak v tej smeri prisile..upirali se bomo, dokler bo možno.

Če bomo v velikanski večini zbolevali necepljeni, zakaj pogojevat "normalno" življenje z zelenimi potrdili?

Cepljenost, maske, higienični ukrepi,.....
Cepljeni praktično ne bodo nosili nobenega rizika in imeli mikroskopsko majhne šanse da resno zbolijo.

Če pa je kaj, kar sovražim v življenju, je to, da me nekdo sili v nekaj kar ne želim.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in darjan

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Bomo prešteli hospitalizrane, pa jih razdelili med cepljene in necepljene. V teoriji bi moralo biti zadnjih krepko več.

kalbo sam nisem anticepilec. Zaupam zanosti in strokovnjakom. Ne zaupam pa cepivu, katero je bilo ustvarjeno in "stestirano" v manj kot letu. Enostavno smo zaobšli vse varovalke v sistemu. Ker rednim in preverjenim cepivom zaupam, si resnično ne želim poloma z kovid cepivom, ker bo le to podrlo že tako krhko zaupanje v reden cepilni program.

Pogojevanje z cepljenjem, popolnoma drugačnimi kriteriji za vrednotenje smrti po kovidu ali po cepljenju, skrivanje podatkov o hospitalizacijah in okužbah cepljenih, fokusiranje na otroke namesto na kritično populacijo,.........

To je prava anticepilska reklama. Ne pa jaz, andi ali darjan.
PR vladajočih skupaj z našo stroko je pa seveda druga pesem. Sam saj se da izluščit zdrave dele stroke, ki ni okužena s politiko, pa mal pamet zraven, pa gre.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.531
4.643
113
Če bomo v velikanski večini zbolevali necepljeni, zakaj pogojevat "normalno" življenje z zelenimi potrdili?

Cepljeni praktično ne bodo nosili nobenega rizika in imeli mikroskopsko majhne šanse da resno zbolijo.

Če pa je kaj, kar sovražim v življenju, je to, da me nekdo sili v nekaj kar ne želim.
Celo življenje polno prisile. Občutek svobode je samo to...občutek.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113

Vedno te nekdo sili v nekaj kar ne želiš. Men se recimo dons ni dal iz postelje vstat, pa da ga hebeš, pa hebiga, me je šef prisilil, ker je hotel met sestanek že navsezgodaj.....Prasec :)

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
PR vladajočih skupaj z našo stroko je pa seveda druga pesem. Sam saj se da izluščit zdrave dele stroke, ki ni okužena s politiko, pa mal pamet zraven, pa gre.

Na žalost je trenutno glasno izražanje svojega mnenja, kot strokovnjaku, mogoče samo če se strinjaš z uradno doktrino. V nasprotnem primeru si deležen krepko prevelikega pogroma.

Glede "prisile" tvojega šefa o jutranjem ustajanju pa samo tako. Sam si pretehtal kaj se ti izplača. Vstaneš, greš na šiht in dobiš plačo, ali pa spiš brez plače. Sam si se odločil za prvo, ker ti plača odtehta manjko spanca. Ni te šef zvlekel iz postelje na sestanek pod prisilo.
Tvoj primer bi lahko uporabili samo v primeru, da bi ti šef rekel, če boš spal, boš zelo verjetno dobil normalno plačo, v kolikor pa vstaneš in prideš na sestanek morda dobiš celo večjo, ni pa ravno nujno...... Kako bi se pa takrat odločil?

Edit..... JBG, neki mi je vn vrglo...

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Težko najdeš koga kompetentnega, sploh ko so na plačilni listi 65% covid dodatka. Isto policaji, za preprečevanje protestov proti režimo, ki ga vzpostavljajo.
Tudi mediji so hitro na muhi, ko dajo besedo komu, ki želi pokazati različne plati zgodbe o uspehu.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ni mi vseeno, da me "genialci" tvojega kova tlačite med odgovorne za epidemijo in njen razmah, ter morebitne nove lockdowne v prihodnosti.

Se želiš cepit, pač cepi se. Se ne želiš, tudi OK. Posiljevanje drugih z svojimi idejami je debilno in retardirano, pa samo eno stran vidim, da vsiljuje svoje mnenje.

In koneckoncev, ker že imava čudovito debato v tejle temi.
Kaj meniš pa o cepljenih, kateri so razširili virus naprej? Koliko so oni krivi za epidemijo in bodoče lockdowne v primerjavi z necepljenimi?
Misliš, da cepljeni ne zbolevajo in polnijo bolnišnic ter da ne okužujejo naprej?
Bral sem o ameriški raziskavi, kjer so ugotovili, da je od približno 120 milijonov cepljenih, ponovno zbolelo okoli 10.000 ljudi. Preračun v procente pa prepuščam tebi.

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Bral sem o ameriški raziskavi, kjer so ugotovili, da je od približno 120 milijonov cepljenih, ponovno zbolelo okoli 10.000 ljudi. Preračun v procente pa prepuščam tebi.
V kakšnem časovnem obdobju so gledali in koliko od 120 milijonov so jih izpostavili tveganju za ponovno okužbo? Ker v Sloveniji se recimo na milijon prebivalcev ponovno okuži 2 prebolelih cepljenih in 300 neprebolelih cepljenih.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Statistika je hudič. V Sloveniji je precepljenost pri 80+ generaciji komaj 50%. Tako je bilo še pred slabim mesecem, ko sem o tem bral. Upa, da so jih do sedaj prepričali kaj več.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.364
-2.871
113
Še enkrat, če bo tokrat ratalo komu izračunat.
Koliko se jih je vseh cepilo v dso Trbovlje, če je zbolelo 26 polno cepljenih?
Če od 120 miljonov cepljenih zboli 10.000 ljudi ????'
Ajde matematiki :)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Zbolelo ali bilo pozitivnih?

Predvidevam tudi, da bo brez veze ponovno razlagati, zakaj je statistika na tako majhnem vzorcu popolnoma brez veze