Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Torej ti zmerjaš in si pameten. Drug zmerja, je pa umsko podhranjen.

In da, zadnji del vsekakor drži, samo si preveč umsko podhranjen, da bi razumel zakaj.

Sam ne silim nikogav v nekaj kar ne želi. Na podlagi njegove odločitve, tudi nikomur ne pripisujem krivde za nekaj, kar se sploh še ni zgodilo.

Kaj pa ti?
Kdo je začel zmerjati z vzdevki drugače misleče v tej in marsikateri drugi kovid temi?
Kdo je spesnil zadnjih nekaj postov v tej temi, z očitno poniževalnim in žaljivim tonom in žaljivkami proti AndY1, meni pa še koga bi se našlo...... To da patetično poveličuješ svoje slabo argumentirano mnenje in ob enem ne moreš sprejeti drugače mislečih, ne kaže na nič drugega kot na omejen mentalni doseg.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
Sam ne silim nikogav v nekaj kar ne želi. Na podlagi njegove odločitve, tudi nikomur ne pripisujem krivde za nekaj, kar se sploh še ni zgodilo.

Kaj pa ti?
Kdo je začel zmerjati z vzdevki drugače misleče v tej in marsikateri drugi kovid temi?
Kdo je spesnil zadnjih nekaj postov v tej temi, z očitno poniževalnim in žaljivim tonom in žaljivkami proti AndY1, meni pa še koga bi se našlo...... To da patetično poveličuješ svoje slabo argumentirano mnenje in ob enem ne moreš sprejeti drugače mislečih, ne kaže na nič drugega kot na omejen mentalni doseg.
Bodi dedec in sprejmi odgovornost za svoja dejanja, ne pa jokcat o užaljenosti na nekem forumu kot navadna pi***. Ni čudno, da smo kjer smo.

Nisi vsaj na osnovnem nivoju ne po pameti, ne po razumevanju/branju, zraven pa moderno užaljen, ko mu en pove kar mu gre.

Če sebe daješ na isti nivo z Andyem, ki je poizkušal s psom dobiti od veterinarja Ivermectin, potem pa pustil, da so se mu starši cepili z brozgo, ki je on in ti v svoja fit teleščka ne upate spustit, je jasno kam sežeta.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Bodi dedec in sprejmi odgovornost za svoja dejanja, ne pa jokcat o užaljenosti na nekem forumu kot navadna pi***. Ni čudno, da smo kjer smo.

Nisi vsaj na osnovnem nivoju ne po pameti, ne po razumevanju/branju, zraven pa moderno užaljen, ko mu en pove kar mu gre.

Če sebe daješ na isti nivo z Andyem, ki je poizkušal s psom dobiti od veterinarja Ivermectin, potem pa pustil, da so se mu starši cepili z brozgo, ki je on in ti v svoja fit teleščka ne upate spustit, je jasno kam sežeta.

Moje telo, moje zdravje, moja odgovornost.
Za koji k***c tebe briga, kaj jaz AndY1, pa par milijard ostalih ljudi na tem svetu delamo z svojim zdravjem?
Pa ne mi sedaj z to floskulo o kolektivni imunosti, ker tudi največji strokovnjaki ne vedo kje je prag zanjo, pa neglede na to, ali jo bomo v Sloveniji dosegli ali ne, verjemi, da na svetovnem merilu ne bomo niti blizu.

Če cepivo ščiti toliko kot piše, se cepljenim v kombinaciji z pričakovano precepljenostjo, vsaj v Sloveniji, ni kaj bati.

Sedaj bi bil pa vesel pojasnila, zakaj sem po tvojem skromnem mnenju pi**a, katera noče prevzeti odgovornosti za svoja dejanja?
Pa ne mi zopet o kolektivni zaščiti ipd..
Odnose med mano, starši, starejšimi sorodniki, znanci in prijatelji, glede kovida, smo uskladili sami med sabo.

Pa tudi, zakaj za vraga bi pa bil užaljen zaradi nekega (brez zamere) nepomembnega, anonimnega uporabnika foruma? Imaš pač svoje mnenje, katero je diametralno nasprotno od mojega. Čigavo je bolj točno, bo pa čas pokazal.

In kot zadnje, ja. Bližje mi je AndY1, darjan, pa še kak način razmišljanja, kot večine ostalih tu gor. Sami se enostavno ne zadovoljimo na prvo žogo z pojasnili "stroke", katera od nas zahteva praktično brezpogojno zaupanje.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in darjan

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.363
-2.871
113
......Potem smo pa cepljeni zdravi, ki ne bomo širili virusa in zbolevali po tekočem traku
Če bi bilo tole res, potem bi se Logarjeva in ostali na široko hvalila, da med okuženimi ni cepljenih, pa da v bolnišnicah ni okuženih in cepljenih.

Ampak zaenkrat trdno skrivajo podatke, koliko novih na pcr pozitivnih je že cepljenih, in koliko cepljenih in okuženih je v bolnišnici in na britofu.
Tudi ni podatka, koliko ljudi je umrlo v mesecu po cepljenju, (če uporabimo enaka merila kot pri smrtih s kovid).

Ali ima kdo kakšno pametno idejo, zakaj ni teh podatkov v javnosti?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Tale mi je fascinantna... "Zdrave krivijo...." A tisti, ki smo pa že fasal tole, pa nismo zdravi? Dej tole blesavo mantro mal razlož prosim. Slej kot prej bo covid pošlatal prav vsakega, to je dejstvo. Še vedno imaš s cepljenjem dosti manj šans da pristaneš na britofu, kot če fašeš covid po naravni poti.
Tisti, ki je prebolel nosi krivdo za 2 na x potenco novih okužb, ki so se pojavile iz njegovih ust.

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Če bi bilo tole res, potem bi se Logarjeva in ostali na široko hvalila, da med okuženimi ni cepljenih, pa da v bolnišnicah ni okuženih in cepljenih.

Ampak zaenkrat trdno skrivajo podatke, koliko novih na pcr pozitivnih je že cepljenih, in koliko cepljenih in okuženih je v bolnišnici in na britofu.
Tudi ni podatka, koliko ljudi je umrlo v mesecu po cepljenju, (če uporabimo enaka merila kot pri smrtih s kovid).

Ali ima kdo kakšno pametno idejo, zakaj ni teh podatkov v javnosti?
Ti podatki bi lahko bili odlična reklama za cepljenje. Bi lahko bili, če bi tudi po vsebini bili temu ustrezni. :bonk:

To bi tudi bila edina verodostojna reklama, ker bi podatki sami od sebe bili argument. Imamo pa potem raje propagando s sliko Janše in Pahorja, ki ju cepi en brez rokavic nekje pod kozolcem in napis "cepljen, brez bolečin v roki". :rolf: . kot da je edini željeni učinek cepiva, da si svoboden brez bolečine v roki (morda zato, da jo boš lahko dvigoval v fuhrerjev pozdrav?).

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1 in Trigger

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.951
6.987
113

Pokorn o cepljenju mladostnikov: Vse moramo storiti, da gredo jeseni normalno v šolo​

:boink?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.410
5.685
113
Moje telo, moje zdravje, moja odgovornost.
Za koji k***c tebe briga, kaj jaz AndY1, pa par milijard ostalih ljudi na tem svetu delamo z svojim zdravjem?
Ne skrbi, nam je popolnoma vseeno za take kot si ti in Andy. To ni dvoma. Problem je tam ker ste naložli tolko bulšita, da ni več smešno. In če ste enega potegnili na vašo stran je bilo že preveč škode. Ampag glede na vašo vztrajnost utrujanja folku verjamem da je takih več.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Ne skrbi, nam je popolnoma vseeno za take kot si ti in Andy. To ni dvoma. Problem je tam ker ste naložli tolko bulšita, da ni več smešno. In če ste enega potegnili na vašo stran je bilo že preveč škode. Ampag glede na vašo vztrajnost utrujanja folku verjamem da je takih več.

Zakaj misliš, da imate pa "vi" prav?
Aja, vam je "stroka" povedala kako morate misliti. Ker kar servirajo vladajoči, moramo iz prve pojesti kajne?
Najboljše, da vse drugače misleče od mainstreama kar kaznujemo.

!cid__1768ae84a2aaf32e3de7_.png

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Saj ti je jasno, da smo v Covid sistemu mi tisti zunaj, vi pa v kletki? Ne?
Tvoj intelekt niti sporočila te navadne slike ne dojame. Slika pravi, da so tisti prostaki zunaj krivi, da oni zaprti v mehurčke umirajo. Ne vem, kako sedaj ti razumeš, da bi naj cepljeni bili krivi, da antivaxerji umirajo? :bonk:
Tudi v času lockdowna so otroke v parku krivili za tisoč mrtvih v DSO.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
Mi ne težimo in se zgražamo nad drugo stranjo.

Tako da dobro razmisli na kateri strani si.
Si spregledal vse pisarjenje anticepilcev na tem forumu? Sploh v zadnjih tednih več ali manj pisarite samo še vi in to zelo na glas. Če ste s tem prestrašili enega ogroženega, ki se zato ni cepil, ga imate kar lepo na vesti.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
Tvoj intelekt niti sporočila te navadne slike ne dojame. Slika pravi, da so tisti prostaki zunaj krivi, da oni zaprti v mehurčke. Ne vem, kako sedaj ti razumeš, da bi naj cepljeni bili krivi, da antivaxerji umirajo? :bonk:
Tudi v času lockdowna so otroke v parku krivili za tisoč mrtvih v DSO.
Covid pride čez kletko, tako, da je primerjava logična lahko samo vam. Zaradi glasnih antiwaxerjev bodo umirali ogroženi, ki bi se morali cepiti, pa so se zaradi vas ustrašili. Preprosto.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Si spregledal vse pisarjenje anticepilcev na tem forumu? Sploh v zadnjih tednih več ali manj pisarite samo še vi in to zelo na glas. Če ste s tem prestrašili enega ogroženega, ki se zato ni cepil, ga imate kar lepo na vesti.

Ker imaš (predvidoma) delujoč spolni organ, si kriv za vsa posilstva na svetu, katera se sedaj dogajajo logika. Izjemno izjemno bedasta argumentacija s tvoje strani. In ja, po tvoji debilni logiki, so otroci v šolah, na igriščih in pri telovadbi "pobivali" starostnike v DSO. To da so potrjeno okuženi delavci brez simptomov morali hoditi v službo je pa čisto OK. To da niso zagotovili testiranja za delavce v najbolj kritičnih ustanovah je OK.

Debilna logika by Janez40 ON:
Fuj in fej, povprečna Janez in Micka, katera se ne želita cepiti, bosta kriva za smrt Pepija in Francke v DSO zaradi kovida. Tudi če Janez in Micka ne bosta nikoli pozitivna na covid. Da ne omenjamo njunih otrok, kateri si jih bosta drznila poslati v šolo in vrtec. Ajoj, pa da ne začnem o tem, da jih 1x ali 2x tedensko peljeta na igrala, kjer se družijo z vrstniki. GENOCID ti rečem, zaslužijo si najmanj HAAG in goli otok. Presneti bedaki ranga Janeza in Micke. Resda nista zbolela in nikogar okužila, vendar imata ves potencial na svetu, da bi se to lahko zgodilo. Takoj kaznovat in z prstom kazati nanju, ker ogrožata širše javno zdravje.
Debilna logika by Janez40 OFF.

Jaz in meni podobni uporabniki, nikoli nismo trdili in kričali NE SE CEPIT. Mislim da ne boš našel nobene teme, kjer bi namigovali na to. Pocepi naj se rizična skupina in kdor se čuti ogroženega. Zakaj posiljevat z cepljenjem in ostalim nekoga, katerega v teoriji virus ne ogroža.

Cepivo nudi zaščito pred okužbo v 95%, pred hujšim potekom pa praktično 100%, po navedbah proizvajalcev. Zakaj se počutite tako ogroženi, če bo glavnina najbolj kritičnih pocepljena? Upoštevaj tudi to, da bodo maske, razkuževana in testiranje obvezna še daleč v naslednje leto če ne celo dalj.
Ker če bo pri vseh "preventivnih ukrepih" in cca. 70%+ precepljenosti (v kritični populaciji še krepko višja) v kombinaciji z prebolevnostjo še vedno prihajalo do velikih izbruhov in polnjenja bolnišnic, potem boste težko krivili ostalih 20-30% populacije.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
Ker imaš (predvidoma) delujoč spolni organ, si kriv za vsa posilstva na svetu, katera se sedaj dogajajo logika. Izjemno izjemno bedasta argumentacija s tvoje strani. In ja, po tvoji debilni logiki, so otroci v šolah, na igriščih in pri telovadbi "pobivali" starostnike v DSO. To da so potrjeno okuženi delavci brez simptomov morali hoditi v službo je pa čisto OK. To da niso zagotovili testiranja za delavce v najbolj kritičnih ustanovah je OK.

Debilna logika by Janez40 ON:
Fuj in fej, povprečna Janez in Micka, katera se ne želita cepiti, bosta kriva za smrt Pepija in Francke v DSO zaradi kovida. Tudi če Janez in Micka ne bosta nikoli pozitivna na covid. Da ne omenjamo njunih otrok, kateri si jih bosta drznila poslati v šolo in vrtec. Ajoj, pa da ne začnem o tem, da jih 1x ali 2x tedensko peljeta na igrala, kjer se družijo z vrstniki. GENOCID ti rečem, zaslužijo si najmanj HAAG in goli otok. Presneti bedaki ranga Janeza in Micke. Resda nista zbolela in nikogar okužila, vendar imata ves potencial na svetu, da bi se to lahko zgodilo. Takoj kaznovat in z prstom kazati nanju, ker ogrožata širše javno zdravje.
Debilna logika by Janez40 OFF.

Jaz in meni podobni uporabniki, nikoli nismo trdili in kričali NE SE CEPIT. Mislim da ne boš našel nobene teme, kjer bi namigovali na to. Pocepi naj se rizična skupina in kdor se čuti ogroženega. Zakaj posiljevat z cepljenjem in ostalim nekoga, katerega v teoriji virus ne ogroža.

Cepivo nudi zaščito pred okužbo v 95%, pred hujšim potekom pa praktično 100%, po navedbah proizvajalcev. Zakaj se počutite tako ogroženi, če bo glavnina najbolj kritičnih pocepljena? Upoštevaj tudi to, da bodo maske, razkuževana in testiranje obvezna še daleč v naslednje leto če ne celo dalj.
Ker če bo pri vseh "preventivnih ukrepih" in cca. 70%+ precepljenosti (v kritični populaciji še krepko višja) v kombinaciji z prebolevnostjo še vedno prihajalo do velikih izbruhov in polnjenja bolnišnic, potem boste težko krivili ostalih 20-30% populacije.
Nisem kriv, ker ne hodim po svetu in na glas zagovarjam posilstvo in dajem v nič normalne. Resnično me skrbi, da ne znaš niti brat, ker očitno ne veš kaj vse genialci tvojega kova pisarijo tukaj. In glede na doolge in popolnoma prazne odgovore, ki jih pisariš še ti, se lepo vidi, kako ti je "vseeno".

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.790
113
beovička te dni : ne vidim problemo za cpeljenje 12 letnikov
beovička cez en teden: ukinjamo cepljenje za mladoletne po tehthenm premisleku
beovička cez en mesec: cepili bomo dojenčke, ker se kaže kot dobra praksa,
beovička cez 2 meseca: cepiva ne delajo, zaenkrat prekinjamo cepljenje za vse.
bevička cez 3 mesece: vsi se morajo cepit z novim cepivom, imamo 100 primerkov.
jesen 2021: 3 VAL v DSO.