Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.926
113
na temni strani lune
Ne skrbi, nam je popolnoma vseeno za take kot si ti in Andy. To ni dvoma. Problem je tam ker ste naložli tolko bulšita, da ni več smešno. In če ste enega potegnili na vašo stran je bilo že preveč škode. Ampag glede na vašo vztrajnost utrujanja folku verjamem da je takih več.

Zakaj misliš, da imate pa "vi" prav?
Aja, vam je "stroka" povedala kako morate misliti. Ker kar servirajo vladajoči, moramo iz prve pojesti kajne?
Najboljše, da vse drugače misleče od mainstreama kar kaznujemo.

!cid__1768ae84a2aaf32e3de7_.png

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.174
3.638
113
Marlbor
Saj ti je jasno, da smo v Covid sistemu mi tisti zunaj, vi pa v kletki? Ne?
Tvoj intelekt niti sporočila te navadne slike ne dojame. Slika pravi, da so tisti prostaki zunaj krivi, da oni zaprti v mehurčke umirajo. Ne vem, kako sedaj ti razumeš, da bi naj cepljeni bili krivi, da antivaxerji umirajo? :bonk:
Tudi v času lockdowna so otroke v parku krivili za tisoč mrtvih v DSO.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.553
4.705
113
Mi ne težimo in se zgražamo nad drugo stranjo.

Tako da dobro razmisli na kateri strani si.
Si spregledal vse pisarjenje anticepilcev na tem forumu? Sploh v zadnjih tednih več ali manj pisarite samo še vi in to zelo na glas. Če ste s tem prestrašili enega ogroženega, ki se zato ni cepil, ga imate kar lepo na vesti.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.553
4.705
113
Tvoj intelekt niti sporočila te navadne slike ne dojame. Slika pravi, da so tisti prostaki zunaj krivi, da oni zaprti v mehurčke. Ne vem, kako sedaj ti razumeš, da bi naj cepljeni bili krivi, da antivaxerji umirajo? :bonk:
Tudi v času lockdowna so otroke v parku krivili za tisoč mrtvih v DSO.
Covid pride čez kletko, tako, da je primerjava logična lahko samo vam. Zaradi glasnih antiwaxerjev bodo umirali ogroženi, ki bi se morali cepiti, pa so se zaradi vas ustrašili. Preprosto.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.926
113
na temni strani lune
Si spregledal vse pisarjenje anticepilcev na tem forumu? Sploh v zadnjih tednih več ali manj pisarite samo še vi in to zelo na glas. Če ste s tem prestrašili enega ogroženega, ki se zato ni cepil, ga imate kar lepo na vesti.

Ker imaš (predvidoma) delujoč spolni organ, si kriv za vsa posilstva na svetu, katera se sedaj dogajajo logika. Izjemno izjemno bedasta argumentacija s tvoje strani. In ja, po tvoji debilni logiki, so otroci v šolah, na igriščih in pri telovadbi "pobivali" starostnike v DSO. To da so potrjeno okuženi delavci brez simptomov morali hoditi v službo je pa čisto OK. To da niso zagotovili testiranja za delavce v najbolj kritičnih ustanovah je OK.

Debilna logika by Janez40 ON:
Fuj in fej, povprečna Janez in Micka, katera se ne želita cepiti, bosta kriva za smrt Pepija in Francke v DSO zaradi kovida. Tudi če Janez in Micka ne bosta nikoli pozitivna na covid. Da ne omenjamo njunih otrok, kateri si jih bosta drznila poslati v šolo in vrtec. Ajoj, pa da ne začnem o tem, da jih 1x ali 2x tedensko peljeta na igrala, kjer se družijo z vrstniki. GENOCID ti rečem, zaslužijo si najmanj HAAG in goli otok. Presneti bedaki ranga Janeza in Micke. Resda nista zbolela in nikogar okužila, vendar imata ves potencial na svetu, da bi se to lahko zgodilo. Takoj kaznovat in z prstom kazati nanju, ker ogrožata širše javno zdravje.
Debilna logika by Janez40 OFF.

Jaz in meni podobni uporabniki, nikoli nismo trdili in kričali NE SE CEPIT. Mislim da ne boš našel nobene teme, kjer bi namigovali na to. Pocepi naj se rizična skupina in kdor se čuti ogroženega. Zakaj posiljevat z cepljenjem in ostalim nekoga, katerega v teoriji virus ne ogroža.

Cepivo nudi zaščito pred okužbo v 95%, pred hujšim potekom pa praktično 100%, po navedbah proizvajalcev. Zakaj se počutite tako ogroženi, če bo glavnina najbolj kritičnih pocepljena? Upoštevaj tudi to, da bodo maske, razkuževana in testiranje obvezna še daleč v naslednje leto če ne celo dalj.
Ker če bo pri vseh "preventivnih ukrepih" in cca. 70%+ precepljenosti (v kritični populaciji še krepko višja) v kombinaciji z prebolevnostjo še vedno prihajalo do velikih izbruhov in polnjenja bolnišnic, potem boste težko krivili ostalih 20-30% populacije.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.553
4.705
113
Ker imaš (predvidoma) delujoč spolni organ, si kriv za vsa posilstva na svetu, katera se sedaj dogajajo logika. Izjemno izjemno bedasta argumentacija s tvoje strani. In ja, po tvoji debilni logiki, so otroci v šolah, na igriščih in pri telovadbi "pobivali" starostnike v DSO. To da so potrjeno okuženi delavci brez simptomov morali hoditi v službo je pa čisto OK. To da niso zagotovili testiranja za delavce v najbolj kritičnih ustanovah je OK.

Debilna logika by Janez40 ON:
Fuj in fej, povprečna Janez in Micka, katera se ne želita cepiti, bosta kriva za smrt Pepija in Francke v DSO zaradi kovida. Tudi če Janez in Micka ne bosta nikoli pozitivna na covid. Da ne omenjamo njunih otrok, kateri si jih bosta drznila poslati v šolo in vrtec. Ajoj, pa da ne začnem o tem, da jih 1x ali 2x tedensko peljeta na igrala, kjer se družijo z vrstniki. GENOCID ti rečem, zaslužijo si najmanj HAAG in goli otok. Presneti bedaki ranga Janeza in Micke. Resda nista zbolela in nikogar okužila, vendar imata ves potencial na svetu, da bi se to lahko zgodilo. Takoj kaznovat in z prstom kazati nanju, ker ogrožata širše javno zdravje.
Debilna logika by Janez40 OFF.

Jaz in meni podobni uporabniki, nikoli nismo trdili in kričali NE SE CEPIT. Mislim da ne boš našel nobene teme, kjer bi namigovali na to. Pocepi naj se rizična skupina in kdor se čuti ogroženega. Zakaj posiljevat z cepljenjem in ostalim nekoga, katerega v teoriji virus ne ogroža.

Cepivo nudi zaščito pred okužbo v 95%, pred hujšim potekom pa praktično 100%, po navedbah proizvajalcev. Zakaj se počutite tako ogroženi, če bo glavnina najbolj kritičnih pocepljena? Upoštevaj tudi to, da bodo maske, razkuževana in testiranje obvezna še daleč v naslednje leto če ne celo dalj.
Ker če bo pri vseh "preventivnih ukrepih" in cca. 70%+ precepljenosti (v kritični populaciji še krepko višja) v kombinaciji z prebolevnostjo še vedno prihajalo do velikih izbruhov in polnjenja bolnišnic, potem boste težko krivili ostalih 20-30% populacije.
Nisem kriv, ker ne hodim po svetu in na glas zagovarjam posilstvo in dajem v nič normalne. Resnično me skrbi, da ne znaš niti brat, ker očitno ne veš kaj vse genialci tvojega kova pisarijo tukaj. In glede na doolge in popolnoma prazne odgovore, ki jih pisariš še ti, se lepo vidi, kako ti je "vseeno".

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.953
11.074
113
beovička te dni : ne vidim problemo za cpeljenje 12 letnikov
beovička cez en teden: ukinjamo cepljenje za mladoletne po tehthenm premisleku
beovička cez en mesec: cepili bomo dojenčke, ker se kaže kot dobra praksa,
beovička cez 2 meseca: cepiva ne delajo, zaenkrat prekinjamo cepljenje za vse.
bevička cez 3 mesece: vsi se morajo cepit z novim cepivom, imamo 100 primerkov.
jesen 2021: 3 VAL v DSO.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.926
113
na temni strani lune
Nisem kriv, ker ne hodim po svetu in na glas zagovarjam posilstvo in dajem v nič normalne. Resnično me skrbi, da ne znaš niti brat, ker očitno ne veš kaj vse genialci tvojega kova pisarijo tukaj. In glede na doolge in popolnoma prazne odgovore, ki jih pisariš še ti, se lepo vidi, kako ti je "vseeno".

Ni mi vseeno, da me "genialci" tvojega kova tlačite med odgovorne za epidemijo in njen razmah, ter morebitne nove lockdowne v prihodnosti.

Se želiš cepit, pač cepi se. Se ne želiš, tudi OK. Posiljevanje drugih z svojimi idejami je debilno in retardirano, pa samo eno stran vidim, da vsiljuje svoje mnenje.

In koneckoncev, ker že imava čudovito debato v tejle temi.
Kaj meniš pa o cepljenih, kateri so razširili virus naprej? Koliko so oni krivi za epidemijo in bodoče lockdowne v primerjavi z necepljenimi?
Misliš, da cepljeni ne zbolevajo in polnijo bolnišnic ter da ne okužujejo naprej?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.953
11.074
113
tole? tole? ne vem sicer kdo je ta članek sproduciral, a po teh točkah razmišljam podobno. Cepivo, hvala ne.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.553
4.705
113
Ni mi vseeno, da me "genialci" tvojega kova tlačite med odgovorne za epidemijo in njen razmah, ter morebitne nove lockdowne v prihodnosti.

Se želiš cepit, pač cepi se. Se ne želiš, tudi OK. Posiljevanje drugih z svojimi idejami je debilno in retardirano, pa samo eno stran vidim, da vsiljuje svoje mnenje.

In koneckoncev, ker že imava čudovito debato v tejle temi.
Kaj meniš pa o cepljenih, kateri so razširili virus naprej? Koliko so oni krivi za epidemijo in bodoče lockdowne v primerjavi z necepljenimi?
Misliš, da cepljeni ne zbolevajo in polnijo bolnišnic ter da ne okužujejo naprej?
Če trdiš, da vidiš le eno stran, ki vsiljuje svoje mnenje, potem RES ne znaš brat. Žal. In to po straneh in straneh driskanja Andya in njegovih podrepnikov, ki so odgnali vse normalne iz debate že zdavnaj ven.

Cepljen, ki se mora po zakonu še vedno držati vseh zaščitnih priporočil proti Covidu, je naredil absolutni maksimum, da ne razširja virusa naokoli. Necepljen tega ni storil. Če spustimo vse zaščitne ukrepe dol, cepljen raznaša virus naokoli 90% manj kot necepljen. To pravijo raziskave, za katere pač vi rečete, da ne veljajo, ker vam ne ustrezajo.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.926
113
na temni strani lune
Dej poglej kaj vse je kolega andy naflodral sem gor. Oglasil sem se mu samo v trenutku, ko je svojo odgovornost primerjal z diktatorskim sistemom....

Vsakdo ima pravico do svojega mnenja. Do tu se verjetno strinjava.

Andy pač opisuje in argumentira svoj pogled na problematiko. Je pravilen? Morda da, morda ne. Postavlja določene teorije, katere trenutno ne moremo niti potrditi niti ovreči. Sili koga da se z njimi strinja? Ne. Je ravnal pravilno in odgovorno, ko je poskrbel za svoje starša, kateri spadajo v kritično skupino da se cepijo? Da. Ima pravico, da se odloči, ali se bo cepil ali ne? Da.

In dokler se bo držal osnovnih higienskih in preventivnih ukrepov,je naredil krepko več za epidemijo, kot vsak cepljeni, kateri je zbolel, ker ga je bolel ku**c za vse, ker on je pač cepljen. Do sedaj se je verjetno testiral večkrat kot večina uporabnikov tu gor, pa še večkrat se bo. Ceplj

kalbo in Janez40 sodelavcu je v hišo žena prinesla kovid. Ona 1x cepljena cca 1 mesec pred boleznijo, on nič. Ona je potrebovala bolnišnico, on ne.
To, da cepljeni ne zbolevajo hudo in da ne potrebujejo bolnišnic, se v praksi še ni pokazalo. Teorija kaže v to smer, vendar bo za definitiven odgovor potrebno počakati na konec naslednje zime. Trenutno naša stroka hudo dobro skriva rezultate testiranj, kjer bi se pokazalo, koliko cepljenih je pozitivnih na covid v primerjavi z necepljenimi. Enako velja za bolnišnice. Nikakor ne moreš do podatka, koliko hospitaliziranih je polno/delno cepljenih v primerjavi z necepljenimi.
Če bi te številke "štimale", bi bila to ultimativna reklama za promocijo cepljenja. In če je cepljenje res učinkovito in deluje tako kot bi moralo, zakaj so potem vladni veleumi okoli tega tiho. Ta tišina pri meni zbuja dvom in skrb, da vse verjetno ni tako kot mora biti oz. si stroka želi.

Že samo % okužb v najbolj precepljeni skupini, nekako ne upada sorazmerno z precepljenostjo. To je zame relativno velik alarm.

In še enkrat, sam ne poznam nobenega starša, kateri bi si želel cepljenje (covid) za svojega mladoletnega otroka. Zakaj, če je potrebno storiti vse, da se ta strašni virus izbriše iz obličja zemlje.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1

jest5

Guru
18. avg 2007
26.058
-8.756
113
tole? tole? ne vem sicer kdo je ta članek sproduciral, a po teh točkah razmišljam podobno. Cepivo, hvala ne.

Dej preberi potem še tole, da ne boš verjel glih vsakemu lepo napisanemu idiotizmu.
Bi šlo?

https://sciencebasedmedicine.org/ch...vid-vaccine-viral-antivaccine-misinformation/

jest5

Guru
18. avg 2007
26.058
-8.756
113
To, da cepljeni ne zbolevajo hudo in da ne potrebujejo bolnišnic, se v praksi še ni pokazalo.
Seveda se je pokazalo.
Včeraj sta bila na forumu opisana primera 2 držav.

Imamo podatke za Sejšele, ki so bili najbolj cepljena država na svetu (60% odraslih je bilo cepljenih z dvema dozama cepiva. Od tega 60% s Sinopharmom in 40% z AZ).

Ko je prišlo do porasta okužb in polnjenja bolnic, kar so z navdušenjem sprejeli kreteni tipa "rokca buba", so preverili zakaj in ugotovili, da je 70% novih okuženih ne cepljenih, 30% pa je cepljenih s Sinopharmom. Cepljenih z AZ je bilo izredno malo. Sinopharmom je manj kot 50% učinkovit in zelo slabo cepivo kar se tega tiče, zato tistih 30% okuženih.

Nato so šli gledat kdo polni bolnice zdaj in je 90% necepljenih, 8% Sinopharm, ostalo neznano. AZ v bolnici praktično ni.

Mogoče te bo namesto Sejšelov zanimal Washington, kjer imajo 50% precepljenost. Začeli so z reklamo, da naj ljudje snamejo maske, ugotovili pa, da so jih takoj dol vrgli tudi necepljeni, ki sedaj na polno zbolevajo in polnijo bolnice. Med necepljenimi je število okuženih in hospitaliziranih enako kot januarja, torej katastrofa. Med cepljenimi so cifre strmoglavile tako po okužbah, kot hospitalizaciji. Izračunali so, da ima necepljeni starejši od 65 let 11x večjo šanso bolnice od cepljenega. V starosti 45 do 64 pa kar 18x.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.125
7.019
113
Ostaja pri logiki da se naj precepi rizicne in roka. In pac ce kdo ima osebno preferenco. Da pa se folk cepi zato, da bo lahko sel na morje/v gostilno je pa visek neumnosti, se strinjas?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.953
11.074
113
nebo se strinjal, nikoli. , on zagovarja ce se je ze cepil ,da se morajo vsi, ali pa jih pobit. V bistvu stroka gor al dol, nima veze.