Saj bi vas dal v majhen prostor s par bolnimi, da vidimo to mlad in fit teorijo, realnost pa je, da si zaradi vseh ukrepov moral biti kar mojster, da si Covid sploh dobil. Jaz sem bil skupaj z dvema pozitivnema nonstop pa ga nisem dobil, torej sem po tvoji teoriji Terminator. Ali pa je bila samo sreča.Po neki logiki smo necepljeni ravno najmanj ranljivi, drugace bi ze imeli PCT, ker bi bili v preteklosti bolani.
ergo gonja proti “ubermench” ne drzi vode…
Izkušnje iz drugih držav kažejo, da sprostitev vseh ukrepov najbolj težko čakajo necepljeni, kar je logično, saj imajo cepljeni lažji dostop do marsičesa. Vidimo tudi tukaj kakšno jamranje je kdaj se bo vse sprostilo. Seveda jamrajo najbolj glasno necepljeni.
V drugih državah so po sproščanju ukrepov necepljeni navalili v vse dejavnosti kot svinja med buče. Rezultat je bil povišanje okuženosti in pritiska na bolnice, kar je prineslo nove ukrepe za celotno prebivalstvo. Cepljeni so postali talci krehajočih necepljenih, medtem ko bo necepljeni še na respiratorju trdil, da so šle okužbe gor kljub temu, da ima država 50% precepljenost. V bolnici okoli sebe ima pa 95% necepljenih.
Genialci na kubik.
Ne ni treba bit mojster, da dobiš Covid. Sam sem se res merkal, pa sem vseeno fasal. V trgovini sem bil 1x na 7 do 14 dni, na šihtu smo 4 zaposleni na 800m2, brez strank. S frendi se nisem družil po garažah, doma se tud nisem okužil, ker sem samski. V glavnem, upošteval sem ukrepe maksimalno, pa sem vseeno dobil Covid. Tako da...Saj bi vas dal v majhen prostor s par bolnimi, da vidimo to mlad in fit teorijo, realnost pa je, da si zaradi vseh ukrepov moral biti kar mojster, da si Covid sploh dobil. Jaz sem bil skupaj z dvema pozitivnema nonstop pa ga nisem dobil, torej sem po tvoji teoriji Terminator. Ali pa je bila samo sreča.
Ne bodo naiven.Pa ti si malo čez les.
Katere medije si je vlada podredila, če jih jebejo na vsako besedo in vejico...
Celovški podžupan Lojze Dolinar - nekdo je že dal link do intervjuja - vam/nam je lepo povedal, nacionalni mediji (aka RTV) se nimajo kaj vtikat v odločitve vlade in "strokovnjakov"!!!Ne bodo naiven.
Jebejo jih pri malenkostih, toliko da ti misliš, kako jih jebejo, pa misliš v kakšni demokraciji živiš. V resnici pa psi lajajo, karavana gre pa dalje.
Ko pa se sedaj praktično uvaja diktatura, ko se sprejema, da se en minister lahko po svoji volji spomni in razglasi epidemijo, (brez kakšnih strokovnih razlogov) od tu dalje pa pod pretvezo izmišljene epidemije lahko vlada krši ustavo, zakone, omejuje svoboščine in človekove pravice, vse pod pretvezo epidemije,
sedaj so pa mediji tiho kot miške.
Normalni mediji bi sedajle morali skočit v luft, in tudi poslanci.
Kaj pa Mura prvak, bi v Pomurju tud moralo poskočit?Se je kdo že upičil v informacijo da so se v eni regiji dvignile številke okuženih. Hint... petkovi protesti v Ljubljani?
Si videl tudi zakaj niso ukrepi ustavni? Mogoče ne boš verjel ampak ni problem v domnevnem kršenju osnovnih človekovih pravic.Ustavno sodišče je odločilo, da del Zakona o nalezljivih boleznih in nekateri vladni odloki, ki so bili sprejeti na podlagi le-tega, niso v skladu z ustavo. V postopku za oceno ustavnosti in zakonitosti, ki so ga začeli na pobudo petih državljanov, so tako razveljavili odlok o začasni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih ter prepoved gibanja izven občin. DZ mora neskladje odpraviti v dveh mesecih.
ObjavljenoZločin nad davkoplačevalci
Vsa industrija je čakala na pandemijo … Tom Jefferson , epidemiolog Združeni narodi in biznis potrebujejo drug drugega. Potrebujemo vašo inovativnost, vašo pobudo, va&sc...old.delo.si
Cel point Covida razložen v članku. Ovce pa še kar beee beee
Ti imaš pa res votlo bučo. To, da država nekomu vzame svobodo gibanja itak samo po sebi ni kršenje človekovih pravic, če ima utemeljene razloge. US je odločilo, da zadostne vsebinske podlage vlada ni imela. Ne more že sam ukrep kar apriori biti neko kršenje človekovih pravic, je pa kršenje, če se ugotovi, da je ukrep brez utemeljenih razlogov.Si videl tudi zakaj niso ukrepi ustavni? Mogoče ne boš verjel ampak ni problem v domnevnem kršenju osnovnih človekovih pravic.
Jp jp, tako votlo imam, da odmeva še tri dni, če me lopneš po njej .Ti si pa očitno zgrešil tiste zapise, ki so trdili, da se omejitve gibanja ne more uvesti pod nobenim pogojem pa čeprav bi imel ukrep utemeljene razloge in bi bilo vse narejeno tako kot mora biti kar zdaj v temu primeru ni bilo. In zaradi teh zapisov sedaj izpostavljam vse to.Ti imaš pa res votlo bučo. To, da država nekomu vzame svobodo gibanja itak samo po sebi ni kršenje človekovih pravic, če ima utemeljene razloge. US je odločilo, da zadostne vsebinske podlage vlada ni imela. Ne more že sam ukrep kar apriori biti neko kršenje človekovih pravic, je pa kršenje, če se ugotovi, da je ukrep brez utemeljenih razlogov.
Lahko daš linke do teh zapisov?Jp jp, tako votlo imam, da odmeva še tri dni, če me lopneš po njej. Ti si pa očitno zgrešil tiste zapise, ki so trdili, da se omejitve gibanja ne more uvesti pod nobenim pogojem pa čeprav bi imel ukrep utemeljene razloge in bi bilo vse narejeno tako kot mora biti kar zdaj v temu primeru ni bilo.
Imaš v tej temi pa v temi Covid 19 Navodila vlade. Kar izvoli si jih poiskati, jih ni malo saj se jih je na polno produciralo ob vsakih novih ali ponovljenih ukrepih.Lahko daš linke do teh zapisov?