Samo me zanimalo ce med uspesne ukrepe stejes te, ki jih je US zdaj preklicaloMal pobrskej, je že vse napisan, tko da ti ne mislim še enkrat. Da pa pamet uporabi, ti pa tud lohk rečem, sam dvomim, da bo nucalo.
Zgleda - po tvojem opisu in izkušnjah - , da MORAŠ bit mojster.Ne ni treba bit mojster, da dobiš Covid. Sam sem se res merkal, pa sem vseeno fasal. V trgovini sem bil 1x na 7 do 14 dni, na šihtu smo 4 zaposleni na 800m2, brez strank. S frendi se nisem družil po garažah, doma se tud nisem okužil, ker sem samski. V glavnem, upošteval sem ukrepe maksimalno, pa sem vseeno dobil Covid. Tako da...
Kdo pa je sprejel Zakon o nalezljivih boleznih?Ustavno sodišče je odločilo, da del Zakona o nalezljivih boleznih in nekateri vladni odloki, ki so bili sprejeti na podlagi le-tega, niso v skladu z ustavo. V postopku za oceno ustavnosti in zakonitosti, ki so ga začeli na pobudo petih državljanov, so tako razveljavili odlok o začasni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih ter prepoved gibanja izven občin. DZ mora neskladje odpraviti v dveh mesecih.
Ja, tudi te z določenimi izjemami in seveda strokovno podlago.Samo me zanimalo ce med uspesne ukrepe stejes te, ki jih je US zdaj preklicalo
Ja, tvojim ni jasno v čem je problem. Nič novega.
Zgleda je Drnovšek že pred leti vedel, da bo Janša ob prvi priložnosti obujal nacistično ideologijo.Glede na to da je to drnovškov zakon...bi bilo najbolje da ustavni mangupi drnovškove kosti izkoplejo in jih vržejo v samico za recimo 15 let.
Pravici zadoščeno.
Bi te vprašal, če mogoče veš, kdaj in zakaj pride do ustavne presoje, pa te rajši ne bom. Ker te poznam.Glede na to da je to drnovškov zakon...bi bilo najbolje da ustavni mangupi drnovškove kosti izkoplejo in jih vržejo v samico za recimo 15 let.
Pravici zadoščeno.
Seveda je vedel, saj ga je že takrat imenoval za princa teme.Zgleda je Drnovšek že pred leti vedel, da bo Janša ob prvi priložnosti obujal nacistično ideologijo.