Evo mene.Nekateri niso zbolel niti v okviru zakonske postelje, kaj sele otrok/stars.
Načeloma ker učitelji ne hodijo tako pogosto na smučanje (zdravnik 1. val, morija v DSO metlika) in streljat leve v afriko (cepljen zdravnik, JA sev, UKC MB) potem mogoče nebi rabili PCT pogoja v šoli.Pomeni ce bi bilo ba eni soli 90% cepljenih zaposlenih, potem tam PCT ne bi bil potreben?
Pomeni ce bi bilo ba eni soli 90% cepljenih zaposlenih, potem tam PCT ne bi bil potreben?
Dej ne bodi len pa si poglej vse te podatke na sledilniku. Ker sem ravno dobre volje, v zdravstvu je trenutno 122 primerov v vseh izobraževalnih ustanovah pa malo pod 200 primerov (zaposleni).Nekaj bi bilo zanimivo vedet…
koliko zdr. osebja je trenutno okuzenega in v katanteni?
Ce je 3000 otrok, mora bit v zdravstvu veliko vec, ce delajo direktno na bojiscu?
torej ti jo je okužil nekdo drug?Evo mene.
Jaz nisem moje okožil lani novembra, moja ni mene okužila letos junija.
nekateriNekateri niso zbolel niti v okviru zakonske postelje, kaj sele otrok/stars.
ko bi tudi več ljudi razmišljalo v smeri cepljenja, ne bi bilo terorja.Ko bi vec ljudi takole razmišljalo, mogoce celo kdo od strokovnjakov.
Vse jasno.Po poročanju spletnega Večera proti zaposleni teče disciplinski postopek. Pretekli konec tedna je namreč zakrožil video učiteljice, v katerem nagovarja starše, naj otroci ne hodijo več v šolo, ker je ta režimska in fašistična, v njej da celo obsevajo, in opozarja, da bodo v šoli otroke "prisilno injicirali s strupenim zvarkom". Tudi sicer učiteljica nasprotuje ukrepom za preprečevanje širjenja novega koronavirusa in sodeluje v proticepilskem Gibanju OPS (Osveščeni prebivalci Slovenije). Po poročanju Nova24 gre za učiteljico Špelo Šeško.
aha... še na Covid oddelkih ni takoMed zdravniki je cca 90% cepljenih, uporabljajo tudi primerno zaščito. Upam, da sedaj razumeš poanto kolektivnega cepljenja, ampak mislim, da s svojo omejeno pametjo tega še vedno ne boš razumel in boš še kar nabijal po svoje.
Tudi anomalija pri cepljenju za otroške bolezni, ki se je pojavila od lani je grozljiva. Metuljev efekt tega covida se je očitno že začel kazat. Namesto da umirajo in so na slabšem starejše populacije, smo zanje žrtvovali življenja in na splošno kvaliteto šolanja naših otrok.Jebeno. Ti otroci bodo še bolj padli pod vpliv svojih anticepilskih staršev z izkrivljenim pogledom na svet in v življenju na vsakem koraku videli neko zaroto... Da so prikrajšani za socialni razvoj, nit ne omenjam. Vse zaradi neinteligentnih staršev.
Tole bo IMHO bolj pravilno - letos se čez 1600 otrok "šola" doma.ksz
Letos se čez 1600 otrok šola doma.
Od epidemije se kar štirikrat več otrok šola doma | 24ur.com
Število otrok, ki se šolajo doma, se je od epidemije covida-19 povečalo za štirikrat. V letošnjem šolskem letu se bo na domu izobraževalo že več kot 1600 otrok, pred dvema letoma je bilo takih slabih 400. Bodo pa na šolskem ministrstvu letos izvedli študijo dosedanjega izobraževanja na domu, na...www.24ur.com