Hvala, ker teta tam trdi 12 , kako ji dokazati?
A lahko tudi reče, da za črnce ni vstopa, če se ji zahoče?Z odlokom.
Drugace pa picerija je njena, torej lahko tudi rece da ne smes s kratkimi hlacami ce se ji zahoce.
Da. Pa tudi mirsija lahko zavrne, če želi. Oz. lastnik objekta.A lahko tudi reče, da za črnce ni vstopa, če se ji zahoče?
Ne, ker to je rasisticno. Za hlace pa lahko rece da velja dreaa code. Recimo na obali je smes v kopalkah v restavracijoA lahko tudi reče, da za črnce ni vstopa, če se ji zahoče?
menim, da film Okorna ni stran vržen denar. Pač, ljudje po covidu povedo svoje, z imenom in priimkom. lepo bi pa bilo, da se še z druge strani javijo, ampak jih po moje moti ime, priimek, kar mene osebno ne bi, če bi imel posledice po cepivu.Poptv je na voyo objavil video vsebine za ucne ure v OS.
Seveda placljive, oziroma na naročnino.
Drzava pa nas denar namenja za cepilne reklame, jumbo plakate, financira film Okornu in podobne projekte.
No, tistim starsem 1600 otrok ki se solajo na domu, se bo tudi voyo splacalo narociti najbrz.
Sem poslusal njegov intervju. Res mi ni jasnonkajo ob vseh kolesarjih, antivaxerjih in anti PCT ejevcih ni nasel pogumneza za pred kamero. Ker se boji da bo dobil tožbo s strani RS, proizvajalce cepiva....?menim, da film Okorna ni stran vržen denar. Pač, ljudje po covidu povedo svoje, z imenom in priimkom. lepo bi pa bilo, da se še z druge strani javijo, ampak jih po moje moti ime, priimek, kar mene osebno ne bi, če bi imel posledice po cepivu.
Anticepilci: ni jih, ker so že mrtvi.če sem jaz prav razumel, je iskal osebe, ki so po cepljenju imele težave. In jih ni. Kar kaže na to, da je cepivo varno.
Mani je prav včeraj en razlagal o sodelavcu, ki je po cepljenju bil boljkotne slep 5 dni, da ni vido skoraj nič, in o enem, ki se je en teden po cepivu tresel, kot šiba na vodi. in če je to res, mi ni jasno zakaj takšna oseba ne gre pred kamero in to pove. od tega ne moreš dobit tožbe od proizvajalca cepiva, razen če si si izmislil, torej lagal. in to je vsa znanost tukaj.
in ker ne obstajajo osebe, z resnimi čudnimi znaki po cepljenju, začnejo zdaj predpostavljat, da takšne osebe vendarle so, in da kaj je razlog da ne upajo na glas spregovorit, da se bojijo tožbe proizvajalca, da jih nadzira Sova, da jim grozijo z smrtjo, itd.
Po drugi strani z lahkoto pridejo, se pokažejo in na glas trdijo, da grafen pride v telo in postaneš internet teles, pa jih proizvajalci grafena ne tožijo. torej....
Trenutni trend je v drugo smer. Nobena tv hiša ne bo predvajala "anticepilskega" prispevka, ne glede na to ali je resnica. Sicer pa kje ti živiš zadnje leto in pol, da ti te stvari niso jasne?če sem jaz prav razumel, je iskal osebe, ki so po cepljenju imele težave. In jih ni. Kar kaže na to, da je cepivo varno.
Mani je prav včeraj en razlagal o sodelavcu, ki je po cepljenju bil boljkotne slep 5 dni, da ni vido skoraj nič, in o enem, ki se je en teden po cepivu tresel, kot šiba na vodi. in če je to res, mi ni jasno zakaj takšna oseba ne gre pred kamero in to pove. od tega ne moreš dobit tožbe od proizvajalca cepiva, razen če si si izmislil, torej lagal. in to je vsa znanost tukaj.
ja, vse je zarota, ti povem. razen če ni.Trenutni trend je v drugo smer. Nobena tv hiša ne bo predvajala "anticepilskega" prispevka, ne glede na to ali je resnica. Sicer pa kje ti živiš zadnje leto in pol, da ti te stvari niso jasne?
to, da pa kdo umre po cepljenju je pa znano. Ampak ne verjamem, da jih je v Slo bilo več kot 20 do zdaj.Anticepilci: ni jih, ker so že mrtvi.
Naj spomnim, da Hrvaška, po definiciji večine Slovencev totalni balkan, že od začetka epidemije ima po TV online šolo za vse razrede osnovne šole. Plus, če se ne motim, še par splošnih predmetov za srednje.Poptv je na voyo objavil video vsebine za ucne ure v OS.
Seveda placljive, oziroma na naročnino.
Drzava pa nas denar namenja za cepilne reklame, jumbo plakate, financira film Okornu in podobne projekte.
No, tistim starsem 1600 otrok ki se solajo na domu, se bo tudi voyo splacalo narociti najbrz.