Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.806
5.922
113
Avstrija: Na šolah po novem tudi izvajanje PCR-testov s splakovanjem ust
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-...zvajanje-pcr-testov-s-splakovanjem-ust/594781

Zakaj ni tako pri nas?
Kje so šele švedski otroci, ki se jim ni potrebno testirat ter nimajo tam gor nobenih razredov v karanteni. Sami supermani že od malega kot zgleda.

Države zadnje leto kar tekmujejo, katera si bo izmislila čimbolj neumne ukrepe.

De, At, Fr, It so države, kjer ko c19 trajal vsaj do 2099.
Ker exit strategije nimajo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Nisem rekel, da so dobri, ampak da je boljša izbira slina kot pa samotestiranje s palčko doma.

sad

Guru
24. avg 2007
21.033
9.668
113
Ne pozabit, da maršal tweeto dela tudi v soboto zvečer ob 22.00.
Tega za tvoje antivakserje ni ravno možno reči. Večina jih je izredno aktivnih v času delovnih ur, ko zabijajo čas delodajalca.
Tweeto dela brezplačno še v soboto. :evil:
Tega pa ne boš napisal, a?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.324
-2.658
113
čaki,čaki, en antivaksar pravi da so ukrepi dobri, drugi pravi da so neumni. ....
Ali so ukrepi dobri ali neumni je odvisno od cilja, ki ga želiš dosečt z ukrepi bi rekel.
Če želijo dosečt demontažo demokracije, teptanje človekovih pravic in uvedbo digitalne diktature, potem so ukrepi dobri. Če pa želijo zaustaviti virus, so pa zanič.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
A vi se vedno mislite da se bo cepilo otrome samo pri nas? A če bi bila levica bi bilo pa drgač?
Njim je pomembno da se se kregate med sabo o nepomembnih rečeh in dase nas cimvec cepi. Sedaj se naj pa.vsak vpraša ali jim je uspelo?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.155
3.617
113
Marlbor
A vi se vedno mislite da se bo cepilo otrome samo pri nas? A če bi bila levica bi bilo pa drgač?
Njim je pomembno da se se kregate med sabo o nepomembnih rečeh in dase nas cimvec cepi. Sedaj se naj pa.vsak vpraša ali jim je uspelo?
Kaj ima sploh levica, pa desnica s tem? Saj ste eni res prfuknjeni do amena s tem deljenjem. A se ti zdi, da desnica vlada celemu svetu? Ne vidiš iz svoje tumaste buče, da politika vodi to plandemijo? Pa ne zaradi usmerjenosti levo ali desno, ampak zato ker se lahko krade. Saj so tudi pri nas takoj stopili skupaj levi in desni v vlado, ko se je pokazala možnost plenjenja. Če ne bi bilo ponujene možnosti plenjenja, ne bi Janša nikoli sestavil vlade.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.600
1.079
113
ksz

Če slučajno imate otroke trenutno v šoli/vrtcu in ne v karanteni, pričakujte kmalu kakšno virozo. Pri nas je naprej razsajal nek prehlad, en teden vsi doma bolani (in vsi negativni na več testih). Zdaj pa neka gastro-viroza, ponoč en otrok bruhal, tadrug letel zdaj iz šole domov in direkt na wc bruhat. V vrtcu pravijo, da vsak dan pol otrok manjka.

Očitno res ni bilo normalne izmenjave virusov in bodo zdaj pokasirali vse za nazaj.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Cudna je logika clovestva, no…svedi in se marsikdo so naredili tako. Pri nas so pa ustvarjali neke po svoje valda

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.095
4.064
113
ksz

Če slučajno imate otroke trenutno v šoli/vrtcu in ne v karanteni, pričakujte kmalu kakšno virozo. Pri nas je naprej razsajal nek prehlad, en teden vsi doma bolani (in vsi negativni na več testih). Zdaj pa neka gastro-viroza, ponoč en otrok bruhal, tadrug letel zdaj iz šole domov in direkt na wc bruhat. V vrtcu pravijo, da vsak dan pol otrok manjka.

Očitno res ni bilo normalne izmenjave virusov in bodo zdaj pokasirali vse za nazaj.

RSV trenutno razsaja pri otrocih big time, sploh pri vrtičkarjih in pa prvi triadi OŠ. Že tako zgodaj se nikoli ni pojavil in zna it še na hujše, vzrok je pa slabo prekuževanje zadnjih dve leti.

Medtem covid v šolah in vrtcih:
sole.png

• Všeč mi je
Reactions: darjan

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.371
113
Pomurje
ksz

Dali skozi vsi v familiji ampak brez bruhanja.

Jaz sem bil drislav slab teden vejetno je fajzer kriv