In pol se eni cudite da se vedno vec otrok sola doma?
“tovarišica” Iz oš Rozman Stane MB
Res noro... kakšni idioti nam to otroke učijo, adijo pamet.
In pol se eni cudite da se vedno vec otrok sola doma?
“tovarišica” Iz oš Rozman Stane MB
Čajt bi bil da uvedejo psiho teste z 18 letom.Res noro... kakšni idioti nam to otroke učijo, adijo pamet.
1. sicer se strinjam z mnenje, da bi pedagogi morali priznavati znanostV kaki zahodno razviti drzavi bi tak ucitelj takoj dobil odpoved razmerja. Jaz bi zagotovo prepisal otroka, ce b ga ucila ta kura.
Prvo za poslance in vlado.Čajt bi bil da uvedejo psiho teste z 18 letom.
če imaš otroka pozitivnega, sam si cepljen, greš na test in si sam negativen, otrok pa pozitiven, dobiš karanteno?Mi smo dobili mail z navodili in definicijami. Otrok naj ne bi šel ven, čisto druga zgodba so pa bratje/sestre in starši tistega, ki je imel kritičen stik.
Ne.če imaš otroka pozitivnega, sam si cepljen, greš na test in si sam negativen, otrok pa pozitiven, dobiš karanteno?
Zato je pametno it takoj prvi dan na test, torej še preden se okužiš od otroka, da lahko nemoteno hodiš na šiht .
Sam greš na test, da vidiš kje si. Karantene zaradi cepljenosti nimaš. Se pa 10 dni strogo držiš preventivnih ukrepov in se opazuješ. In jaz bi se redno samotestiral, če bi bil v stiku z drugimi ljudmi...če imaš otroka pozitivnega, sam si cepljen, greš na test in si sam negativen, otrok pa pozitiven, dobiš karanteno?
Nekateri niso zbolel niti v okviru zakonske postelje, kaj sele otrok/stars.Meni so rekli da si kužen še preden se ti pojavijo simptomi, zdaj ali je to res ali ne nisem spraševal. Tako da če to drži, te je otrok okužil še preden si vedel da je bolan.
Ko bi vec ljudi takole razmišljalo, mogoce celo kdo od strokovnjakov.Sam greš na test, da vidiš kje si. Karantene zaradi cepljenosti nimaš. Se pa 10 dni strogo držiš preventivnih ukrepov in se opazuješ. In jaz bi se redno samotestiral, če bi bil v stiku z drugimi ljudmi...
Bi imeli normalne politike.Ko bi vec ljudi takole razmišljalo, mogoce celo kdo od strokovnjakov.
Mi točno vemo, kaj bi radi, samo ti bi imel vse, dal pa ne bi nič. Hkrati bi pa še na polno sral in scal po taistem sistemu.Potem pa skenslajmo zavarovanje. Ne mores imet obojega, oz kak bi ti pasalo.
Pa se v usa (dezavo ki jo tako radi omenjate zaradi le privat zdravstva) je tako, da urgenca dela za vse.
Eni malo ne vete kaj bi radi ne?