Popolni nateg osnovnih in srednjih šol s starši vred, ki bodo spet čepeli doma z mlajšimi otroci v super duper izobraževanju od doma, ki je dokazano katastrofalen. "Šole bomo zapirali zadnje". Dejansko so za postrelit, jest ne vidim več drugih opcij s tako praznim razmišljanjem.Kaj pa sledi 12. aprila? Mateja Logar, vodja strokovne skupine za covid-19 je na današnji vladni novinarski konferenci na vprašanje, zakaj so se ponovno odločili za zapiranje šol, odgovorila, da želijo z vsemu ukrepi zmanjšati število stikov, do katerih prihaja tudi v šolskem okolju. Ob tem je dodala še, da se 12. aprila v šolo vračajo vsi osnovnošolci in dijaki po modelu C.
Kar pomeni, da se po tem modelu v osnovne šole vračajo le učenci od 1. do 3 razreda, ostali razredi se šolajo od doma. Za srednješolce to pomeni, da se bodo dijaki polovice oddelkov en teden izobraževali doma, druge polovice pa v šoli, naslednji teden pa se bodo zamenjali.
Čeprav jaz razumem tole drugače in sicer, da naj bi se vrnili VSI OŠ in samo dijaki po modelu C. Ne, da se vrača OŠ po modelu C. Kaj je res, pa vedi ga. In točno to je problem z vsemi pri koritu.Popolni nateg osnovnih in srednjih šol s starši vred, ki bodo spet čepeli doma z mlajšimi otroci v super duper izobraževanju od doma, ki je dokazano katastrofalen. "Šole bomo zapirali zadnje". Dejansko so za postrelit, jest ne vidim več drugih opcij s tako praznim razmišljanjem.
Dokaz, da razmišljam prav:Kaj pa sledi 12. aprila? Mateja Logar, vodja strokovne skupine za covid-19 je na današnji vladni novinarski konferenci na vprašanje, zakaj so se ponovno odločili za zapiranje šol, odgovorila, da želijo z vsemu ukrepi zmanjšati število stikov, do katerih prihaja tudi v šolskem okolju. Ob tem je dodala še, da se 12. aprila v šolo vračajo vsi osnovnošolci in dijaki po modelu C.
Kar pomeni, da se po tem modelu v osnovne šole vračajo le učenci od 1. do 3 razreda, ostali razredi se šolajo od doma. Za srednješolce to pomeni, da se bodo dijaki polovice oddelkov en teden izobraževali doma, druge polovice pa v šoli, naslednji teden pa se bodo zamenjali.
Čeprav jaz razumem tole drugače in sicer, da naj bi se vrnili VSI OŠ in samo dijaki po modelu C. Ne, da se vrača OŠ po modelu C. Kaj je res, pa vedi ga. In točno to je problem z vsemi pri koritu.
Se pravi, če ne spadam v kritično infrastruturo..... In mi ne odobrijo varstva dveh pokavcev v vrtecu.... Drugega varstva pa nimam, kake imam opcije ?
Ni smešno je žalostno. Kaj misliš, da delavci migranti v A lahko vzamejo fraj za varstvo?Če delaš pri meni in vzameš dopust, ti fsekam rdečega
Pod kateto skalo ste se skrivali v preteklih lockdownih? Delo od doma in tri mulce pod nogami, saj pravijo da nam gre na daljavo odlično, oziroma, kot je rekel JJ, uležeš se na kavč in odfajtaš dokler ne mine (mesec dva tri ali štiri).Se pravi, če ne spadam v kritično infrastruturo..... In mi ne odobrijo varstva dveh pokavcev v vrtecu.... Drugega varstva pa nimam, kake imam opcije ?
Ma saj imaš prav. Nerazumevanje zaposlenega s strani delodajalca in fsekanje tardečih, ko ima delavec stisko in dopust na lagerju, ki bi lahko malce ublažil to stisko pa čeprav tako, da pokuri dopust na njemu neljub način, je res prej žalostno kot smešno, nerazumevanje situacije in posledični idiotizmi s strani vodstva (vlade) so pa sploh za zjokat ter vzrok za tisto stisko zaposnenega že v štartu. Vse to bi se dalo veliko bolje speljat.Ni smešno je žalostno.
Delodajalci niso več naklonjeni odsotnosti zaradi varstva otroka.Pod kateto skalo ste se skrivali v preteklih lockdownih? Delo od doma in tri mulce pod nogami, saj pravijo da nam gre na daljavo odlično, oziroma, kot je rekel JJ, uležeš se na kavč in odfajtaš dokler ne mine (mesec dva tri ali štiri).
Daleč od tega, je pa res, da se lažje preseravajo, ker se ne rabijo ukvarjat s tem kako zaslužit denar.Ja menjat šiht. V ju imajo to poštimano v nulo.