A da bi decu razložil, naj sname jebeno masko.....?Pomagal bi mu, ne da ga samo gledaš.
A da bi decu razložil, naj sname jebeno masko.....?Pomagal bi mu, ne da ga samo gledaš.
Pač nisem tak psoglavec kot si ti, ki gleda samo v tla.Mat maš cajta! Že nekaj dni!
Glede pasje glave si oglej svojo sliko tu na forumu!Pač nisem tak psoglavec kot si ti, ki gleda samo v tla.
Ali sem morda kdaj trdil, da je to moja slika?Glede pasje glave si oglej svojo sliko tu na forumu!
Na hrvaškeg gredo delno na daljavo.Pri nas je že več kot tretjina razredov v karanteni. Kaj bi vi naredili, če bi bili ravnatelj?
...Celo štrajkali so - starši in učitelji - da hočejo v šolo!
A misliš da bi se ti ki so in še jokajo strinjali da se podaljša šolanje v poletje za 1 mesec?
Zakaj bi podaljševali nekaj, kar smo baje imeli fantastično organizirano in brez primankljaja za učence?
P. S.
Trenutno vse šole, vrtci in ostale vrste izobraževalnih ustanov v sloveniji pridelajo pod 5% aktivnih okužb. Prenosi znotraj razredov in oddelkov so pa zanemarljivo nizki.
To pomeni, da okužbe prihajajo izven izobraževalno varstvenih ustanov in le te niso generatorji okužb.
Največji zajeb trenutne vlade je bil, da so držali vsaj osnovne šole in vrtce tako dolgo zaprte.
Določeni osebki bi pa šole in ostalo najraje zaprli že včeraj. Koliko so zaprte šole pripomogle k "pregorevanju" zdravstva, pa pove to, da je bilo v vsakem momentu več personala odsotnega zaradi varstva, kot pa zaradi dejanskih okužb z kovidom. Vlada je pa vztrajala...... REŠEVALO SE JE ŽIVLJENJA......za tiste ki verjamejo.
Vprašal bi se zakaj že so vsak teden testirali vse učitelje?Pri nas je že več kot tretjina razredov v karanteni. Kaj bi vi naredili, če bi bili ravnatelj?
A ne velja več oni PKP ukrep, da do 4 dni ne rabiš nič za bolniško?Mislim, pa naj me popravi kdo, ki bolje pozna trenutno sistem, da je tukaj osnovni problem v tem, da ona ker je bila negativna na prvem testu ni smela ostati doma, ker ji ni pripadala bolniška. Drugi test je verjetno naročil zdravnik, šele ko so se pojavili kakšni simpotimi. Otroci pa ja, jaz bi jih pustil doma, ampak spet, kdo jih bo pazil, ker mož verjetno ni bil sposoben, njen verjetno ne bi pripadala bolniška, če otroci niso bili bolani.
Verjetno bi se marsikakšno širjenje okužbe preprečilo, če bi NIJZ naredil svoje in takoj izdal karantenske odločbe za ožje družinske člane.
A ne velja več oni PKP ukrep, da do 4 dni ne rabiš nič za bolniško?
Če je enkrat že koristila, ne more več. In ja, lahko je bit pameten za nazaj, v trenutku, ko se moraš odločit a šiht al tveganje izgube šihta, se večina vemo kako odloči.