Ali ni bilo že več primerov ponovne okuženosti?In zakaj bodo morali nosit maske tudi tisti, ki so kovid že preboleli?
Saj ti se ne morejo okužit in tudi okužbe ne širijo dalje?????
Ali ni bilo že več primerov ponovne okuženosti?In zakaj bodo morali nosit maske tudi tisti, ki so kovid že preboleli?
Približno tako, kot svetovati ženskam, da naj ne pogoltnejo, ker lahko zanosijo.In zakaj bodo morali nosit maske tudi tisti, ki so kovid že preboleli?
Katero cepljenje???
Naša oma je 91 a se mi nekako zdi, da niti pri 92 (sredi aprila) še ne bo cepljena.
Manj je cepivo učinkovito, manj tudi škodi.Hmm - včeraj zvedel, da so gospo v sredo pičili s Pfizerjem.
Žena mora do 10. sporočiti ali jo pičijo z Astro - in bom čisto pošteno povedal, da kolikor sem se nekaj tednov nazaj hrustil, da ni vprašanje se cepiti ali ne, ampak kdaj, se mi sedaj kljub vsemu porajajo dvomi ali je pametno vleteti v pik z Astro?!?
No - 4 dni je še časa ...
Kje si pa zasledil da bodo prisilno cepljeni? Kolikor vem bo samo mass cepljenje za tiste ki so se prijavili / izrazili željo. kar jih je po internih podatkih samo slaba 1/3.Prej so učitelji protestirali ker bodo maske nosili, zdaj pa ko bodo prisiljeno cepljeni pa se noben ne oglasi?
Kje si pa zasledil da bodo prisilno cepljeni? Kolikor vem bo samo mass cepljenje za tiste ki so se prijavili / izrazili željo. kar jih je po internih podatkih samo slaba 1/3.
Tako je, odloke pa sprejema kdo? Jaz sem takoj zato, da se vse učiteljr obvezno cepi.Janša je politik, nič ne bo zrihtal, politiki samo čvekajo.
Glavno je, da si zvedel, da so jo pičil, pa čeprav po 2 dneh. Eni ne zvejo do smrt.Hmm - včeraj zvedel, da so gospo v sredo pičili s Pfizerjem....
ne vem kaj so to njeni starši razmišljali...
A ni tako da so starši morali podpisat izjavo da bodo samo zdravega otroka poslali v šolo.Vi imate karanteno, mi jo pa morda še dobimo. Pri naši tamali je danes sošolka kljub slabemu počutju (njene besede so bile baje nekako v stilu "da se v lajfu še ni tok slabo počut'la") prišla v šolo, odsedela par ur in predčasno odšla domov ter na testiranje. Ja, takšna je prišla že v šolo in ne, da bi bila zjutraj še OK pa jo potem zvije, ne vem kaj so to njeni starši razmišljali... verjetno so tiste sorte, ko gredo tudi sami na šiht razen če so na pol mrtvi...