Me zanima koliko bo pripomogla obvezna nošnja mask v razredih k neširjenju okužb.
Nič ne bo pomagalo. Tole so zakuhal razni idiotki, ki so čivkal okol mask v razredih.Me zanima koliko bo pripomogla obvezna nošnja mask v razredih k neširjenju okužb.
A tole je na novo? Mi je rekla tamala, da je učer prišel ravnatelj in da morjo met zdej skoz maske gor...
Od vključno 6-tega razreda naprej pa bodo v učilnicah obvezne zaščitne maske tudi za učence. V srednjih šolah bodo maske obvezne ves čas.
lol kere bedarije... medtem ko ti kurci lepo po gostilnah papcajo...
Še mal, pa se boš tut ti lahko zapeljal kam v gostilno papcat:
obravnavala spremembe režima pri prehodu meje in tudi možnost odprtja teras gostinskih lokalov v zasavski in posavski regiji.
Dobil obvestilo, da zaradi pomanjaknja predgoškega kadra spreminjajo način dela oz. merhurčkov (na vljuden način povedano, da se ne bodo več držali navodil, ker je preveč pozitivnih).
Če covid sledilnik ne laže, se povečuje število okuženih učencev oz. učencev v karanteni.
To jaz že skos govorim!To jaz že skos govorim, dokler bolnice ne pokajo, ni panike. Sedaj ko je starejša populacija na pragu tega, da je zaščitena, bi bilo potrebno začeti zaganjati nazaj dejavnosti, ki so najbolj nastradale v tem času.
A so v Novi Zelandiji tudi fašisti na oblasti , da premikajo cilje kot jim paše in zatirajo narod?Vlade so videle da lahko premikajo cilj tako kot njim paše. Ne gre več za zaščitenje bolnic, zdaj gre za to da pridemo do 0 okužn, poglej si Novo Zelandijo ali Avstralijo. Ampak vsak ve da to se ne bo zgodilo, zato bodo ukrepi lahk ov nedogled, in potem jeseni spet novi.
A so v Novi Zelandiji tudi fašisti na oblasti , da premikajo cilje kot jim paše in zatirajo narod?
O dijakih z globami
Na vprašanje novinarke je ministrica komentirala globe, ki jih je prejela skupina dijakov zaradi zbiranja oziroma protestiranja.
Njeno osebno mnenje glede situacije pa je, da gre za mlade odrasle ljudi, za katere verjame, da razumejo in sprejemajo odgovornost za svoja dejanja. "To je prvi korak v svet odraslosti," je povedala.
V torek so se številni spraševali, ali ukrepi ne veljajo za vse. Na dobrodelni prireditvi OKS se je namreč zbralo več ljudi v zaprtem prostoru, a prav noben ni nosil maske, tudi vzdrževanja ustrezne razdalje ni bilo moč zaznati. Na dogodku je bila prisotna tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Simona Kustec, ki se sedaj zaradi tega opravičuje javnosti.
In zakaj bodo morali nosit maske tudi tisti, ki so kovid že preboleli?
Saj ti se ne morejo okužit in tudi okužbe ne širijo dalje?????