Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

19. jul 2007
2.893
1.609
113
Dobil obvestilo, da zaradi pomanjaknja predgoškega kadra spreminjajo način dela oz. merhurčkov (na vljuden način povedano, da se ne bodo več držali navodil, ker je preveč pozitivnih).

19. jul 2007
2.893
1.609
113
Precej hladno sem povedal en podatek, ki bo mogoče koga zanimal. Sem že večkrat povedal, da prav nestrpno čakam zeleno barvo na semaforju, meni panika sploh ne prija.
Sem pa tudi povedal, da mislim da virus obstaja in da ni neka "gripica".
Kar se pa tiče dojanja zadnje dni, sem se pogovarjal tudi s ljudmi iz tujine, na Češkem je resna "pyzdarija", na Madžarskem se tudi opazno dvigujejo okužbe (sicer ni reprezentativna študija, ampak anekdotični primer (osebni pogovor) - v šolah se izrazito širijo okužbe). Nekaj nespametnosti pri nas in bomo nazaj v rdečem. Če bomo pa po pameti, bomo pa v zelenem.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Dokler se situacija ne izboljša na celem svetu, bomo vedno ciklirali med zeleno in rdečo fazo in dajali oblasti razlog, da nas bodo privijali, popuščali in spet privijali. Izgovor na sesutje zdravstvenega sistema se bo pa počasi pozabil, ker se bodo bolnice vedno bolj praznile.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
Dobil obvestilo, da zaradi pomanjaknja predgoškega kadra spreminjajo način dela oz. merhurčkov (na vljuden način povedano, da se ne bodo več držali navodil, ker je preveč pozitivnih).
Če covid sledilnik ne laže, se povečuje število okuženih učencev oz. učencev v karanteni.
maske 2.jpg

Šola brez mask.jpg

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Normalno, da so okuženi po šolah, pa po podjetjih, pa kjerkoli so ljudje skupaj, saj to ni nobena znanost. Maske bodo pomagale bolj malo, ampak vsaj pljuvaš si direktno v faco ne. Ni problem v okuženih, ker se boste fantje morali navaditi, da bodo okuženi vedno. Važno je, da se bolnice ne polnijo, kar pa še vedno lepo pada, to je pa vse.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
To jaz že skos govorim, dokler bolnice ne pokajo, ni panike. Sedaj ko je starejša populacija na pragu tega, da je zaščitena, bi bilo potrebno začeti zaganjati nazaj dejavnosti, ki so najbolj nastradale v tem času.