JJ je to že naredil, pa ne z odpiranjem šol.
A ni tale doktor lepo razložil ?
JJ je to že naredil, pa ne z odpiranjem šol.
Mimogrede, od jeseni so uradno prepovedani sistematski pregledi.
Ja, v nekaterih pogledih prav zares. In enako bi lahko rekel za gripo ampak kot že napisano - (imho) zgolj in samo v nekaterih pogledih kar pa še ne pomeni, da potem rečeš "bah" in zraven zamahneš z roko, češ "ni to nič kaj takšnega", to je vse.No ta jeba je direktno primerljiva s prehladom.
Dost je že tega. 10 mesec, pa nič bolje.Nč, kaj k...c, počas je dost tega. Vse odpret takoj, gostilne, vse vse vse in gremo gasa. Kdor prežvi, prežvi, pa je to to. Kdor je pa proti, nej se pa zaklene v nepredušno klet in bo živel večno, ker se ne bo okužu s korono. Če te u pa kapč zategnu, si si pa sam kriv, ker si v klet zaklenen in čizd pod stresom in v strahu, da te bo en virus potamanil!
Ni edina. Ker ga majo vsi normalnoZanimivo, naša tamala ima sistematski pregled čez 9 dni.
A ni tale doktor lepo razložil ?
Mulc nakladač S polno ritjo dreka je lahko srat. Če je res strokovnjak, zakaj ni na to opozoril maja, pred počitnicami in - s še trajajočim - drugim valom.
In kaj bi ti? S šolo pa to?Sedaj je šola sproščena. Se beremo čez 1 mesec, ko bodo taisti FB in YT strokovnjaki tukaj pisali, kako je JJ z odprtjem šol zajebal cele generacije mladih, starše in seveda celo državo.
Ja, pol se opravičujem vsem za nepravilno informacijo o cepljenjih in sistematskih. Meni je nazadnje (pred 1 mesecem) zdravnica rekla, da uradno ne smejo imet sistematskih. Ako su lagali mene i ja lažem vas.
Yup, pred dobrim tednom sem nekje napisal, da megla bo pokazala zobe ("The Fog"), potem ko so + protestirali na zadnji sončen dan v KP pred tem ... zdej pa hlad in burja (ajdovci bi rekli "rahla sapica" z vipavske smeri) ... to bo to ... najverjetneje... Kaj se v primorski regiji dogaja ta teden da so slabši od posavcev. ... Je kdo od dol?
Ej pojma nimam. Samo ćakam, kako bo sedaj, ko je vse odprto, pa treba udarit po vladi zaradi tega . Bolje kot soap opera. Slovencu ni nikoli prav, on bi vedno bolje naredil.In kaj bi ti? S šolo pa to?
Ni nujno. Mogoče pa je folku kapnilo, da so danes igrice z oblastjo brezvezne in bodo pridni. Oblast pa ne bo dobila povoda za zaprtje. Folk se je navadil kupovati prek spleta, druženja bo nekoliko manj, pa še oštarije so zaprte.Se ne bodo ...