Torej ti.Eh, brez veze... Najbolj vedo tisti, ki bolnico vidijo le na slikcah po TVju
Torej ti.Eh, brez veze... Najbolj vedo tisti, ki bolnico vidijo le na slikcah po TVju
Cela carica, sploh za revčka v kuhinji. Če bi videl še kaj drugega kot kuhalnice, ne bi nabijal takih neumnosti.Hm... Nazadnje sem bil tam danes ob 2 ponoči.
Pred tem v sredo dopoldan.
In ti?
Cela carica, sploh za revčka v kuhinji. Če bi videl še kaj drugega kot kuhalnice, ne bi nabijal takih neumnosti.
Hvala, enako.No lepo, da si potrdil mojo prejšnjo trditev Nimaš pojma pa mal nabijaš
In koliko ljudi je v prvem valu nabijalo s gripo in 160 umrlimi. in so sedaj kar tiho glede tega (korona = gripica) ko smo pri 3700.Mater eni še kar nabijate, da to ni nič pa imamo skoraj 3.700 mrtvih oz. jih bomo jutri zagotovo imeli. Naša babica in dedek sta zbolela 14 dni nazaj. Po 3 dneh od potrditve se je stanje enega tako poslabšalo, da je šel urgento v bolnico kjer so ji že v rešilcu dovajali kisik. Teden dni je trajalo, da so po par dnevni maks dozi kisika stabilizirali stanje na toliko, da je sedaj potrebna neka srednja količina kisika. Da ne govorim o vseh drugih stanjih, ki jih je to sranje poslabšalo.
Mesec dni nazaj so kolega športnika, malo pod 50 let komaj rešili in je bil prav tako v bolnici na kisiku.
Tak, da ne se hecat, da je to ena gripa. Zaradi gripe nam še nobeno leto ni urmlo 3.700 ljudi pa lahko influenceri nabijajo kar hočejo, dajte si že enkrat dopovedat, da ene resno prizadene, tudi mlade ali mlade po srcu.
Newsflash.
Ni cel UKC kovid oddelek
In koliko ljudi je v prvem valu nabijalo s gripo in 160 umrlimi. in so sedaj kar tiho glede tega (korona = gripica) ko smo pri 3700.
End naključno najden citat (maj 2020):
Poglej priponko 42527
Se stirnjam da je jebeno, samo kako bo pa jebeno, ko bomo/boste vsi jebali ježa, predvsem vaši otroci? Jest sem se namerno odločil že 10 let nazaj, da dokler bo ta svet tko ******, kakor je ratal, da nočem na svet prnest otroka, pa sem si ga vedno želel. Ampak tole je vse skp umobolnca in sem samo hvaležen lastni pametni da ga nimam. Tuko, sam tok da veste.Mater eni še kar nabijate, da to ni nič pa imamo skoraj 3.700 mrtvih oz. jih bomo jutri zagotovo imeli. Naša babica in dedek sta zbolela 14 dni nazaj. Po 3 dneh od potrditve se je stanje enega tako poslabšalo, da je šel urgento v bolnico kjer so ji že v rešilcu dovajali kisik. Teden dni je trajalo, da so po par dnevni maks dozi kisika stabilizirali stanje na toliko, da je sedaj potrebna neka srednja količina kisika. Da ne govorim o vseh drugih stanjih, ki jih je to sranje poslabšalo.
Mesec dni nazaj so kolega športnika, malo pod 50 let komaj rešili in je bil prav tako v bolnici na kisiku.
Tak, da ne se hecat, da je to ena gripa. Zaradi gripe nam še nobeno leto ni urmlo 3.700 ljudi pa lahko influenceri nabijajo kar hočejo, dajte si že enkrat dopovedat, da ene resno prizadene, tudi mlade ali mlade po srcu.
Pa kdo je reku da je gripa? No darjan, sam če njega resno jemlješ...Mater eni še kar nabijate, da to ni nič pa imamo skoraj 3.700 mrtvih oz. jih bomo jutri zagotovo imeli. Naša babica in dedek sta zbolela 14 dni nazaj. Po 3 dneh od potrditve se je stanje enega tako poslabšalo, da je šel urgento v bolnico kjer so ji že v rešilcu dovajali kisik. Teden dni je trajalo, da so po par dnevni maks dozi kisika stabilizirali stanje na toliko, da je sedaj potrebna neka srednja količina kisika. Da ne govorim o vseh drugih stanjih, ki jih je to sranje poslabšalo.
Svet je od nekdaj bolnca....Se stirnjam da je jebeno, samo kako bo pa jebeno, ko bomo/boste vsi jebali ježa, predvsem vaši otroci? Jest sem se namerno odločil že 10 let nazaj, da dokler bo ta svet tko ******, kakor je ratal, da nočem na svet prnest otroka, pa sem si ga vedno želel. Ampak tole je vse skp umobolnca in sem samo hvaležen lastni pametni da ga nimam. Tuko, sam tok da veste.
Pa kdo je reku da je gripa? No darjan, sam če njega resno jemlješ...
Nisi prov zastopu. Ampak ajde nej t bo.Naši otroci bodo imeli svoje življenje, vsak svoje, z nekaj naše prtljage in bolje ali slabše opremljeni za življenje.
Tako da ja, če si se že vnaprej odločil na svet spravt nekoga, ki bo za svojo nesrečo krivil svoje starše je res bolje da ga nisi.
No ta jeba je direktno primerljiva s prehladom.On pa še žnj drugih. Res veliko ljudi - tudi tu na forumu - primerja oz. je primerjalo covid z gripo ali prehladom ter izpostavljalo zgolj majhno smrtnost ter ranljivost starejših in popolnoma zanemarjalo druge resne posledice pri ljudeh vseh starosti in kvalitete zdravja, ki ostanejo s tabo celo življenje in te lahko dejansko naredijo invalida.
Španska gripa je bla čist neki drugega.Po domače je malo jača gripa.
Strokovno je skoraj na nivoju španske gripe.
Sem presenečen, kako in za koga je/ni nevarna.
Sosed 90 let, kolega težki srčni bolnik oba preživela bp, 3 znanci pa so v bolnici ( en 70 letni v formi, je glih za glih preživel in je že 2meseca not) in je.bejo ježa, pa po statistiki noben ni ogrožena skupina.
JJ je to že naredil, pa ne z odpiranjem šol.Sedaj je šola sproščena. Se beremo čez 1 mesec, ko bodo taisti FB in YT strokovnjaki tukaj pisali, kako je JJ z odprtjem šol zajebal cele generacije mladih, starše in seveda celo državo.