Samo o tem iz prve roke - ne niso in še dolgo bo trajalo. Niso 80+ samo DSOji.80+ so pocepljeni oz. bi že zdavnaj morali biti.
Samo o tem iz prve roke - ne niso in še dolgo bo trajalo. Niso 80+ samo DSOji.80+ so pocepljeni oz. bi že zdavnaj morali biti.
Bos to prsu razlozit familiji 40 letnika k ga je strdek odnesu dva tedna po preboleli koroni?Skrij se v klet pa ti pridemo povedat ko bo vse mimo (ne bo). Boš najbolj varen, pa še z avto se ne boš nikamor zaletel.
Boš to razložil družini 40 letnika, ki je umrl po "navadni" pljučnici in celo gripi? Prej ni bilo nobene smrti pod 80 let zaradi prehladnih virusov? Boš trdil, da jih je zdaj enormno več (podatke prosim)? Boš rekel, da noben 40 letnik do sedaj ni umrl zaradi strdka, potem ko je ležal dlje časa zaradi bilokatere bolezni?Bos to prsu razlozit familiji 40 letnika k ga je strdek odnesu dva tedna po preboleli koroni?
Ni problema, tlele mas excess mortality za razred od 15-45 v EU: https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/Boš to razložil družini 40 letnika, ki je umrl po "navadni" pljučnici in celo gripi? Prej ni bilo nobene smrti pod 80 let zaradi prehladnih virusov? Boš trdil, da jih je zdaj enormno več (podatke prosim)? Boš rekel, da noben 40 letnik do sedaj ni umrl zaradi strdka, potem ko je ležal dlje časa zaradi bilokatere bolezni?
Ustavimo svet za večno dokler bodo umirali mlajši od 41 let zaradi virusnih bolezni?
Kaj je tok smesno, v tujini se to dela, v cem je problem.
No pa dejmo tkole, dejte mi alter epidemologi razlozit zakaj:
V cem je razlika med njimi pa nami?
Sem kje omenil v prvi triadi? Govorim za tam, kjer se ucitelji menjajo, se pravi razredna stopnja.Pleksi prepreka v prvi triadi Zdej mi pa povej zakaj. Če se v tujini to dela, še ne pomen da je pametno.
Ni problema, tlele mas excess mortality za razred od 15-45 v EU: https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/
Misliš predmetna....Sem kje omenil v prvi triadi? Govorim za tam, kjer se ucitelji menjajo, se pravi razredna stopnja.
Bolnice so še daleč od praznega.kajne? 80+ so pocepljeni oz. bi že zdavnaj morali biti. Tako, da lahko vse odpremo da, ker bolnice se ne bodo polnile z ljudmi iz DSOjev ali ostalimi starejšimi in ti boš dobil oskrbo v bolnici, ker si štorast in si polomil nogo
Ni zabasano, daleč od tega. Problem je v tem, da imajo za Covid recimo na voljo 10 sob za skupno 40 ljudi. Oni imajo sedaj notri 20 ljudi, torej niso zabasani, ampak ker sta 2 v sobi, je oddelek še vedno enako poln kot pri 40 pacientih. In tetke pač ne smejo tja dat, ker nima Covida, saj ga bo takoj dobila.Bolnice so še daleč od praznega.
Danes ponoči smo spravili v UKC tetko s pljučnico(ne ni korona). Pristala je na oddelku za zastrupitve, ker je ostalo vse zabasano. Alternativa je bila premestitev v Sežano.
Da, predmetna. Od 6ga naprej.Misliš predmetna....
Kolk časa pa so v Nemčiji šole zaprte, pa te fore?
To sprašuješ zakaj že?
Ti ni všeč odgovor kaj. Tako so rekli na UKCju sami, pa se pojdi prerekat z njimi.Oh dej ne bluzi preveč...
Oh dej ne bluzi preveč...
Newsflash.Ti ni všeč odgovor kaj. Tako so rekli na UKCju sami, pa se pojdi prerekat z njimi.
A bejž ga no. To je očitno novica samo zate.Newsflash.
Ni cel UKC kovid oddelek