kurba ma Bill Gates cajta, da enga slo upokojenca ne pusti stopat na losinj 
zadnjič je Bill po BBC rekel, da mu je to še edina prioriteta, da johana-rukzakarja zajebavle.kurba ma Bill Gates cajta, da enga slo upokojenca ne pusti stopat na losinj![]()
Je to hitri antigenski test?Eto, navali narode.![]()
saj veš, da ti testi lažejo? ni odgovorno do družbe, da se zanašaš na negativen HATG.Je to hitri antigenski test?
Na meji reci: "hvaljen isus!!! mi smo hrvati"Ta epidemija zna trajati še dve, tri leta. Pa ja ne misliš, da bomo starčki 70+ čakali 5 let, da bo Bill Gate(s) nehal srat? Ali mogoče 10?....
Je to hitri antigenski test?
Opcija je da se doli preseliš za stalno.Na meji reci: "hvaljen isus!!! mi smo hrvati"
Meja, za ketero smo se borili. Drug jezik, navade, običaji.Zakaj pa greš lahko na vikend v Portorož? 20 km naprej pa ne? Je kaj drugače?
Kdo ima strožje ukrepe? SLO vs HR...Dejansko vse sosednje drzave omogocajo prehod meje z negativnim hitrim testom, le Hrvaska ne in za to mejo se mi najbolj bojimo?
Norveška, tako za turiste, kot športnike olimpijce...Mimogrede, ZDA so zaprte za prihode turistov.
kurba ma Bill Gates cajta, da enga slo upokojenca ne pusti stopat na losinj![]()
Saj v bistvu mi res nena prepovedujejo, ampak mi pa pogojujejo z PCRom, ki je prvič drag, drugič na njega čakaš 1 dan, in velja samo 48ur. Tako hrvati. Potem pa za nazaj slovenci, pa saj je že vse napisano...
Če se ne motim, so za vstop v Slo tri možnosti - test, cepljenje ali pa potrdilo o prebolelosti. Cepit se dajte pa ni problem niti vstop na Hr niti nazaj v Slo...
Majstr, vnebohod je 13. maja. Malo še počakaj.Matr ste pametni. Kar trije se ukvarjate z mano. Preveč časa?
Pišite, kar hočete. Sem 200 kilometrov nad vami. In upam, da bom kmalu 200 kilometrov stran od tega sranja, imenovajega "slovenska startegija proti koroni".
No, velika noč bo pokazala, kakšni je razpoloženje med ljudmi. In mrtvi po cepljenju...
Za vstop v Slovenijo bo razen izjem potreben negativen izvid PCR-testa, je po poročanju TV Slovenija sprejela vlada na sredni seji.
Potrdilo imaš na e-zdravje, tudi v angleščini za sprintat.tudi potrdilo za hitri antigenski test stane 20€ ni zastonj. Dvomi, da je dovolj samo brezplačni test in SMS