Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
kurba ma Bill Gates cajta, da enga slo upokojenca ne pusti stopat na losinj :)

Če ne veš: večina načrtov za to pLandemijo prihaja ravno od Gatesa.

Žal bo ravno on (in še nekaj njemu podobnih bogatunov) odločil, kdaj bo tega, popolnoma nesprejemljivega sranja - konec.
Ker misli, da če ima miljarde, lahko odloča v imenu drugih ljudi, ki nimajo teh miljard.

Če ne bodo to prej odločili miljoni razjarjenih ljudi v EU in širše.

P
oglej si malo, kaj je govoril že pred petimi leti, na gospodarskem forumu v Davosu in drugje.
Je daleč največji "navijač" za DEpopulacijo: iz 8 miljard naj bi šlo človeštvo na dve ali največ tri. miljarde.

Lahko napišeš karkoli, eni se bomo tvoji nevednosti in naivnosti le nasmehnili.

Kajti dejstev = dokumentarnih, neponarejenih video posnetkov se ne da izbrisati.
Se downloadajo in spet uploadajo. Cele dneve in noči. Ne moreš preprečiti širjenja...

Bi moral pač držat zaprt gobec, ne pa lapat povsod, kjer so ga snemali. Poln miljard, ampak vseeno - amater.

Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: mosseero

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Matr ste pametni. Kar trije se ukvarjate z mano. Preveč časa?

Pišite, kar hočete. Sem 200 kilometrov nad vami. In upam, da bom kmalu 200 kilometrov stran od tega sranja, imenovajega "slovenska startegija proti koroni".

No, velika noč bo pokazala, kakšni je razpoloženje med ljudmi. In mrtvi po cepljenju...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.142
5.088
113
Nuku`Alofa
Saj v bistvu mi res nena prepovedujejo, ampak mi pa pogojujejo z PCRom, ki je prvič drag, drugič na njega čakaš 1 dan, in velja samo 48ur. Tako hrvati. Potem pa za nazaj slovenci, pa saj je že vse napisano...

Če se ne motim, so za vstop v Slo tri možnosti - test, cepljenje ali pa potrdilo o prebolelosti. Cepit se dajte pa ni problem niti vstop na Hr niti nazaj v Slo...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.665
11.780
113
kod Džej-Zija
Matr ste pametni. Kar trije se ukvarjate z mano. Preveč časa?

Pišite, kar hočete. Sem 200 kilometrov nad vami. In upam, da bom kmalu 200 kilometrov stran od tega sranja, imenovajega "slovenska startegija proti koroni".

No, velika noč bo pokazala, kakšni je razpoloženje med ljudmi. In mrtvi po cepljenju...
Majstr, vnebohod je 13. maja. Malo še počakaj.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113

Za vstop v Slovenijo bo razen izjem potreben negativen izvid PCR-testa, je po poročanju TV Slovenija sprejela vlada na sredni seji.

Ali to pomeni, da bo ob povratku v Slovenijo zdaj obvezen PCR test in hitri test ne bo vec zadosti?