Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Kaj bi Hrvatje zdajle lahko nadmudrili naše, da bi si naši zabili tak avtogol, da bi se jim vsi smejali.

Hrvatje morajo preprosto narediti to, da najavijo, da je 1.4. prehod meje dovoljen s hitrim testom in da PCR test ni več pogoj.

To pomeni, da bi vsi, ki bi zdajle dali 60 EUR v ZD Domžale za PCR test za dol, tega ne naredili in bi sli na brezplačen hitri test, s katerim bi prišli na Hrvaško. Za nazaj pa se PCR testiramo na Hrvaškem in lepo pridemo na našo mejo s Hrvaškim PCR testom in vioila, rešeno.

Namesto, da pri nas zapravljamo 60 EUR za PCR test za dol, bi pač dali hrvatom 500 kun za PCR test za nazaj.

Dvojna zmaga za Hrvate. Zaslužijo na nas pri nakupih hrane in robe in še 500 kun za PCR teste, ki bi jih mi rabili za nazaj.

Hojs pa lepo odhojsa domov. Upam, da so Hrvati tolk pametni, da to naredijo.

Če pomisliš, januarja in februarja je bilo našim dovolj, da si naslednji dan po prejemu odločbe o karanteni na meji, lahko le-to prekinil s hitrim testom, potem so zaostrili, da si lahko to naredil šele peti dan, zdaj pa celo to, da moraš to narediti s samoplačniškim PCR testom.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.873
7.055
113
Kdaj zdaj začne veljat novi odlok. Vidim da piše dan po objavi v uradnem listu. To pa je danes? jutri, sobota?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Vlada ma nas rada.

Januarja in februarja je bilo ok, če si se vrnil ali s hitrim testom, ali pa si ga naredil naslednji dan v Sloveniji, zdaj pa, ko prihaja Velika noč, pa kar na enkrat hitri test ni več ok.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Gotof si...niti slika veje te več ne reši
Ni nujno.

Če s 1.4. Hrvaska omogoči vstop v državo s hitrim testom, sem še na boljšem, kot do zdaj.

Ker do zdaj je bilo tako, da bi moral v ZD Domžale plačati 60 EUR za PCR test za vstop v Hrvaško, za nazaj v Slo pa iti na hitri test v Zadar (200 kun). Če pa Hrvaška omogoči vstop s hitrim testom, pa naredim brezplačni hitri test pri nas, za nazaj pa v Zadru naredim PCR test za 500 kun.

Še ceneje me pride. Veja je bila pa usefull idiot in je odslužila svojemu namenu.