stric google in drugi majstri na forumu so bolši kot uni v šenčurju...vse se da le če se želi..!
Sem se registriral in sedaj mi pod posodobitvami kaže nakup, aktiviranje darilne kartice in ogled drugih dodatnih zemljevidov. Sedaj me pa zanima, kaj pomeniti ogled drugih dodatnih zemljevidov in aktivacija darilne kartice. A si lahko še kaj naložim brezplačno? Nakup me v bistvu ne zanima.Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
No sem našel še en odgovor, kateri mi kaže, da verjetno s brezplačno posodobitvijo ne bo nič:Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Imam eno vprašanje pa ga bom verjetno najlažje dobil tukaj. Ko sem poleti kupil garmin 265t je bil gor naložen CN2009. Sedaj me zanima, če se jaz registriram na mygarmin, a sem upravičen do kakšne brezplačne posodobitve...
Garmin je uvedel nov način nadgrajevanja evropske kartografije, t.i. »nüMaps« garancija. Garancija »nüMaps« stranki omogoča brezplačno nadgradnjo kartografije City Navigator Evropa 60 dni po prvem prejemu signala satelitov (podatek se zapiše v interni pomnilnik naprave - slednjega se ne da zbrisati). Ob registraciji naprave na Garminovi spletni strani, http://my.garmin.com, se na računalnik namesti program, ki preveri datum prvega prejema signala satelitov. Spletna stran nato stranki ponudi brezplačno nadgradnjo ali pa jo usmeri na podjetje Geoset, d.o.o. za informacije o plačljivi nadgradnji omenjene kartografije.
POSTOPEK:
Napravo registrirajte na spletni strani http://my.garmin.com. Na tej strani si boste morali ustvariti uporabniško ime in geslo ter napravo registrirati. Po registraciji naprave vam bo spletna stran sporočila, če ste upravičeni do brezplačne nadgradnje (rok za izvedbo je 60 dni po prvem prejemu signala satelitov). V primeru da ste, lahko nadgradnjo prenesete na svoj računalnik in jo namestite. Na spletni strani boste tudi našli registracijsko kodo, ki jo boste morali vpisati za začetek nadgradnje.
Citat:
Uporabnik fifi pravi:
Vem da bo za marsikaterega to čudno vprašanje, a kaj čem saj sem bolj malo vešč za navigacije.
Na mojem nuvi 255wt je še vedno CN 2008 na kartici pa imam orig. Adrio ki em jo posodobil na 3.0 verzijo. Hotel sem zamenjati na sami napravi karto CN 2010.30 vendar zato nimam dovolj prostora oz. mi manjka cca 53mb. Brisanje odvečni datotek v Help mapi in Text mapi ni veliko pomagalo, saj ni sprostilo veliko prostora.
Prosil bi vas, če bi oz kaj lahko še izbrišem da bi novi CN spravil v napravo.
Hvala za vaš trud
JURE
Citat:
Uporabnik zet pravi:
Iz Garminove strani sem naložil CN.2010.30b.Na napravi mi piše pa samo CN 2010.30.Kako naj vem ali imam popravljeno verzijo?Karto sem naložil včeraj.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Italija ni prav nič popravljena!