CN Europe 2010.30 izšla

I

Izbrisan uporabnik #488

Poglej v temo o modelu Nuvi 465 za tovornjake...
Odgovor je: da

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Po Italiji prikazuje omejitev hitrosti 50 km na avtocesti in s tem tudi napačen čas prihoda.
V smeri proti domu pa pravilno 130...
A se da to kako spremenit ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Je že ja.
Zunaj B verzija karte.
garmin_rmu_cneunt2010_30b.exe

Tu mislim da so odpravili nemarne težave.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Torej zopet vse od začetka
frown-1.gif

OK, hvala za info

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Super, da obstaja ta forum, drugače bi zamudil B verzijo.
Danes sem gledal na myGarmin, pa mi nič ne piše, da je verzija B zunaj, samo 2010.30.
Sedaj sem priklopil nuvija in posodobitev zemljevidov, takrat mi javi nova verzija B.
Možnost za download imam samo še do 5.2.2010.
Kaj se naprimer zgodi v tem primeru, če zamudiš ta rok?

I

Izbrisan uporabnik #488

Pogledal sem B verzijo in je odpravljena nemarna napaka s Špansko mapo, in menda rutanje po severni Italiji.

I

Izbrisan uporabnik #488

Čudno da pri meni je in da sem snel.
Saj ne piše extra da je B, ampak ko daš ponovno "snemi" vidiš ime fajla, da je B na koncu.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Na My.garmin ni ne duha ne sluha o CNE 2010.30b

Pojdi na "moji zemljevidi" in "prenesi znova"
naprava mora biti priključena

bedasto, se strinjam
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Je pa zanimivo kako originalna inštalacija (setup.exe) izjemno hitro naredi img in pošlje na napravo.
Za razliko od Mapsourca, ki melje.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.809
388
83
Vipavska dolina
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Imam eno vprašanje pa ga bom verjetno najlažje dobil tukaj. Ko sem poleti kupil garmin 265t je bil gor naložen CN2009. Sedaj me zanima, če se jaz registriram na mygarmin, a sem upravičen do kakšne brezplačne posodobitve...
No sem našel še en odgovor, kateri mi kaže, da verjetno s brezplačno posodobitvijo ne bo nič:

Garmin je uvedel nov način nadgrajevanja evropske kartografije, t.i. »nüMaps« garancija. Garancija »nüMaps« stranki omogoča brezplačno nadgradnjo kartografije City Navigator Evropa 60 dni po prvem prejemu signala satelitov (podatek se zapiše v interni pomnilnik naprave - slednjega se ne da zbrisati). Ob registraciji naprave na Garminovi spletni strani, http://my.garmin.com, se na računalnik namesti program, ki preveri datum prvega prejema signala satelitov. Spletna stran nato stranki ponudi brezplačno nadgradnjo ali pa jo usmeri na podjetje Geoset, d.o.o. za informacije o plačljivi nadgradnji omenjene kartografije.

POSTOPEK:
Napravo registrirajte na spletni strani http://my.garmin.com. Na tej strani si boste morali ustvariti uporabniško ime in geslo ter napravo registrirati. Po registraciji naprave vam bo spletna stran sporočila, če ste upravičeni do brezplačne nadgradnje (rok za izvedbo je 60 dni po prvem prejemu signala satelitov). V primeru da ste, lahko nadgradnjo prenesete na svoj računalnik in jo namestite. Na spletni strani boste tudi našli registracijsko kodo, ki jo boste morali vpisati za začetek nadgradnje.

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
A lahko kdo proba na novi karti verzije B narediti tudi ruto iz Tržaške ceste proti Tivolski, ker verzija A ni hotela pri Tobačni zaviti levo

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Spet imajo na Garminu čudna pota. Pri kartah piše, da posodobitev ni na voljo, šele, ko izbereš "prenesi znova" ugotoviš, da je to v bistvu verzija "b". In sedaj tisti, ki so karto že nadgradili in ne berejo raznih forumov naj vohajo, da je na razpolago nova popravljena različica karte.

Nazadnje urejeno:

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
katere napake so odpravljene s to beta verzijo, jst rabm samo za avstrijo nemčijo in italijo, slo, hr, če so tle kake spremembe občutne, bi si jo naložil, sicer pa ne.

I

Izbrisan uporabnik #488

V Italiji so odpravili tiste težave na A4, morda še kaj. Nič večjega drugače.