CN Europe 2010.30 izšla

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
ok, sm mislu da kake večje spremembe..bom počaku na 2010.40
wink-1.gif

irgolim

Pripravnik
3. feb 2010
38
0
6
37
ms
pozdravljeni
sem nov upurabnik foruma
zanima me zakaj mi v masorce ali v mapinstall ne naloži dokonca kart mi vedno javi neko napako in vse skupaj prekine
sem probal že večkrat in pustil čez noč ker traja prenos zelo dolgo

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ker je napaka v karti Badajoz, Espana.
To karto ne označi, potem pa bo.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
A še komu kaže napačne omejitve hitrosti (spodaj levo). Meni po italjanskih avtocestah zmeraj kaže omejitev 50.

I

Izbrisan uporabnik #488

Na verziji karte b?
ker na a je bil tam feler v kategorizaciji in je to to

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Zdravo !
Eno akademsko vprašanje
smile-1.gif

Kaj mislite, nam bo Garmin to B verzijo "šenkal" ( ker je to pravzaprav popravilo njihovih napak ) in ni NOVA verzija, ali se bo tudi to štelo v tiste 4 (štiri) letne gratis nadgradnje
confused-1.gif
v " nuMaps Lifetime ?

Rado

gr69

Guru
15. dec 2009
11.636
2.682
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Če imaš Lifetime, potem imaš VSE nadgradnje katere izidejo zastonj.
rolleyes-1.gif

vem da je OFFTOPIC samo vseeno:

na SI - GARMIN - nič od kakšnih omejitev

na ANG - GARMIN - tudi nobenih omejitev

le na DE - GARMIN GARMIN COM - nastavitev DEUTSCHLAND - DEUSTCHLAND se omejujejo na:

Citat:

* Berechtigt den Nutzer, zu jährlich bis zu vier Updates des Kartenmaterials solange er sein Navigationsgerät in Gebrauch hat oder Garmin Kartenupdates für dieses Datenformat anbietet, je nach dem was zuerst eintritt, längstens jedoch für die Dauer von dreißig Jahren. Das Recht ist weder auf eine andere Person noch auf ein anderes Garmin Produkt übertragbar. Beachten Sie bitte die vollständigen Nutzungsbedingungen unter link auf „Anforderungen“.

po naše in "skrajšano" - do 4 nadgradenj do konca življenske dobe naprave ali dokler Garmin izdaja karte v tem formatu (kar prej nastopi) vendar največ za 30 let

kar pravno pomeni, da če bi Garmin izdal 5 updateov (IMHO: glede na to kar sedaj doživljamo skoraj ni verjetno da bo sploh spravil 4 update na leto skupaj
smirk-1.gif
) bi lahko samo 4 potegnil "free" - 5tega pa bi moral plačati.

In tu se sedaj dejansko postavi vprašanje - ali je CN EU 2010.30b update - ali samo "popravek" (pošteno bi bilo, da je samo "popravek" in se "dolpoteg" ne šteje med tiste 4 letne)

gr69

Guru
15. dec 2009
11.636
2.682
113
še v SLO - ampak komaj
popravek - na www.garmin.com pod LIVETIME je pod "REQUIREMENTS" med drugim zapisano:

Citat:

Terms and Limitations:

nüMaps™ Lifetime. If you purchase a nüMaps Lifetime subscription (sold separately), you will receive up to four (4) map Data updates per year, when and as such updates are made available on Garmin’s website, for one (1) compatible Garmin product until your product’s useful life expires or Garmin no longer receives map Data from NAVTEQ, whichever is shorter. The updates you receive under the subscription will be updates to the same map Data originally included with your Garmin product when originally purchased, or updates to map Data that you purchased separately (if applicable). If your Garmin product does not include, or you do not purchase separately, the map Data you want to update using your nüMaps Lifetime subscription, then you must purchase the map Data separately before you can load the updated map Data onto your Garmin product. In some instances, your Garmin product might not have sufficient memory remaining for you to load an update to the same map Data originally included with your Garmin product (or purchased separately, as the case may be), in which case you will need to select reduced map Data coverage for your updates. Garmin may terminate your nüMaps Lifetime subscription at any time if you violate any of the terms of this Agreement. Your nüMaps Lifetime subscription may not be transferred to another person or another Garmin product.

kar pomeni SAMO 4 x letno update free
shocked-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Karta je še vedno 2010.30 tako da velikih teorij ni potrebno delati.
Sicer pa lani ni bilo 4 updejtov.

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Karta je še vedno 2010.30 tako da velikih teorij ni potrebno delati.
Sicer pa lani ni bilo 4 updejtov.

Upam, da se Garmin strinja s teboj
smile-1.gif

Sicer se pa tudi jaz "tolažim" s tem, da tako ne spravijo skupaj 4 updejtov letno
wink-1.gif
.
Rado

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Najraje bi ta garmin poslal v tri pi... . Ko si enkrat potegnil karto dol, potem imaš še 14 dni navoljo potegni znova. Jaz sem sicer potegnil dol poravek ,samo kateri pa še ga ni naj pohiti, ker po preteku 14 dni lahko samo sanja o popravku.