Sem v petek poslal 765 na Nizozemsko. Te dni pride nazaj, da čujem, če je res tako zanič?!
Je prva verzija 2010.30.
Je prva verzija 2010.30.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Sem v petek poslal 765 na Nizozemsko. Te dni pride nazaj, da čujem, če je res tako zanič?!
Je prva verzija 2010.30.
Citat:
Uporabnik Rado pravi:
....Nekatere toliko motijo neke brezvezne malenkosti, da že ni več normalno. Ker napiše, da npr. je do Milana 11 ur, je GARMIN zanič !! ampak, ta isti "zanič" Garmin vas pripelje točno tja kamor ste nastavili !!! In . V čem je problem !!
Mah, to je zato, da bodo tisti z Lifetime supportom na eni karti pokurili vse štiri verzije za to leto.Citat:
Uporabnik lejko pravi:
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Jaz sem tudi iz verzije 2010_30 šel nazaj na 2010_20 ...
Še vedno pa mi ni jasno kako lahko tako pokvarijo "novo" karto.
En pir preveč pa se kej spregleda
Citat:
Uporabnik fischy pravi:
Men pa sploh sploh noče inštalirat CN Europe 2010.30b, posnel sem si jo dol z garminove strani ko pa dam launch mi jo extrakrira in tam umes pri približno 30÷ se mi okno kar zapre in nič.......
Citat:
Uporabnik mihamlekuz pravi:
Pozdravljeni!
V letih uporabe zumota sem pri posodabljanju kartografije tokrat prvič naletel na naslednji problem: "preseg količine notranje shrambe Garminove naprave GPS", če se izrazim po čarovniško. Do sedaj sem bil vajen posodabljanja v stilu "next, next, next - only", zdaj pa moram očitno predhodno CNE 2010.20 zbrisati. V pomnilniku je najobilnejša datoteka "gmapprom" s približno 1,8GB. Ok. Kaj naj pa z datotekama .sum in .unl? Tudi proč z njima?
Hvala za pomoč, še vedno ste me rešili
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Uf, ta Rado pa nam bo dal vetra.
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
..., vendar, če ti je vseeno ali prideš na cilj v 10 urah namesto v 3 potem razumem tvoje razmišljanje.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz na My.Garmin nimam nobene karte ampak samo "posodobitev ni na voljo".
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz na My.Garmin nimam nobene karte ampak samo "posodobitev ni na voljo".