I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
p.s. je pa prav neverjetno kako hitro setup naredi img in ga pošlje na Nuvija, medtem ko Mapsource ustvarja.
Citat:
Uporabnik dodo68 pravi:
Kako pa pridem do karte, če je rok že potekel, kot v mojem primeru (5.2.)?
Nekaj postov više sem objavil kako sem rešil ta problem (imam tudi Nuvi Lifetime). Če vam ta odgovor ne ustreza pa nič!Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj nisi poslal vprašanja na Garmin.si? In kaj pravijo na to, da je karta na voljo, ampak ne nam, ki nam je rok potekel. Mi, ki imamo nümaps lifetime je na voljo lahko karta CN2010.30z in kaj nam to pomaga, če pa ne moremo do nje.
Ja, saj imaš prav ampak včasih je potrebno kaj narediti tudi legalno (za spremembo).Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Moja rešitev je lažja in bolj domača
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kdo pa je rekel, da nismo zadovoljni z odgovorom. Zdi se mi noro, da se obračam na njih, če so oni zaje....Posodobitev bi morala biti na voljo, ne pa, da se obračamo na piratske verzije. Če ima avto serijsko napako te servis samodejno pokliče nazaj tako kot se sedaj dogaja z Toyoto. Po mojem bi morala biti karta na voljo za vsaki popravek. Če povem primer, ko sem naložil karto CNE2010.30 nisem dobil nobenega obvestila o tem, da je na voljo CNE 2010.30b in prav tako sedaj, ko je na voljo 2010.31 tudi ne , kljub temu, da sem pri registraciji navedel svoj elektronski naslov. Pa še to. V Sloveniji imamo za Garmine uradnega zastopnika in niti na misel mi ne pride, da bom z nekom komuniciral Angleško. Iz principa pač. Angleži tudi ne govorijo Slovensko, mar ne.
Citat:
Uporabnik dodo68 pravi:
Kako pa naj prenesem novo verzijo, če je že potekel datum za prenos (do 5.2.2010)?
To tudi mene zanima. Ker mam GPRS/EDGE povezavo doma in če grem v mesto mam umts/hsdpa.... kaj mi pomaga če pa se v sredi modem spomne in prekine povezavo in sem spet na začetku. Nimao vsi šansko za adsl itd...Citat:
Uporabnik aton pravi:
Sem si sedajle naložil verzijo 2010.31 in se pri tem sprašujem, kako si naj karto zamenja nekdo, ki si je le kupil Navigacijo in nima računalnika, ali ga ima pa počasno povezavo, al je pa nevešč računalnika. Kako si naj prenese karto. Lp
Citat:
Uporabnik s_samotar pravi:
To tudi mene zanima. Ker mam GPRS/EDGE povezavo doma in če grem v mesto mam umts/hsdpa.... kaj mi pomaga če pa se v sredi modem spomne in prekine povezavo in sem spet na začetku. Nimao vsi šansko za adsl itd...Citat:
Uporabnik aton pravi:
Sem si sedajle naložil verzijo 2010.31 in se pri tem sprašujem, kako si naj karto zamenja nekdo, ki si je le kupil Navigacijo in nima računalnika, ali ga ima pa počasno povezavo, al je pa nevešč računalnika. Kako si naj prenese karto. Lp