CN Europe 2010.30 izšla

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Sem v petek poslal 765 na Nizozemsko. Te dni pride nazaj, da čujem, če je res tako zanič?!
Je prva verzija 2010.30.

Zdravo.
Nič nisi povedal, kako se je obnesel v EU ??? Si ga vrgel v smeti ?
smile-1.gif

Če je vsa kolobocija samo okoli italijanske avtoceste A4 ( omejitev in s tem v zvezi preračunavanje časa ) bom tudi jaz počakal na novo verzijo 2010.40 /ali katerakoli že bo/ . Pač na tisti AC ne bom upošteval omejitev 50 km/uro in bom ignoriral čas dohoda.
Saj me pa tudi POI točke - kamere - lepo opozarjajo na tamkajšnjo omejitev 110 km/uro .
zmaga.gif

Tudi jaz ne mislim hodit okoli "gusarjev", če že imam vse original.

Rado

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
jaz sem iz travnika naložil 2010.30c unlocked .img in mi na napravi piše 2010.30c in ne 2010.31

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Rado pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Sem v petek poslal 765 na Nizozemsko. Te dni pride nazaj, da čujem, če je res tako zanič?!
Je prva verzija 2010.30.

Zdravo.
Nič nisi povedal, kako se je obnesel v EU ??? Si ga vrgel v smeti ?
smile-1.gif

Nič nismo metali v smeti.
hysterical-1.gif
Baje se je na meji OE-DL neki čudno obnašal in v OE iskal bližnico dol iz AC na poti nazaj.
Pač ignoriraš in voziš naprej. Preračuna na novo in to je to. Je pa TMC zopet reševal pred čakanjem v zastojih.
zmaga.gif

Sem sedaj poknil gor v.31 pa mirna bosna...
wink-1.gif

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
171
3
18
Pozdravljeni!
Imam naslednje vprašanje, zakaj ne morem inštalirat CNE 2010.30c pa čeprav je povezana garminova naprava z pcjem med inštalacijo.
Hvala. Lp.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
558
93
28
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:

wink-1.gif

a Bosna je pokrita v .31 ali so sam glaven ceste noter ???
evil.gif
Dol maš srečo da te prav vodi. No sej da, ali pa te vodi po ovinkih pa nekih stranskih cestah. Si pa v križišču pred glavno in stransko cesto??? kam sedaj. Papir v roke pa pogledaš kaj je bolje
hysterical-1.gif
Ali pa voziš po cesti, garmin pa kaže da si na travniku. Pri AR 2.30 se mi je to dogajalo

I

Izbrisan uporabnik #488

Preveč možnosti je zakaj ne bi delalo (neznanje, težave pcja, navigacije, programa itd.).

Zaženi original inštalacijo, ki bo poiskala navigacijo in vse sama naredila.

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:

Nič nismo metali v smeti.
hysterical-1.gif
Baje se je na meji OE-DL neki čudno obnašal in v OE iskal bližnico dol iz AC na poti nazaj.
Pač ignoriraš in voziš naprej. Preračuna na novo in to je to. Je pa TMC zopet reševal pred čakanjem v zastojih.
zmaga.gif

wink-1.gif

Super.
zmaga.gif

Me veseli, da je opravil nalogo in ga nisi vrgel v smeti.
smile-1.gif

Rado