CN Europe 2010.30 izšla

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
Kaj pa če že imaš zadnjo verzijo na napravi v kolikor praviš, da je GPS nov?!
rolleyes-1.gif

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
KSZ
Si mogoče nabavi nuvi 765T pri Pixmania.com, saj so imeli zelo ugodno ceno(159€)? Jaz sem ga nabavil za darilo in gre za refurbished napravo, ki je že prej bila zagnana (tale moja enkrat v začetku decembra 2009) in je torej že potekel čas, v katerem imaš brezplačno nadgradnjo CN kartografije.

Nazadnje urejeno:

prgrmr

Zelenc'
13. dec 2007
8
0
1
prgrmr.blog.siol.net
Ja, ampak a naj ne bi v vsakem primeru ponudil tudi plačljive nadgradnje? (Za staro 200-tko s prednaloženimi Alpami 2008 lepo pokaže, da je možna nadgradnja.) Sicer pa ... Kje sploh vidiš datum "zagona"? Za zemljevid piše "Date Unlocked: January 12, 2010".

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
KSZ:

Kako dodam več kart na spominsko kartico, ker je ime datotek GMASUPP.IMG?

Samo preimenujem vse naslednje mape? Sm, pa mi ne najde kart.

Aja, dodajam pa unlockane fajle gor.
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Potem lahko imaš na kartici samo eno datoteko gmapsupp.img in nič več.

V tej datoteki pa lahko imaš več kart, ki jih združiš npr. s programom Mapsource.

18zimoni

Pripravnik
27. jul 2008
279
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik srapos pravi:
Popravljene so napake v Italiji. Mrni sedaj avtocesta A4 deluje Ok, tudi na MS.
Jaz nisem opazil nobenih razlik glede na prejšno verzijo.Skozi nekatera večja mesta te naprava vozi po obvoznicah namesto po avtocewsti.

prgrmr

Zelenc'
13. dec 2007
8
0
1
prgrmr.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
Si mogoče nabavi nuvi 765T pri Pixmania.com, saj so imeli zelo ugodno ceno(159€)? Jaz sem ga nabavil za darilo in gre za refurbished napravo, ki je že prej bila zagnana (tale moja enkrat v začetku decembra 2009) in je torej že potekel čas, v katerem imaš brezplačno nadgradnjo CN kartografije.

Samo informacija, da ni pomembno, ali je »refurbished«. Pomembno je samo, kdaj si jo kupil. Garminu UK lahko po mejlu pošlješ račun, pa ti bodo omogočili download 2010.30c.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Citat:
Uporabnik prgrmr pravi:
Samo informacija, da ni pomembno, ali je »refurbished«. Pomembno je samo, kdaj si jo kupil. Garminu UK lahko po mejlu pošlješ račun, pa ti bodo omogočili download 2010.30c.

Hvala za informacijo! Bom poslal mail na Garmin UK in sporočim, kako in kaj.

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Odpri gmaptool, s klikom na add files dodaj vse img-je ki jih zelis zdruziti. Klikni na join, vpisi ime datoteke (lahko je karkoli, potem na garminu preimenujes v gmapsupp.img) in spodaj izberes join all.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni nujno da bodo v takšnem img fajlu vse karte delale.
Nekatere mape so raje same
smile-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik janezpesec pravi:
Odpri gmaptool, s klikom na add files dodaj vse img-je ki jih zelis zdruziti. Klikni na join, vpisi ime datoteke (lahko je karkoli, potem na garminu preimenujes v gmapsupp.img) in spodaj izberes join all.

hmm, na garminu mam CN 2010.30

na kartici pa AR, CN 2010.30c pa Srbijo.... se pravi, vse troje bom mogu dat v gmapsupp.img?

I

Izbrisan uporabnik #488

Na Garmina daj AR in SCG, na kartico celo Evropo in bo mir.