CN Europe 2010.30 izšla

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Ja vem da so prisle 3 verzije CNEU 2010. Sam narodnjak jo ima 2x nalozeno na napravi. Enkrat na kartici in enkrat na napravi.

LP

gr69

Guru
15. dec 2009
11.636
2.682
113
še v SLO - ampak komaj
še dober da garmini podpirajo samo po eno SD kartico - bi nekateri vsako izdano CN EU 2010.30 tlačili na svoj medij in vse 3 hkrati uporabljali na enem garminu
evil.gif

(bouš3fouškartekotnbene press)

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Na OREGONU 300 imam kupljeno "download" varijanto CN Europe NT.Mape so mi šle samo v OREGONA, na računalnik (MapSuorce) pa ne. Kasneje sem bral, da je to tako.
A če odprem Mapsuorce in dam sprejmi zemljevide iz naprave, bodo le ti iz naprave odstranjeni, ali kako. Ali bo po tem delovalo v Mapsuorce.
P.s.: Če bi lahko, bi zamenjal za DVD varijanto, ker za "download" varijanto niti ne morem dokupiti tisti lifetime update ali kaj je že?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne bo šlo prenesti zemljevidov v Mapsource na ta način.

Kakšna je to download varianta? Ne moreš shraniti inštalacije (velik exe file) na disk, kjer ga razpakiraš in inštaliraš na PC in na napravo.

Al ti to kar direkt iz neta IMG datoteko nalaga v tvojo napravo? to mi je malo hecno.

bste

Pripravnik
4. maj 2009
118
3
18
Podpulfrca
Poglej, poglej, pa je res CN NT 2011 na voljo. Med drugim:

# Provides full, detailed coverage for Croatia.
# Includes increased coverage for Romania and Ukraine.

Lp, B.

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
A je kaj novega na območju Maribora (avtocesta), pa če so za božjo voljo že enkrat popravli nadvoze čez avtocesto pri Logu, ker do zdajšnje verzije so bili vsi na tem območju prekinjeni...

I

Izbrisan uporabnik #488

Bedaki so spet nekaj zmutli.
Napačen file je za update, je samo 2.17gb, prej pa je bil 3.7.

In ko potegneš ne gre inštalirati, sem malo extractiral na roko pa vidim not besede city navigator north america
smile-1.gif

Bomo še malo počakali da uredijo, katastrofa spet.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Meni pa se tu ustavi in gre več nikamor. Ali je Garmin ugotovil napako in blokiral zadevo, ali pa je težava pri meni.
Pri meni enako, probal s Firefoxom in IE na dveh PC-jih, Communicator Plugin 2.92 je že inštaliran, a bi ga on instaliral ponovno v nedogled.
confused-1.gif

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Se pridružujem, imam enak problem.
Mogoče pa boljše, da nam ne gre, bomo vsaj dobili pravilno karto ali bomo morali počakati na verzijo "ž".